Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Saçta çok önemli
Benim kızlardan birinin saçı çok güzel tutar,diğeri çok zor olur ve çabuk bozulur

Aynı benimki iştee, tutmuyor saçım ne yaptıysam bırakıyor aşağı, belime kadar ama sıçan kuyruğu gibi incecik Nişanımda arkadaşım ay bu saçın hepsi kendini bıraksa nolur aşağı baskı bile yapamaz diye güldü etti, saç bi bıraktı kalakaldı öyle

Nerdesin çabuk söyle,tatildesin de aşermeyelim diye söylemiyormusun yoksa.Yooo kıskanmam ki

Hayırlısı olsun canım,makarnalar olsa belki katılırdımArtık oy veririm ancak.
Yok canım ailemin yanındayım
Eşim izin almak değil eve bile gelemiyor bu sebeple tatil bizim için şimdilik rüya gibi
Hayırlısı olsun canım

Elimizdeki ile yetinelim
Nişanlı mısınEminim çok güzel olmuşsundur

Yok canım ailemin yanındayım
Eşim izin almak değil eve bile geleniyor bu sebepke tatil bizim için şimdilik rüya gibi
Hayırlısı olsun canım
Anladım canım,işin şakasıydı o.Seni çok iyi anlıyorum canım,sizin, bizim,tüm ülkemiz için hayırlısı olsun,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Elimizdeki ile yetinelim
Nişanlı mısınEminim çok güzel olmuşsundur

Hiii güzel kalbinden dökülen güzel cümleler canım ablacım. İnş. Güzel kızlarının da görürsün güzel günlerini hayırlısıyla..
Yok nişanlı değilim, evlendim 3 ay önce. :) Ev nişanı diye açık yaptım saçımı onda bile zorlandım, düğünde Allah ne verdiyse sımsıkı topuz ooh miss.

Amin canım inşaallah
Hayırlı olsun canım Rabbim birlikte huzurlu,mutlu yıllar geçirmenizi nasip etsin inşaallah
Topuz en iyi seçim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…