Ramazan geldi ev elden gitti

Zaten yazın eve 11 de gidiyorum ne yemek ne de evi topalamakla uğraşıyorum.
Ramazandaki halimi siz düşünün artık.
Şu an iş yerimde uykum var diye ağlamak istiyorum...

Bu söylediğin örnek benım
işten gelir gelmez evi topluyorum mutfağı sahurdan kalıyo onu topluyorum. yemek yapmaya başlıyorum.
sonra mutfağı topla bulaşık makinesi çamaşır makinesi çalıştır. çamaşırları as.
makineyı yerleştir derken 2 dk oturuom saat 12 olmuş
12 de yat 2,5 ta kalk 3,5 ta yat 7 de kalk akşam 6,5 ta gel gene aynı halim kalmadı hasta olcam

çalısıyorum sabah cıkıyorum aksam gelıp yemek hazırlyp ıftar yapıyoruz. sonra temızlk yapabıldgm kadar oda mutfagı topla camasır as bitti. sahura kalktıgım zaman zor toparlyrm kendımı . uyku duzenım pert. masa basında uuyorum resmen. cumartesı pazar gelsın dıye sabırsızlanyrm kii bi 15 dk snra paydooosssssssssss :)

Bende kansızlık ve demir eksikliği var vucudm hep yorgun.. ama üç gündür iş yapmiyordum bunalıma girdim artk napiyorsun sen diye bgn kalktm bi güzel temizlik yaptım şuan pert oldum tabi susuzluktan. Allahtan akşama davetliyiim

Evin tamami bitene kadar ilk yaptigibiz yer hic yapilmamisa dönmüyor mu ben hic yapamiyorum oyle yaa alisamadim bi turlu
:) temiz tutuyorum zaten hemen hemen her gün süpürge tutuyorum siliyorum süpürge tutamadigim zamanlarda haliyi girgirlayip parkeleri bez ile siliyorum bugün bitirdim bi salonun duvarlariyla camları kaldı yarında onu yaparım bitti isim

Yavaş yavaş. Tuvalet-banyo temizliği muhakkak ki sık sık ama.. Çok dağıtmayınca toplayıp süpürmesi ardından dinlenip silmesi vs. Benim de uyku düzenim kalmadı.Kendime geldikçe bir şeylere atıyorum kendimi malum gece nöbetlerinde sahuru bekle, evde sahursuz oruç tut. Evde öğlen uyan nöbet sabahı erkenden,gün aşırı nöbet...

konuyla alakasız da 7.30 da işe gidecek adamı neden 6 da kaldırıyorsunuz ki

yani uyusun güzlece dinlensin

Bendede öyle ayni iftarla sahur arasi oturup namaz kilip yatıyorum. Öğlene kadar sonra namaz dua ediyorum biraz tv izleyip yemeğin başına geciyorum ve iftar oluyor ev işi yapmaya çalışıyorum hergun 1 işi mesala biraz taksit taksit oluyor bir gun ev supuruyorsam ertesi güne ütü ondan sonra ki gun çamaşır oyle hergün yavasdan hatta dün mantı actimama başka bişey yapamadım yani kadının işde zor ama napalm hep aynısı

konu sahibi çok uyuyor di mi?

orucu uykuda geçiren sevabını rüyasında görür :)))
Aslinda cok mu uyuyorum sabah 5gibi yatiyorum 7:39 kalkiyorum 8:30tekrar yatiyorum 11 :30 12 arasi kalkiyorum toplasan7 saat normal uyuyorum ama ayilamiyorum benim sorunum bu

Sabah 6 7 gibi yatıyorum akşam 4 e 5 e kadar yatıyorum ne yalan söylim kalkınca evi süpürüyorum halıları kaldırdım iki dk sürüyor sonra dısardaki kedilere su yemek koymaya gidiyorum malum hava çok sıcak.
Sonrada iftar hazırlığı esimde 7 gibi geliyor ben gece daha aktif olduğumdan çok zorlanmıyorum ama iftar bulaşık sahu bulaşık çok kısa sürelerde olduğu için sıkılıyorum biraz bide evde klima sürekli açık daha rahat geçiyor benim için

Ay ben cok kotu oluyorum bazen birde tansiyonum fena sekilde dusuyor.. ama yinede biseyler yapmaya calisiyorum kendimi yormayarak .. dinlene dinlene islerimi bitirmeye calisiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…