• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
O çevre varya o cahil çevre hayırlısını istemez olsada sanki kendileri bakacak masrafını çekecekler laf yok ne Zaman yapacaksın hayırlısı nice hayırsız evlat var hiç olmasaydı diyeceğin
ole tabi sanki onlar 9 ay tasiycaklar seneler boyu bakicaklar konusmasi kolay iste ama insan ne kadr kafama takmicam desede takio malesef...

He guzel oluyo olmasinada @mangolubira bize yasakladi sarmisak ve turevlerini onun tezlerine gore evde kalmamixin nedeni sarmisak yememizmis:deli:

Ayyy boyle soyleyince kendimi taskopru hibi sarmisak kokusuyla heryero dolasan biri gibi hissettim kendimden tiksindim resmen:kusmuk:

ipeqbojuqu ipeqbojuqu kiz duydun mu sarmisagi birakinca kocayi bulucaz insallah :halay:hado vatana vede millete hayirli ugurlu olsun

Valla ben bekarken hiç sevmezdim sarimsak sogan bir alakası olabilir :-)

He guzel oluyo olmasinada @mangolubira bize yasakladi sarmisak ve turevlerini onun tezlerine gore evde kalmamixin nedeni sarmisak yememizmis:deli:

Ayyy boyle soyleyince kendimi taskopru hibi sarmisak kokusuyla heryero dolasan biri gibi hissettim kendimden tiksindim resmen:kusmuk:

ipeqbojuqu ipeqbojuqu kiz duydun mu sarmisagi birakinca kocayi bulucaz insallah :halay:hado vatana vede millete hayirli ugurlu olsun
Koca bulmak için önce yemek yapmayı öğrenmek gerekiyor:halay:

Nickinin altinda, Babalar ve ogullari deyince ben kazen i evli ve ogullu saniyordum senelerce :D

Aslında katilmak geçiyor içimden ama sunum vs tam yapmam sonra üzülürüm : ( tadı nefis olur biliyorum da : D

Back
X