• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Ben bir süre daha buradayım:KK66:
Eşim eve gelemiyor zaten gitmemin bir anlamı yok:KK66:Misafirlerimiz var..Bir süre sık uğrayamam:KK45:
Bugün analı kızlı köfte,pizza ve baklava vardı..:dondurma:Baklavayı çektim ama analı kızlıyı çekmeyi unuttum:kk77:
Eki Görüntüle 1859581 Eki Görüntüle 1859580
Ellerine sağlık canım.:confused:Bayramda ben de yapmıştım senin tarifini.Ben de böyle kesiyorum.:KK45:Çok güzel kesmişsin.:KK9:

Fındıklı tarçınlı kurabiye:)

IMG_20160719_185803.webp

İyi diyelim iyi olalım gülüm :KK19:,seni yine profillerde gördüm de ,Nevoş ortalıklarda yok,yine geziyor herhalde

Hatmece neden banlanmış diye merak ettim ama gördüm ki ,siyasi mesaj yazmışsın,ne yazdığını çok merak ettim,bilen varsa özelden yazabilir.:KK45:
Ben geldim kız şimdi yazarım yine banlanırım sonuç mutluyum mutluyuz

Kim bantladı bea beni özlediniz dimi beni ama hatmeceniz hala hasta malüm hep dışarıdaydı ben yemekte tuz çorbada baharat gibiyim özlersiniz tabiEn Büyük TÜRKİYE

Ellerine sağlık ,mutlaka güzel olmuştur tadı,afiyetle yiyin,Çayımın yanına gönder biraz :KK72:,tarifini de isterim:kk77:
Sağol canım:KK68: Yıllardır yaptığım bir tarif ve çok lezzetli canım:KK19: Hatta tarifini Nevoşun yemek topiğine de yazmıştım, 1-2 sene olmuştur herhalde:KK48: Bir bakayım ekran resmi alıp eklerim tarifi:KK45:

Üç kaşık şeker aZ olmazmı bide mesela üstüne bi su bardağı pudra şekeriyse bi su bardağıda tarçın mı koyacağız koyarsak ağır olmaz mı
Az olmuyor şekeri (tepeleme y. kaşığı), bir de piştikten sonra pudra şekerine bulayınca şeker oranı dengeleniyor. O kısmı da düzelteyim, sağol hatırlattığın için:) Dolu dolu 1 su bardağı değil de (fazla gelir) 1 su bardağına yakın pudra şekerine 2 tatlı kaşığı(tepeleme) tarçın ekliyorum.

Az olmuyor şekeri (tepeleme y. kaşığı), bir de piştikten sonra pudra şekerine bulayınca şeker oranı dengeleniyor. O kısmı da düzelteyim, sağol hatırlattığın için:) Dolu dolu 1 su bardağı değil de (fazla gelir) 1 su bardağına yakın pudra şekerine 2 tatlı kaşığı(tepeleme) tarçın ekliyorum.
Tarifi denedim süper ötesi oldu misafirlerimde bayıldı.. Tarif için çok teşekkür ederim enfes:kk77::halay:

Kızlar hepiniz harikasınız,bunlar ne böyleeeee offff ki ne offff:kk77:
Hepinizin eline emeğine sağlık canlar,valla herkesin sofrası birbirinden mükemmel,yemekler,masa düzenleri süper.Ama maalesef tek oy hakkımız var ve şu an olsa önce hangisinin tadına bakmak isterdim diye düşündüğümde oyumu içli köfteden yana kullanıyorum:kk77:

Herkese yarışmada başarılar dilerim:KK200:

Back
X