• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Hahahahh,ben de 3.madalyam da çok iyi şükür:KK70:

Arada bir silip parlatıyorum.

Nana senin zayıflama işi devammı kuzum ya,bana da bir el atsana ciddiyim,var mı topiğin falan?:spor:
Pırıl pırıl profilden bana el sallıyor maşallah :KK45:
68.8 e indim, kararliysan diyet gruplarında 7. Takıma gel. Zayıflatma dan gondermem :KK8::rolleyes:

Pırıl pırıl profilden bana el sallıyor maşallah :KK45:
68.8 e indim, kararliysan diyet gruplarında 7. Takıma gel. Zayıflatma dan gondermem :KK8::rolleyes:
Yemin et o kadar zayıfladın mı:oha::eek:

Kararlıyım gibi de değilim gibi bilemedim,önce motive olmam lazım.Bu sene iğne ilaç derken iyice kilo aldım,mutlaka vermem lazım.Hazır olunca geliyorum takımınıza haberin olsun:KK49:

Kararlıyım gibi de değilim gibi bilemedim,önce motive olmam lazım.Bu sene iğne ilaç derken iyice kilo aldım,mutlaka vermem lazım.Hazır olunca geliyorum takımınıza haberin olsun:KK49:
Evetttt, hedefim 63 inşallah .
Her zaman bekleriz, kilo vermeden göndermeyiz :KK36:

Madalyalar ağır yapıyorsa itina ile alınır.
Yerine mandal verilir.
Duyrulur Hatunlaaaar:D

Artık benimde olsun bir madalyam:D

Madalyalar ağır yapıyorsa itina ile alınır.
Yerine mandal verilir.
Duyrulur Hatunlaaaar:KK70:

Artık benimde olsun bir madalyam:KK70:
Yakında sanırım pasta yarışması olacak katıl belki kazanırsın o Zaman gelsin sanada madalya:halay::kk77:

Hoşgeldin kız ayağına sıcak su mu dökelim soğuk su mu?:KK45:
Ben arada misafir olarak gidiyorum topiğine N Nana in:dondurma: Hiç iyi misafir etmiyor:63:Yediğinin içtiğinin hesabını soruyorlar.:KK53:

Back
X