Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naber nana nasılsın canım görüşmeyeli
İyiyim çok şükürNaber nana nasılsın canım görüşmeyeli![]()
Hahahahh,ben de 3.madalyam da çok iyi şükürİyiyim çok şükürsen nasılsın, 3.madalyan nasil
![]()
Pırıl pırıl profilden bana el sallıyor maşallahHahahahh,ben de 3.madalyam da çok iyi şükür
Arada bir silip parlatıyorum.
Nana senin zayıflama işi devammı kuzum ya,bana da bir el atsana ciddiyim,var mı topiğin falan?![]()
Yemin et o kadar zayıfladın mıPırıl pırıl profilden bana el sallıyor maşallah
68.8 e indim, kararliysan diyet gruplarında 7. Takıma gel. Zayıflatma dan gondermem![]()
Evetttt, hedefim 63 inşallah .Yemin et o kadar zayıfladın mı
Kararlıyım gibi de değilim gibi bilemedim,önce motive olmam lazım.Bu sene iğne ilaç derken iyice kilo aldım,mutlaka vermem lazım.Hazır olunca geliyorum takımınıza haberin olsun![]()
Nurialço sever bacım senide İlkez rastladım burda merabayınNaber nana nasılsın canım görüşmeyeli![]()
Yakında sanırım pasta yarışması olacak katıl belki kazanırsın o Zaman gelsin sanada madalyaMadalyalar ağır yapıyorsa itina ile alınır.
Yerine mandal verilir.
Duyrulur Hatunlaaaar❤
Artık benimde olsun bir madalyam![]()
Hoşgeldin kız ayağına sıcak su mu dökelim soğuk su mu?Yemin et o kadar zayıfladın mı
Kararlıyım gibi de değilim gibi bilemedim,önce motive olmam lazım.Bu sene iğne ilaç derken iyice kilo aldım,mutlaka vermem lazım.Hazır olunca geliyorum takımınıza haberin olsun![]()
Ama senin kolan ile ekmeğine bizim hesap bile dayanmıyor![]()
Dedi ve inanmadıkNalan ,niftira.Kim demiş ekmek yediğimi,kahvaltıda biraz fazla yiyorum o kadar,kolayı da almamaya çalışıyorum.Markette başında melulu melul bakışıyoruz ama almıyorum çoğunlukla.
![]()
Şuan başımda uçuşan yıldızları saymakla mesgulumŞimdi inandın mı?
![]()
Rica ederim, beğenmene sevindim. Afiyet olsun:)Tarifi denedim süper ötesi oldu misafirlerimde bayıldı.. Tarif için çok teşekkür ederim enfes![]()
Bence bildirim olsa oyları daha da fırlar.Nevoş oylama için bildirim gidecek demişti,son haftaya bırakıldı herhalde.Nevreste bildirim olmasa senin için daha iyi galiba
![]()
Senin ,aebenin oyu da fırlar(benim fikrim).1. olamasa da oy aldıkça,yorum aldıkça daha motive olunuyor değil mi?Bence bildirim olsa oyları daha da fırlar.![]()