Biliyorum canım takılıyorumAsla ve asla öyle saygısızlık yapmam ben.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum canım takılıyorumAsla ve asla öyle saygısızlık yapmam ben.![]()
Bilinmeyen çok uzun nik diye ısınamamıştım, yani hep bir arayış vardı hatta daha önce yemek topiğinde de sormuştum öneri.. Normalde fonksiyon denklemlerini çözmeyi çok severim.. Birde o niki aldığım gün film izlemiştim unknownfx diye onu Türkçeleştirmiştim.. Acaba şimdide geh bili bili mi yapsamMesajlarından bile tanırım seni![]()
Ben onu beğeniyordum ama bu da güzel olmuşBilinmeyen çok uzun nik diye ısınamamıştım, yani hep bir arayış vardı hatta daha önce yemek topiğinde de sormuştum öneri.. Normalde fonksiyon denklemlerini çözmeyi çok severim.. Birde o niki aldığım gün film izlemiştim unknownfx diye onu Türkçeleştirmiştim.. Acaba şimdide geh bili bili mi yapsamBilinmeyen soğuk ve sevimsiz bence.. Bazı arkadaşlar profil resminden öyle geliyor demişti gerçi bilemedim..
Önceki neydi?Ben onu beğeniyordum ama bu da güzel olmuş
Sevmeden olmuyor benimde 2. Nick
Buna alıştım seviyorum![]()
Ama seninki yakışıyor NevoşBen onu beğeniyordum ama bu da güzel olmuş
Sevmeden olmuyor benimde 2. Nick
Buna alıştım seviyorum![]()
Ama seninki yakışıyor Nevoş
Buda burun elle gibi ama idare ediyimmi döneyimmi bilemedim,
Nasılsa daha değiştirme hakkım var, kimlik bunalımı oldum resmen![]()
İkiz81Önceki neydi?
Bilinmeyeni ilk başta kendim sevmedim zaten.. Çünkü gereksiz gizemli ve kasvetli.. Birde yüksek ego çağrışımlı bana göre..Hayırr değiştirme artık yaaa.
Hem bence bilinmeyen çok güzeldi.
Gizemli filan.
İkiz kızlarından dolayı,81 de doğum tarihi mi?İkiz81
İkiz diye hitap ediyorlardı
Yaklaşık 4 yıldır bunu kullanıyorum![]()
Bana yapıştıAma seninki yakışıyor Nevoş
Buda burun elle gibi ama idare ediyimmi döneyimmi bilemedim,
Nasılsa daha değiştirme hakkım var, kimlik bunalımı oldum resmen![]()
İkizler burcuyum birdeİkiz kızlarından dolayı,81 de doğum tarihi mi?Bu ismin daha güzel.
Teşekkür ederim NevoşcuğumBana yapıştıAdımın bu olduğunu düşünenler bile var
Hiç alakası bile yok
Ayyy sen çok yaşa emiHiç aklıma gelmezdi
Biraz kalsın içine sinmezse değiştirirsin
Bence güzel olmuş![]()
İyi ki yerleşmişsin ,ben çıkayım ,zar zor sarma sardım zaten ,onu da dibine tutturmayayımİkizler burcuyum birde
Foruma kalıcı üye olmamıştım, oğluma hamileliğimde yaşadığım sorunla buraya ulaştım.
Sonra yerleştim![]()
İkiz81
İkiz diye hitap ediyorlardı
Yaklaşık 4 yıldır bunu kullanıyorum![]()
1 bardak az olur canımNevreste erik marmelatı tarifi baktım kafam karıştı,kimi yerde 1 bardak şeker diyor ,kimi yerde daha fazla.Sen de var mı tarif?Yeri değil ama![]()
Sağol canımİyi ki yerleşmişsin ,ben çıkayım ,zar zor sarma sardım zaten ,onu da dibine tutturmayayım,sonra görüşürüz.
Reçeller bölümüne baktım emin olamadım ,sana sorayım dedim,bana da az gelmişti.1 bardak az olur canım1 kiloya 2 bardak ancak olur canım
![]()
81 doğumluyum81 niye?
Düzce mi yoksa??