Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Hadi iftarcılar menu hazrlayında tuyo alalım. Misafir çağırcam valla sizi bekliom
bebektom allah ne verdiyse çıkar koy sofrana. iftar sofrasının dört dörtlük düğüb yemeği olmasına ne gerek var düşünme:) ben iftara gitsem kahvaltılık da olsa olur dört dörtlük sofra da olsa olur bi soğan ekmek olsa da. allah kabul etsin bu arada hayrını hayırlı iftarlar :)

Mangocum nasilsin

He katiyorum domatesli mskarnaya cok yakisiyo sarmisak seviyosan dene bi
sonra bana dua edin koca bulıym diyonuz he herif bi tencere sarımsaklı makarna yese yanaşır mısınız yemeyin anacım bekar kızsınız ıssız adaya düşmedikçe yemem ağzım güzel güzel koksun çok uğraşıyom valla güzel kokmaj için. soğan sarımsak salam sucuk yemem kokmayayım diye

ipeqbojuqu bu müzmin bekar bi tencere makarnaya sarımsak atıyomuş kız

Mercimek çorbasına kuru fesleğen attim yanlişlıkla bişey olur mu kızlar

ayy yok canım, ben iftar sofrasına ozenirim. Heleki oruçlu adamın once gozunu doyuracaksın ben şahsen once gozumu doyurmak istiyorum mide zaten her halukarda doyuyor..

Allah iyiligini versin kiz sen kokuyo diye yemiyon mu onları kiz bende kokmayayim diye dikkat ederim disimi zaten fircaliyorum rahatligiyla demiyorum cikatken yoyeyim falan ama evde biz bizeyken yiyorum valla ne yalan soyleyeyim

Ama bu arada sarmisak kokan erkegi hayal edince evdeki tum sarmisaklari cope atasim geldi

Kazen hayirli olsun

cok tatlisin cnm ozellikle milletin ayagini kaydirma cabani sevdim cok guldummm :) birde sen birinci ol ben cekiliomdaha girmeden yarismadan :)korktum senden mazallah :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…