Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Boza iyi fikir ama velakin bozunca bi cacik olmayacak sahislari ciddiye almamak en dogrusu sanki feross
Burhan Altintop kivamindaki insan evlatlarinin nesini ciddiye alalim yahu @nananais Papucumun uyesi işte
Hi cok ayıp ramazandada giybet yapisin nur olmaz ayıp giybet orucu tutuyom bende bah beni örnek al

ilk sevdiceğim bana sen yemek yapmazsan ben herşeyi yaparım biliyorum ben yapmayı derdi. olmadı mı olmuyo nasip değilmiş.. o geldi şimdi aklıma..

ilk sevdiceğim bana sen yemek yapmazsan ben herşeyi yaparım biliyorum ben yapmayı derdi. olmadı mı olmuyo nasip değilmiş.. o geldi şimdi aklıma..
Şu en zor zamaninda yaninda olani mi diyon

Bende bugun eski mesajlarimizi okuyup nostalji yaptimda biraz onu okuyunca bi fuygulandim dogrudu

Babişkomun biskuvili muhallebi tatlıma tepkisi bütün günümün yorgunluğunu aldı

-Muazzam
-Feraceli bu ne ya
-Muazzam Muazzam
-Kızım bu ne
-Oğlum gel bak feraceli negzel tatli yapmıs ye
-Süper olmuş kızım

Adam övmelere doyamadı
Rabbim sen bana bu günleri aratma

Gerci doğru giybet sayılmıyor fetvayı veriyorum sıkı durun kk da gıybet orucu bozmaz ifinim
Gıybetin önünu actiginiz icin tisikirler ifinim

Not: bu arada butun ramazan oruclarimiz senin bu nacizane fetvan yuxunden gume gitmesin

Yasar nuri öztürke yada zekariya beyaza bi baglansamiydik netseydik

Gıybetin önünu actiginiz icin tisikirler ifinim

Not: bu arada butun ramazan oruclarimiz senin bu nacizane fetvan yuxunden gume gitmesin

Yasar nuri öztürke yada zekariya beyaza bi baglansamiydik netseydik
Yemin ederim kırize giriyorum bi twit okudum geçen sene orucu bozn şeyler bu sende bozuyor haberiniz olsun yazmışlar insanlar bence az okusa anlacajlarda işte

Ooo bu bol ovgulu tatliyi merak ettim dogrusu
Kim ovdu boyle onu da merak ettim gi

şu cumle benim koptugum andir soyleyidide bu kadar sempatik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…