Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Kızlar burası belki yeri değil ama birşey soracağım elektrikli taraklar var saçı düzleştiren,hiç aranızda fikri olan var mı?
Ben daha önce ondan kullanıyordum,çok güzel düzleştiriyorTarak kısmı plastik benimkinin biraz erime oldu sonra düzleştirici alınca onu kullanmaya başladım.Benim kızlarda düzleştirici kullanıyor..
Aslında saca daha az veriyor.Güzel birşey bulursan tavsiye ederim

Ben de düzleştirici kullanıyorum canım ama ne bileyim tarak daha pratik ve cazip geldi,kararsız kaldım.Çok teşekkür ederim canım.Demek senin kızlar kocaman genç kız oldular da düzleştiricimi kullanıyorlar

Tarak pratik oluyor canım
Canım düzleştirici ellerinden düşmüyor

Aynen kullanmana müsade verirlerse hemen dene zaten çabuk oluyor. Benim saçım düşman başına zaten pek şekil almaz belkide seninkinde dümdüz olur denemen lazım dediğin gibi.. :)
Tamam canım uyarını dikkate alacağım,teknosa da falan satıyorlarsa vardır mutlaka denemek için ama orada göremedim,internetten alacaktım vazgeçtim,en iyisi deneyip almak.

Aynen kullanmana müsade verirlerse hemen dene zaten çabuk oluyor. Benim saçım düşman başına zaten pek şekil almaz belkide seninkinde dümdüz olur denemen lazım dediğin gibi.. :)
Ben çok memnundum yıllarca kullandım
Dediğin gibi değişebilir:)
Saç şekli,marka marka değişebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…