• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazan geldi ev elden gitti

Zaten yazın eve 11 de gidiyorum ne yemek ne de evi topalamakla uğraşıyorum.
Ramazandaki halimi siz düşünün artık.
Şu an iş yerimde uykum var diye ağlamak istiyorum...

valla sanslisin bide çalışanlari düşün...:)
çalışan bayanlarin hayati daha zor..
sahura kalk.. sabah namazini kıl.. 3 saat uyu sora işe git... 8 saat de iş ..
eve gel bide..
hemen yorgun argin mutfaga gir.. yemek yap...
iftari bekle.. sora bulaşıklari makineye koy..
hiç bişey yapamiyorum resmen ölü gibiyim...
yorgunluk dibek kahvemi yapıp içiyorum akşamlari Çok iyi geliyor ya..
benimde elim kolum hiç kalkmiyor fena halde yorgunum...
Bu söylediğin örnek benım
işten gelir gelmez evi topluyorum mutfağı sahurdan kalıyo onu topluyorum. yemek yapmaya başlıyorum.
sonra mutfağı topla bulaşık makinesi çamaşır makinesi çalıştır. çamaşırları as.
makineyı yerleştir derken 2 dk oturuom saat 12 olmuş
12 de yat 2,5 ta kalk 3,5 ta yat 7 de kalk akşam 6,5 ta gel gene aynı :hasta: halim kalmadı hasta olcam:KK61:

çalısıyorum sabah cıkıyorum aksam gelıp yemek hazırlyp ıftar yapıyoruz. sonra temızlk yapabıldgm kadar oda mutfagı topla camasır as bitti. sahura kalktıgım zaman zor toparlyrm kendımı . uyku duzenım pert. masa basında uuyorum resmen. cumartesı pazar gelsın dıye sabırsızlanyrm kii bi 15 dk snra paydooosssssssssss :)

Bende kansızlık ve demir eksikliği var vucudm hep yorgun.. ama üç gündür iş yapmiyordum bunalıma girdim artk napiyorsun sen diye bgn kalktm bi güzel temizlik yaptım şuan pert oldum tabi susuzluktan. Allahtan akşama davetliyiim :ruh:

Evin tamami bitene kadar ilk yaptigibiz yer hic yapilmamisa dönmüyor mu ben hic yapamiyorum oyle yaa alisamadim bi turlu
:) temiz tutuyorum zaten hemen hemen her gün süpürge tutuyorum siliyorum süpürge tutamadigim zamanlarda haliyi girgirlayip parkeleri bez ile siliyorum bugün bitirdim bi salonun duvarlariyla camları kaldı yarında onu yaparım bitti isim

Yavaş yavaş. Tuvalet-banyo temizliği muhakkak ki sık sık ama.. Çok dağıtmayınca toplayıp süpürmesi ardından dinlenip silmesi vs. Benim de uyku düzenim kalmadı.Kendime geldikçe bir şeylere atıyorum kendimi malum gece nöbetlerinde sahuru bekle, evde sahursuz oruç tut. Evde öğlen uyan nöbet sabahı erkenden,gün aşırı nöbet... :confused:

Sabah 6da uyanip esimi kaldiriyorum 7bucuga kadar sohbet muhabbet fingirdeme olayi :)))) :p. Onu yolculayip kalmissa ki kolay kolay kalmaz bulasik yikiyorum ortaligi topluyorum...uyursam 9a kadar uyurum sonra kizim kalkio zaten ona mama icirip altini aliyorum bi de onunla fingirdesioz :)))) onu koltukta birakip hemen odayi silip supuruyorum sonra yere ortulerini serip koyuyorum onu yere 6aylik oldu artik donuyo filan koltukta birakamam...o arada ona muzik aciyorum yada masal oyuncaklarini da veriyorum sonra gidip yatak odasini hallediyorum.varsa utu yapiyorum en azindan esiminkileri hallediyorum...sonra bi posta daha mama sonra uyursa 1saat bende onunla uyurum...kalkinca yemegimi yaparim kizimin ihtiyaclarini halledip.esim gec geldigi icin beraber yiyemiyoruz aksamlari buyuzden kendime gore tek cesit yemek hazrlarm ama asla bulasik birakmam o bulasik bana batar kizim uyusada yikasam yada huysuzlanmasa da yikasam diye bakarim... Bi kosemiz aksama kadar daginik durur kizim yerde oynadigi icin oyuncaklar filan toplamam aksama kadar..aksam o uyuyunca kaldiririm herseyi.esim gelince muhabbet filan...sahura kalkmaz esim isyerinde yer sisirir kendini dana sahura yer kalmaz ama bol su icer.bende yatmadan yerim zaten...boyle benim bi gunum..bazende sabah kalktiktan snra uyumam banyo yikarim yada utumu hallederm kizim uyanmadan...

konuyla alakasız da 7.30 da işe gidecek adamı neden 6 da kaldırıyorsunuz ki

yani uyusun güzlece dinlensin

Kizlar selam ramazanda nasil is yapiyorsunuz benim hiicc elim kolum kalkmiyor zaten sabah namazindan sonra yatip oglen kalkiyorum biraz saga biraz sola derken namaz kuran derken iftari hazirlamaya giriyorum hopp iftar olmus yemegi yiyincede daha beter oluyorum heryerim kiriliyor sanki elimde tlf cay oturuyorum oyle siz nasil yapiyosunuz ev elden gitti.iftardan sonra saat gec oluyor mutfagi anca supuruyorum oda hergun degil zaten.simdide iste boyle oturuyorum mal gibi hic elim kolum kalkmiyo offff
Bendede öyle ayni iftarla sahur arasi oturup namaz kilip yatıyorum. Öğlene kadar sonra namaz dua ediyorum biraz tv izleyip yemeğin başına geciyorum ve iftar oluyor ev işi yapmaya çalışıyorum hergun 1 işi mesala biraz taksit taksit oluyor bir gun ev supuruyorsam ertesi güne ütü ondan sonra ki gun çamaşır oyle hergün yavasdan :temizlik: hatta dün mantı actim:hamarat:ama başka bişey yapamadım yani kadının işde zor ama napalm hep aynısı :KK66:

konu sahibi çok uyuyor di mi?

orucu uykuda geçiren sevabını rüyasında görür :)))
Aslinda cok mu uyuyorum sabah 5gibi yatiyorum 7:39 kalkiyorum 8:30tekrar yatiyorum 11 :30 12 arasi kalkiyorum toplasan7 saat normal uyuyorum ama ayilamiyorum benim sorunum bu

Sabah 6 7 gibi yatıyorum akşam 4 e 5 e kadar yatıyorum ne yalan söylim :bicak: kalkınca evi süpürüyorum halıları kaldırdım iki dk sürüyor sonra dısardaki kedilere su yemek koymaya gidiyorum malum hava çok sıcak.
Sonrada iftar hazırlığı esimde 7 gibi geliyor ben gece daha aktif olduğumdan çok zorlanmıyorum ama iftar bulaşık sahu bulaşık çok kısa sürelerde olduğu için sıkılıyorum biraz :110:bide evde klima sürekli açık daha rahat geçiyor benim için

Ay ben cok kotu oluyorum bazen birde tansiyonum fena sekilde dusuyor.. ama yinede biseyler yapmaya calisiyorum kendimi yormayarak .. dinlene dinlene islerimi bitirmeye calisiyorum..

Back
X