- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
aynen cnm artik sizene diyorum yapmiyorum diyorum geciorum ama icim kan agliyoEvet cnm zor vallahi o baskilari 6 yildir cekiyorum.Rabbim bizede buyuktur.insallah bizimde olur...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen cnm artik sizene diyorum yapmiyorum diyorum geciorum ama icim kan agliyoEvet cnm zor vallahi o baskilari 6 yildir cekiyorum.Rabbim bizede buyuktur.insallah bizimde olur...
:) çokkkk severiiimmmMangolubira bacım bende Gülşen bubikoğlu hayranıyım resmini profilinde görmek güzelmiş
ole tabi sanki onlar 9 ay tasiycaklar seneler boyu bakicaklar konusmasi kolay iste ama insan ne kadr kafama takmicam desede takio malesef...O çevre varya o cahil çevre hayırlısını istemez olsada sanki kendileri bakacak masrafını çekecekler laf yok ne Zaman yapacaksın hayırlısı nice hayırsız evlat var hiç olmasaydı diyeceğin
He guzel oluyo olmasinada @mangolubira bize yasakladi sarmisak ve turevlerini onun tezlerine gore evde kalmamixin nedeni sarmisak yememizmis
Ayyy boyle soyleyince kendimi taskopru hibi sarmisak kokusuyla heryero dolasan biri gibi hissettim kendimden tiksindim resmen
ipeqbojuqu kiz duydun mu sarmisagi birakinca kocayi bulucaz insallah
hado vatana vede millete hayirli ugurlu olsun
Bu kategoriye katılacak mısınız@Gunbatimiii yeni yarismamiz başladı canım
Koca bulmak için önce yemek yapmayı öğrenmek gerekiyorHe guzel oluyo olmasinada @mangolubira bize yasakladi sarmisak ve turevlerini onun tezlerine gore evde kalmamixin nedeni sarmisak yememizmis
Ayyy boyle soyleyince kendimi taskopru hibi sarmisak kokusuyla heryero dolasan biri gibi hissettim kendimden tiksindim resmen
ipeqbojuqu kiz duydun mu sarmisagi birakinca kocayi bulucaz insallah
hado vatana vede millete hayirli ugurlu olsun
ben kazenı evlı sanıyordum. bı hedıyeyı esının sectığınden bahsetmıstı gecen sene
cok ılgınc
Belki de bu sadece yeni eşidirben kazenı evlı sanıyordum. bı hedıyeyı esının sectığınden bahsetmıstı gecen sene
cok ılgınc
Bende reflu var sosis felan yiyemiyorumSendemi sucuk sosis falan yemiyisun kiz siz pizzada mi yemiyonuz![]()
Geyik serbest canımBurası iyice geyik topiğine dönmüş![]()
Denemeden bilemezsinizAslında katilmak geçiyor içimden ama sunum vs tam yapmam sonra üzülürüm : ( tadı nefis olur biliyorum da : D
Evt ramazanda deneyebilirim belki.Epey uğraşıyoruz yemeğe bari fotosunu çekip koyalım. Tatlı yemek yada çorba farkeder mi? Biri olucak sanırım ?Denemeden bilemezsiniz![]()
Hiç farketmez canımEvt ramazanda deneyebilirim belki.Epey uğraşıyoruz yemeğe bari fotosunu çekip koyalım. Tatlı yemek yada çorba farkeder mi? Biri olucak sanırım ?
Hadi inşallah :)Hiç farketmez canım
İstediğini yapabilirsin![]()
Olur inşallah dil falan öğrendin mi kurslara gitsen biraz kafan dağılsaole tabi sanki onlar 9 ay tasiycaklar seneler boyu bakicaklar konusmasi kolay iste ama insan ne kadr kafama takmicam desede takio malesef...