- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
Aynen ya bidirim olsa keşke, kaldık 20 de 1 haftadır.Senin ,aebenin oyu da fırlar(benim fikrim).1. olamasa da oy aldıkça,yorum aldıkça daha motive olunuyor değil mi?![]()

Pardon 19 daymışım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya bidirim olsa keşke, kaldık 20 de 1 haftadır.Senin ,aebenin oyu da fırlar(benim fikrim).1. olamasa da oy aldıkça,yorum aldıkça daha motive olunuyor değil mi?![]()
Ekmek kilo yapmaz Mutlu yapar çamur atmayın mis gibi ekmeğe su kilo yapar suNalan ,niftira.Kim demiş ekmek yediğimi,kahvaltıda biraz fazla yiyorum o kadar,kolayı da almamaya çalışıyorum.Markette başında melul melul bakışıyoruz ama almıyorum çoğunlukla.
![]()
Daha oylama bitmedi
Prensesim çok teşekkür ederimKızlar hepiniz harikasınız,bunlar ne böyleeeee offff ki ne offff
Hepinizin eline emeğine sağlık canlar,valla herkesin sofrası birbirinden mükemmel,yemekler,masa düzenleri süper.Ama maalesef tek oy hakkımız var ve şu an olsa önce hangisinin tadına bakmak isterdim diye düşündüğümde oyumu içli köfteden yana kullanıyorum
Herkese yarışmada başarılar dilerim![]()
Canım ben ilettimNevoş oylama için bildirim gidecek demişti,son haftaya bırakıldı herhalde.Nevreste bildirim olmasa senin için daha iyi galiba
![]()
Öyle düşünsem sana oy verir miyimCanım ben ilettim
Ne zaman yapılır bilmiyorum
Benim tarif güzel değil bildirim yapılırsa oy almaz mı diyorsun![]()
Sanırım sana 1 tepsi trileçe yapmam şart oldu hatmeceTriliçe sen aşksın![]()
Triliçe sen ne kadar lezzetli bir tatlısınSanırım sana 1 tepsi trileçe yapmam şart oldu hatmece![]()
Nasip canım benimÖyle düşünsem sana oy verir miyimÖnde gidiyorsun ya,her ihtimal 1.liğine zarar gelir belki diye dedim
.
Hatmece senin gönlünü fazlasıyla almış olmalıSanırım sana 1 tepsi trileçe yapmam şart oldu hatmece![]()
Çevir kazı yanmasınÖyle düşünsem sana oy verir miyimÖnde gidiyorsun ya,her ihtimal 1.liğine zarar gelir belki diye dedim
.