Bilinmeyen çok uzun nik diye ısınamamıştım, yani hep bir arayış vardı hatta daha önce yemek topiğinde de sormuştum öneri.. Normalde fonksiyon denklemlerini çözmeyi çok severim.. Birde o niki aldığım gün film izlemiştim unknownfx diye onu Türkçeleştirmiştim.. Acaba şimdide geh bili bili mi yapsam Bilinmeyen soğuk ve sevimsiz bence.. Bazı arkadaşlar profil resminden öyle geliyor demişti gerçi bilemedim..
Bilinmeyen çok uzun nik diye ısınamamıştım, yani hep bir arayış vardı hatta daha önce yemek topiğinde de sormuştum öneri.. Normalde fonksiyon denklemlerini çözmeyi çok severim.. Birde o niki aldığım gün film izlemiştim unknownfx diye onu Türkçeleştirmiştim.. Acaba şimdide geh bili bili mi yapsam Bilinmeyen soğuk ve sevimsiz bence.. Bazı arkadaşlar profil resminden öyle geliyor demişti gerçi bilemedim..
Ama seninki yakışıyor Nevoş
Buda burun elle gibi ama idare ediyimmi döneyimmi bilemedim ,
Nasılsa daha değiştirme hakkım var, kimlik bunalımı oldum resmen
Bilinmeyeni ilk başta kendim sevmedim zaten.. Çünkü gereksiz gizemli ve kasvetli.. Birde yüksek ego çağrışımlı bana göre..
Azcık kıl bir insanım birde o nik olunca müthiş antipatik oluyor
Tanımayan ama takipleşmediğimiz arkadaşlar hönk olmasın diye resim değiştirmedim..
Bana yapıştıAdımın bu olduğunu düşünenler bile var
Hiç alakası bile yok
Ayyy sen çok yaşa emiHiç aklıma gelmezdi
Biraz kalsın içine sinmezse değiştirirsin
Bence güzel olmuş
Bana yapıştıAdımın bu olduğunu düşünenler bile var
Hiç alakası bile yok
Ayyy sen çok yaşa emiHiç aklıma gelmezdi
Biraz kalsın içine sinmezse değiştirirsin