Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimKürdan kebabı sunum sofrası harika
Allah iyiliğini versin, rüyaya bak sınır tanımayan cinsindenKakao ve Ben
deynepnaz rüyamda sizi gördüm ya la
Sizlerle karşılaşmışız kalabalık bir yerde ve birbirimizi görünce hemen tanıyoruz..
Kakao sen tam bir hayal kırıklığı idin, çünkü Çad (orta afrikada bir ülke ) asıllıymışsın ve 52 yaşındaymışsın,
Aman yarabbim ne güzel sohbet ettik![]()
Aynen Mune, uçmuşumAllah iyiliğini versin, rüyaya bak sınır tanımayan cinsinden![]()
Bir gitiçli kofteye oy veren herkese cok tesekkur ederım oylarınıza layık olacagım ve daha guzel yemeklerle tekrar katılacagımm yarışmalara![]()
mune senı sıteye ifşa ettım dıye bu kadar sınırlenme litfennnBir gitbaşarıları bile sahipleniyor, imzaya beni koymuş, o yeşillerden biri benmişim, diğeri de tabii tahmin edileceği üzere tolin'in kendisi
![]()
Tolin aşkolsun niye söyledin benim senin tariflerin ile katıldıgınıiçli kofteye oy veren herkese cok tesekkur ederım oylarınıza layık olacagım ve daha guzel yemeklerle tekrar katılacagımm yarışmalara![]()
bellı olmasın dıye oy vermedım caktırmaTolin aşkolsun niye söyledin benim senin tariflerin ile katıldıgını
Aferin kendine oy vermemissin![]()
Abla sen minik olansın değil miBir gitbaşarıları bile sahipleniyor, imzaya beni koymuş, o yeşillerden biri benmişim, diğeri de tabii tahmin edileceği üzere tolin'in kendisi
![]()
Aferin sanabellı olmasın dıye oy vermedım caktırma![]()