Mangolubira bacım bende Gülşen bubikoğlu hayranıyım resmini profilinde görmek güzelmişya bırak sen devam et yememeye ahsjsj
Fransadayim cnm cok sukur takip ediyoz tutuyoz oruclarimizi.ay bizdede top atilmadi ya sok oldum alismistim ne guzel (turkiyedeyim)
olsun yerine getiriosan gorevini ne mutlu sana ...bu arada haftan 1 hafta yazio sasirdim .. bu arada hangi ulkedesin?
Fransa cnm .Nirdesin kız bacım hangı ülke
İnşallah olacak senin beben içimden geliyor yaşın kaçFransadayim cnm cok sukur takip ediyoz tutuyoz oruclarimizi.
Hamislik takvimimide totem olsun diye yapmistim cnm 6 yildir olmiyo.insallah bu ramazan hurmetine olur tum bebek isteyenlerin...
kiyamam cnm ya seni cok iyi anliyorum bakma benim takvimime benimde kesin deil henuz(test pozitf belirtilerde varda kan vermedim) heves ettim yaptim .insallah sende kavusursun melegine....insallah..... su mubarek gunlerin 11ayin sultani ramazanin hurmetine..musluman musluman kardesine yaptigi duaya meleklerde amin dermiş.... insallah gonlunce olsun ... sorununuz varmi peki cnm?Fransadayim cnm cok sukur takip ediyoz tutuyoz oruclarimizi.
Hamislik takvimimide totem olsun diye yapmistim cnm 6 yildir olmiyo.insallah bu ramazan hurmetine olur tum bebek isteyenlerin...
Oylemi dersin olsun insallah bu gurbette bi yoldas lazim bana.yasim 23İnşallah olacak senin beben içimden geliyor yaşın kaç
kiyamam cnm ya seni cok iyi anliyorum bakma benim takvimime benimde kesin deil henuz(test pozitf belirtilerde varda kan vermedim) heves ettim yaptim .insallah sende kavusursun melegine....insallah..... su mubarek gunlerin 11ayin sultani ramazanin hurmetine..musluman musluman kardesine yaptigi duaya meleklerde amin dermiş.... insallah gonlunce olsun ... sorununuz varmi peki cnm?
Rabbim gönlünüze göre versinOylemi dersin olsun insallah bu gurbette bi yoldas lazim bana.yasim 23
ayy cnm insallah dogrudur tutunmustur insallah.ben 2 asilama 1 tup tedavisi oldum.erken evlendim.23 yasindayim.umutluyum insallah olur .sorun yumurtam zayifmis bakalim netlesmedi tam.kiyamam cnm ya seni cok iyi anliyorum bakma benim takvimime benimde kesin deil henuz(test pozitf belirtilerde varda kan vermedim) heves ettim yaptim .insallah sende kavusursun melegine....insallah..... su mubarek gunlerin 11ayin sultani ramazanin hurmetine..musluman musluman kardesine yaptigi duaya meleklerde amin dermiş.... insallah gonlunce olsun ... sorununuz varmi peki cnm?
amin cok cok saolun rabbim sizinde gonlunuze gore versinn.....Rabbim gönlünüze göre versin
anladim cnm.hayirlisi herseyin bir zamani var aminler boşa deil ne desen bos rabbimin istedigi zaman gelicekler...ayy cnm insallah dogrudur tutunmustur insallah.ben 2 asilama 1 tup tedavisi oldum.erken evlendim.23 yasindayim.umutluyum insallah olur .sorun yumurtam zayifmis bakalimetlesmedi tam.
Amin canım inşaallahamin cok cok saolun rabbim sizinde gonlunuze gore versinn.....
Haklisin cnm nasibimiz ne zaman bakalim artik.s iz kac yildir istiyordunuz?anladim cnm.hayirlisi herseyin bir zamani var aminler boşa deil ne desen bos rabbimin istedigi zaman gelicekler...
Fransa'nın içinden misin hangi bölgesi benimde akraba var Fransa'nın tolustaanladim cnm.hayirlisi herseyin bir zamani var aminler boşa deil ne desen bos rabbimin istedigi zaman gelicekler...
benim daha 1 yil oldu isteyeli ama nasil hir yil bilseniz tabiki sizinkinin yaninda hafif kalir ama iste herkesin derdi kendine buyuk malesef.....Haklisin cnm nasibimiz ne zaman bakalim artik.s iz kac yildir istiyordunuz?
yanlis kisiyi etkiketledin snrm cnm ben turkiyedeyimFransa'nın içinden misin hangi bölgesi benimde akraba var Fransa'nın tolusta
45 bolgesi cnm parise bi saat uzagiz...Fransa'nın içinden misin hangi bölgesi benimde akraba var Fransa'nın tolusta
Evet cnm zor vallahi o baskilari 6 yildir cekiyorum.Rabbim bizede buyuktur.insallah bizimde olur...benim daha 1 yil oldu isteyeli ama nasil hir yil bilseniz tabiki sizinkinin yaninda hafif kalir ama iste herkesin derdi kendine buyuk malesef.....
ben kucuklugumden beri iki cocugum.olsun biri oglan biri kiz diye hayal ederdim iste hersey allahtan ole sanildigi gibi kolay olmuyomus..3uncu ayinda yada tek gecede bile hamile kalanlar var insan bunalio uzuluo .sabir tabiki sabir gerekli bizimde sınavimiz bu ...bazen dusunuorum benm cocugum hic olmuycakmi diye sonra toparliyorum hemen cevre hep tetikte ne zmn cocuk yapicaksiniz neden istemionuz yapin bitane diyolar sanki kolaydi bizim elimizdeydi bu arada 21 yasindayim 16 aylik evliyim .cok zormus gercekten
O çevre varya o cahil çevre hayırlısını istemez olsada sanki kendileri bakacak masrafını çekecekler laf yok ne Zaman yapacaksın hayırlısı nice hayırsız evlat var hiç olmasaydı diyeceğinbenim daha 1 yil oldu isteyeli ama nasil hir yil bilseniz tabiki sizinkinin yaninda hafif kalir ama iste herkesin derdi kendine buyuk malesef.....
ben kucuklugumden beri iki cocugum.olsun biri oglan biri kiz diye hayal ederdim iste hersey allahtan ole sanildigi gibi kolay olmuyomus..3uncu ayinda yada tek gecede bile hamile kalanlar var insan bunalio uzuluo .sabir tabiki sabir gerekli bizimde sınavimiz bu ...bazen dusunuorum benm cocugum hic olmuycakmi diye sonra toparliyorum hemen cevre hep tetikte ne zmn cocuk yapicaksiniz neden istemionuz yapin bitane diyolar sanki kolaydi bizim elimizdeydi bu arada 21 yasindayim 16 aylik evliyim .cok zormus gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?