Aman ondan mı korkacağımBu mesajdan sonra topiği bombalar bu kız, hazırlıklı ol Nevoşum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman ondan mı korkacağımBu mesajdan sonra topiği bombalar bu kız, hazırlıklı ol Nevoşum![]()
Yok canım kormak değil de baş edememek diyelimAman ondan mı korkacağım![]()
O konuda haklısın onun çenesine kimse baş gelemezYok canım kormak değil de baş edememek diyelimŞahsen ben bayağı ter döküyorum laf yetiştirecem diye
![]()
Neyse belli etmeyeyim de kolay lokma sanmasınO konuda haklısın onun çenesine kimse baş gelemez![]()
Belki okumaz bizde kurtuluruzNeyse belli etmeyeyim de kolay lokma sanmasın![]()
Rabiş mi okumayacakBelki okumaz bizde kurtuluruz
Canım ben çıkıyorum.Hayırlı geceler![]()
Ellerine sağlık canım.Ben bir süre daha buradayım
Eşim eve gelemiyor zaten gitmemin bir anlamı yokMisafirlerimiz var..Bir süre sık uğrayamam
Bugün analı kızlı köfte,pizza ve baklava vardı..Baklavayı çektim ama analı kızlıyı çekmeyi unuttum
Eki Görüntüle 1859581 Eki Görüntüle 1859580
Sağol canımEllerine sağlık canım.Bayramda ben de yapmıştım senin tarifini.Ben de böyle kesiyorum.
Çok güzel kesmişsin.
![]()
Eline sağlık:)
Sağol canımEline sağlık:)
Ellerine sağlık ,mutlaka güzel olmuştur tadı,afiyetle yiyin,Çayımın yanına gönder biraz
Ben geldim kız şimdi yazarım yine banlanırım sonuç mutluyum mutluyuzİyi diyelim iyi olalım gülüm,seni yine profillerde gördüm de ,Nevoş ortalıklarda yok,yine geziyor herhalde
Hatmece neden banlanmış diye merak ettim ama gördüm ki ,siyasi mesaj yazmışsın,ne yazdığını çok merak ettim,bilen varsa özelden yazabilir.![]()
Sağol canımEllerine sağlık ,mutlaka güzel olmuştur tadı,afiyetle yiyin,Çayımın yanına gönder biraz,tarifini de isterim
![]()
Üç kaşık şeker aZ olmazmı bide mesela üstüne bi su bardağı pudra şekeriyse bi su bardağıda tarçın mı koyacağız koyarsak ağır olmaz mıdeynepnaz kurabiyenin tarifi canım
Yalnız kabartma tozu miktarını azalttım böyle daha güzel oluyor, düzenleme yaptım o yüzden:)
Eki Görüntüle 1860056
Az olmuyor şekeri (tepeleme y. kaşığı), bir de piştikten sonra pudra şekerine bulayınca şeker oranı dengeleniyor. O kısmı da düzelteyim, sağol hatırlattığın için:) Dolu dolu 1 su bardağı değil de (fazla gelir) 1 su bardağına yakın pudra şekerine 2 tatlı kaşığı(tepeleme) tarçın ekliyorum.Üç kaşık şeker aZ olmazmı bide mesela üstüne bi su bardağı pudra şekeriyse bi su bardağıda tarçın mı koyacağız koyarsak ağır olmaz mı
Tarifi denedim süper ötesi oldu misafirlerimde bayıldı.. Tarif için çok teşekkür ederim enfesAz olmuyor şekeri (tepeleme y. kaşığı), bir de piştikten sonra pudra şekerine bulayınca şeker oranı dengeleniyor. O kısmı da düzelteyim, sağol hatırlattığın için:) Dolu dolu 1 su bardağı değil de (fazla gelir) 1 su bardağına yakın pudra şekerine 2 tatlı kaşığı(tepeleme) tarçın ekliyorum.