Sabah 6da uyanip esimi kaldiriyorum 7bucuga kadar sohbet muhabbet fingirdeme olayi :))))

. Onu yolculayip kalmissa ki kolay kolay kalmaz bulasik yikiyorum ortaligi topluyorum...uyursam 9a kadar uyurum sonra kizim kalkio zaten ona mama icirip altini aliyorum bi de onunla fingirdesioz :)))) onu koltukta birakip hemen odayi silip supuruyorum sonra yere ortulerini serip koyuyorum onu yere 6aylik oldu artik donuyo filan koltukta birakamam...o arada ona muzik aciyorum yada masal oyuncaklarini da veriyorum sonra gidip yatak odasini hallediyorum.varsa utu yapiyorum en azindan esiminkileri hallediyorum...sonra bi posta daha mama sonra uyursa 1saat bende onunla uyurum...kalkinca yemegimi yaparim kizimin ihtiyaclarini halledip.esim gec geldigi icin beraber yiyemiyoruz aksamlari buyuzden kendime gore tek cesit yemek hazrlarm ama asla bulasik birakmam o bulasik bana batar kizim uyusada yikasam yada huysuzlanmasa da yikasam diye bakarim... Bi kosemiz aksama kadar daginik durur kizim yerde oynadigi icin oyuncaklar filan toplamam aksama kadar..aksam o uyuyunca kaldiririm herseyi.esim gelince muhabbet filan...sahura kalkmaz esim isyerinde yer sisirir kendini dana sahura yer kalmaz ama bol su icer.bende yatmadan yerim zaten...boyle benim bi gunum..bazende sabah kalktiktan snra uyumam banyo yikarim yada utumu hallederm kizim uyanmadan...