Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Allah askina yapin !!! Siz yapmazsaniz yarisma yapilmaz ,anket acilmazz hatta belki kk kapanir nemelazim

Feraceli @bilinmeyenfx @deynepnaz
Efem kafayi yemis olmak orucu bozar mi ? Orucunu bozani bozmak caizmidir
Öhömmm öhömm önceliklen kafayı yemek caizdir efem
İkinci sorunuza gelince oruçu bozanı bozmak hojdiir iyidiri güzeldir gerekirse ızgara yapıp kızartılmalı oruçu bozanı boza yapmalı

Niye ciddiye aliyon ki nanacim ,her ortamda boyle kafasi guzeller(!) cikar zaten...
Ramazan ramazan "Guzellerrr icinndennn bir seni secttiiiim " sarkisini soyleyesim geldi bak
Alttan alamıyorum , resmen hakaret içeriyor. Kendisi için önemli olmayabilir ama biz egleniyoruz. Saygı duymak zorunda.

ipek alsın seni kaynına şuna bak ya sadece böyle zamanlarda hatırlıyo ilk ipeqbojuqu umu alırım bi kere öyle bişey olsa o beni yengesi yapmak istiyodu ama işte emmisi böyük çıktı
Zalım kız ne kadarda zalımsın ben seni ne zaman unutmusum ki emminin yasini nufusta kuculsek olmaz mi ki acep

kaynın varsa geliriz bence uuuuu İtalyan erkeki gibi iftar sofrası hazırlar mı
Oldu gülüm sana biskolata erkeki bulacagik

Kiz delimisin yumurta kirip yanina peynir kouani bulsan op koy basinin ustune kiz sen git gide çitayi yukseltiyon bizim gibi evde kalacan demedi deme

Ben seni bastan uyarayimda gunahin vebalin boynuma dusmesin ahirette zati benimki bana bile fazka geliyo

Öhömmm öhömm önceliklen kafayı yemek caizdir efem
İkinci sorunuza gelince oruçu bozanı bozmak hojdiir iyidiri güzeldir gerekirse ızgara yapıp kızartılmalı oruçu bozanı boza yapmalı

Boza iyi fikir ama velakin bozunca bi cacik olmayacak sahislari ciddiye almamak en dogrusu sanki feross
Burhan Altintop kivamindaki insan evlatlarinin nesini ciddiye alalim yahu N Nana Papucumun uyesi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…