-Lavinia ... Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2015 3.675 4.207 83 6 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #281 GURBET KUSU .!.: Evet cnm zor vallahi o baskilari 6 yildir cekiyorum.Rabbim bizede buyuktur.insallah bizimde olur... Genişletmek için tıkla... aynen cnm artik sizene diyorum yapmiyorum diyorum geciorum ama icim kan agliyo
GURBET KUSU .!.: Evet cnm zor vallahi o baskilari 6 yildir cekiyorum.Rabbim bizede buyuktur.insallah bizimde olur... Genişletmek için tıkla... aynen cnm artik sizene diyorum yapmiyorum diyorum geciorum ama icim kan agliyo
vanilyalimuffin En Vanilyalı Muffin Kayıtlı Üye 8 Eylül 2009 4.524 4.279 248 6 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #282 Hatmece .!.: Mangolubira bacım bende Gülşen bubikoğlu hayranıyım resmini profilinde görmek güzelmiş Genişletmek için tıkla... :) çokkkk severiiimmm
Hatmece .!.: Mangolubira bacım bende Gülşen bubikoğlu hayranıyım resmini profilinde görmek güzelmiş Genişletmek için tıkla... :) çokkkk severiiimmm
-Lavinia ... Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2015 3.675 4.207 83 6 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #283 Hatmece .!.: O çevre varya o cahil çevre hayırlısını istemez olsada sanki kendileri bakacak masrafını çekecekler laf yok ne Zaman yapacaksın hayırlısı nice hayırsız evlat var hiç olmasaydı diyeceğin Genişletmek için tıkla... ole tabi sanki onlar 9 ay tasiycaklar seneler boyu bakicaklar konusmasi kolay iste ama insan ne kadr kafama takmicam desede takio malesef...
Hatmece .!.: O çevre varya o cahil çevre hayırlısını istemez olsada sanki kendileri bakacak masrafını çekecekler laf yok ne Zaman yapacaksın hayırlısı nice hayırsız evlat var hiç olmasaydı diyeceğin Genişletmek için tıkla... ole tabi sanki onlar 9 ay tasiycaklar seneler boyu bakicaklar konusmasi kolay iste ama insan ne kadr kafama takmicam desede takio malesef...
-Kristal- ""Guncel:66.1 Hedef:60"".mütemadiyen diyette! Kayıtlı Üye 5 Ocak 2016 2.713 3.296 53 35 6 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #284 EvvelAhir .!.: He guzel oluyo olmasinada @mangolubira bize yasakladi sarmisak ve turevlerini onun tezlerine gore evde kalmamixin nedeni sarmisak yememizmis Ayyy boyle soyleyince kendimi taskopru hibi sarmisak kokusuyla heryero dolasan biri gibi hissettim kendimden tiksindim resmen ipeqbojuqu kiz duydun mu sarmisagi birakinca kocayi bulucaz insallah hado vatana vede millete hayirli ugurlu olsun Genişletmek için tıkla... Valla ben bekarken hiç sevmezdim sarimsak sogan bir alakası olabilir
EvvelAhir .!.: He guzel oluyo olmasinada @mangolubira bize yasakladi sarmisak ve turevlerini onun tezlerine gore evde kalmamixin nedeni sarmisak yememizmis Ayyy boyle soyleyince kendimi taskopru hibi sarmisak kokusuyla heryero dolasan biri gibi hissettim kendimden tiksindim resmen ipeqbojuqu kiz duydun mu sarmisagi birakinca kocayi bulucaz insallah hado vatana vede millete hayirli ugurlu olsun Genişletmek için tıkla... Valla ben bekarken hiç sevmezdim sarimsak sogan bir alakası olabilir
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.782 609.935 1.098 43 Malatya 6 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #285 ehl-i keyf .!.: @Gunbatimiii yeni yarismamiz başladı canım Genişletmek için tıkla... Bu kategoriye katılacak mısınız
ehl-i keyf .!.: @Gunbatimiii yeni yarismamiz başladı canım Genişletmek için tıkla... Bu kategoriye katılacak mısınız
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.782 609.935 1.098 43 Malatya 6 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #286 EvvelAhir .!.: He guzel oluyo olmasinada @mangolubira bize yasakladi sarmisak ve turevlerini onun tezlerine gore evde kalmamixin nedeni sarmisak yememizmis Ayyy boyle soyleyince kendimi taskopru hibi sarmisak kokusuyla heryero dolasan biri gibi hissettim kendimden tiksindim resmen ipeqbojuqu kiz duydun mu sarmisagi birakinca kocayi bulucaz insallah hado vatana vede millete hayirli ugurlu olsun Genişletmek için tıkla... Koca bulmak için önce yemek yapmayı öğrenmek gerekiyor
EvvelAhir .!.: He guzel oluyo olmasinada @mangolubira bize yasakladi sarmisak ve turevlerini onun tezlerine gore evde kalmamixin nedeni sarmisak yememizmis Ayyy boyle soyleyince kendimi taskopru hibi sarmisak kokusuyla heryero dolasan biri gibi hissettim kendimden tiksindim resmen ipeqbojuqu kiz duydun mu sarmisagi birakinca kocayi bulucaz insallah hado vatana vede millete hayirli ugurlu olsun Genişletmek için tıkla... Koca bulmak için önce yemek yapmayı öğrenmek gerekiyor
Sevketi_Bostan Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2014 4.519 4.897 133 6 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #287 Cakmamarliyn .!.: ben kazenı evlı sanıyordum. bı hedıyeyı esının sectığınden bahsetmıstı gecen sene cok ılgınc Genişletmek için tıkla... Aynen, bende evli sanıyordum hatta bir köpek mevzusu olmuştu, eşim istemiyor sizin fikriniz ne gibisinden bir konu açmıştı, illlginççç..
Cakmamarliyn .!.: ben kazenı evlı sanıyordum. bı hedıyeyı esının sectığınden bahsetmıstı gecen sene cok ılgınc Genişletmek için tıkla... Aynen, bende evli sanıyordum hatta bir köpek mevzusu olmuştu, eşim istemiyor sizin fikriniz ne gibisinden bir konu açmıştı, illlginççç..
chentiq Hytmda grkli dğşmlri klylkla ve nzkçe ypyrm Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2011 6.950 12.556 448 6 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #288 Nickinin altinda, Babalar ve ogullari deyince ben kazen i evli ve ogullu saniyordum senelerce
chiLL Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2012 7.732 8.224 198 6 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #289 Cakmamarliyn .!.: ben kazenı evlı sanıyordum. bı hedıyeyı esının sectığınden bahsetmıstı gecen sene cok ılgınc Genişletmek için tıkla... Belki de bu sadece yeni eşidir
Cakmamarliyn .!.: ben kazenı evlı sanıyordum. bı hedıyeyı esının sectığınden bahsetmıstı gecen sene cok ılgınc Genişletmek için tıkla... Belki de bu sadece yeni eşidir
ipeqbojuqu La tahzen Kayıtlı Üye 19 Mart 2016 6.677 9.325 198 37 6 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #290 EvvelAhir .!.: Sendemi sucuk sosis falan yemiyisun kiz siz pizzada mi yemiyonuz Genişletmek için tıkla... Bende reflu var sosis felan yiyemiyorum
EvvelAhir .!.: Sendemi sucuk sosis falan yemiyisun kiz siz pizzada mi yemiyonuz Genişletmek için tıkla... Bende reflu var sosis felan yiyemiyorum
derandiren Ela'M... Kayıtlı Üye 7 Nisan 2015 4.599 16.188 208 6 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #291 Burası iyice geyik topiğine dönmüş
efide Gece rüyamda,gündüz hayalimde.. Kayıtlı Üye 4 Şubat 2015 2.241 4.362 83 6 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #292 Aslında katilmak geçiyor içimden ama sunum vs tam yapmam sonra üzülürüm : ( tadı nefis olur biliyorum da : D
Aslında katilmak geçiyor içimden ama sunum vs tam yapmam sonra üzülürüm : ( tadı nefis olur biliyorum da : D
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.782 609.935 1.098 43 Malatya 6 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #293 derandiren .!.: Burası iyice geyik topiğine dönmüş Genişletmek için tıkla... Geyik serbest canım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.782 609.935 1.098 43 Malatya 6 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #294 efide .!.: Aslında katilmak geçiyor içimden ama sunum vs tam yapmam sonra üzülürüm : ( tadı nefis olur biliyorum da : D Genişletmek için tıkla... Denemeden bilemezsiniz
efide .!.: Aslında katilmak geçiyor içimden ama sunum vs tam yapmam sonra üzülürüm : ( tadı nefis olur biliyorum da : D Genişletmek için tıkla... Denemeden bilemezsiniz
efide Gece rüyamda,gündüz hayalimde.. Kayıtlı Üye 4 Şubat 2015 2.241 4.362 83 6 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #295 Nevreste .!.: Denemeden bilemezsiniz Genişletmek için tıkla... Evt ramazanda deneyebilirim belki.Epey uğraşıyoruz yemeğe bari fotosunu çekip koyalım. Tatlı yemek yada çorba farkeder mi? Biri olucak sanırım ?
Nevreste .!.: Denemeden bilemezsiniz Genişletmek için tıkla... Evt ramazanda deneyebilirim belki.Epey uğraşıyoruz yemeğe bari fotosunu çekip koyalım. Tatlı yemek yada çorba farkeder mi? Biri olucak sanırım ?
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.782 609.935 1.098 43 Malatya 6 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #296 efide .!.: Evt ramazanda deneyebilirim belki.Epey uğraşıyoruz yemeğe bari fotosunu çekip koyalım. Tatlı yemek yada çorba farkeder mi? Biri olucak sanırım ? Genişletmek için tıkla... Hiç farketmez canım İstediğini yapabilirsin
efide .!.: Evt ramazanda deneyebilirim belki.Epey uğraşıyoruz yemeğe bari fotosunu çekip koyalım. Tatlı yemek yada çorba farkeder mi? Biri olucak sanırım ? Genişletmek için tıkla... Hiç farketmez canım İstediğini yapabilirsin
efide Gece rüyamda,gündüz hayalimde.. Kayıtlı Üye 4 Şubat 2015 2.241 4.362 83 6 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #297 Nevreste .!.: Hiç farketmez canım İstediğini yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah :)
Shirine-alish ***Alişimmm-ömrümmm*** Kayıtlı Üye 23 Ekim 2014 9.338 15.667 248 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #298 Zelifme .!.: Ne kazen tup bebekmi yapmiş Genişletmek için tıkla... hakket ne yazmışım bn
Hatmece Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2014 2.087 1.884 108 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #299 derandiren .!.: Burası iyice geyik topiğine dönmüş Genişletmek için tıkla... Tey tey ben bi çoştum
Hatmece Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2014 2.087 1.884 108 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #300 _Dusler_Akedemisi_ .!.: ole tabi sanki onlar 9 ay tasiycaklar seneler boyu bakicaklar konusmasi kolay iste ama insan ne kadr kafama takmicam desede takio malesef... Genişletmek için tıkla... Olur inşallah dil falan öğrendin mi kurslara gitsen biraz kafan dağılsa
_Dusler_Akedemisi_ .!.: ole tabi sanki onlar 9 ay tasiycaklar seneler boyu bakicaklar konusmasi kolay iste ama insan ne kadr kafama takmicam desede takio malesef... Genişletmek için tıkla... Olur inşallah dil falan öğrendin mi kurslara gitsen biraz kafan dağılsa