- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.982
- 598
- 35
- Konu Sahibi Kakaolu-sut
-
Geçmiş olsun... Ayy hic sorma ne olucak çalışan kadinlarin hali..Bu söylediğin örnek benım
işten gelir gelmez evi topluyorum mutfağı sahurdan kalıyo onu topluyorum. yemek yapmaya başlıyorum.
sonra mutfağı topla bulaşık makinesi çamaşır makinesi çalıştır. çamaşırları as.
makineyı yerleştir derken 2 dk oturuom saat 12 olmuş
12 de yat 2,5 ta kalk 3,5 ta yat 7 de kalk akşam 6,5 ta gel gene aynıhalim kalmadı hasta olcam
akilli ve mantikli birinin dedigi kesinAaaa kim demis merak ettim
Iste biri demis size gore akilli ve mantikli keske birilerinin yanlis bilgileriyle ogrenmeseniz ve ogretmeseniz Islamiakilli ve mantikli birinin dedigi kesin
sen bu sekilde kendini her seye kapatirsan hakli olabilir mi diye dusunup arastirmazsan daha cok seyi ruyanda gorursun tatlimIste biri demis size gore akilli ve mantikli keske birilerinin yanlis bilgileriyle ogrenmeseniz ve ogretmeseniz Islami
Ben orucu uykuya tutturursan sevabi ruyanda gorursun diye duvar yazilari soyleyenleri degil oruclunun uykusu hakkinda hadisleri yorumlayanlari dinlemeyi tercih ediyorum sizede tavsiye ederim.sen bu sekilde kendini her seye kapatirsan hakli olabilir mi diye dusunup arastirmazsan daha cok seyi ruyanda gorursun tatlim
o denilen uyku 18 saatlik uyku degildir olayi anlayamamissinizBen orucu uykuya tutturursan sevabi ruyanda gorursun diye duvar yazilari soyleyenleri degil oruclunun uykusu hakkinda hadisleri yorumlayanlari dinlemeyi tercih ediyorum sizede tavsiye ederim.
Sizin o lafi soylediginiz kisi 7 saat uyuyormus yalnizo denilen uyku 18 saatlik uyku degildir olayi anlayamamissiniz
ben ilk mesajina mutaakip o mesaji yazmistim sonrakileri okumadim bile ancak mesajimdan kasdedilen uykunun cok oldugu anlasiliyorduSizin o lafi soylediginiz kisi 7 saat uyuyormus yalniz
Uyku azda olsa cokta olsa sevabi kimse ruyada gormez elbette uyuyanla sokakta gunes altinda calisanin sevabi bir olamaz ama sizin yaklasiminiz sifir sevao uzerineydi.Cokta uzadi konuyu dagittik.ben ilk mesajina mutaakip o mesaji yazmistim sonrakileri okumadim bile ancak mesajimdan kasdedilen uykunun cok oldugu anlasiliyordu
tatlim adi ustune duvar yazisi neden bu kadar sundurdunUyku azda olsa cokta olsa sevabi kimse ruyada gormez elbette uyuyanla sokakta gunes altinda calisanin sevabi bir olamaz ama sizin yaklasiminiz sifir sevao uzerineydi.Cokta uzadi konuyu dagittik.
Bende tam aksi. Sigara kullanıyorum normalde. Mesela. Utuden nefret ederim 3 gömlek utuler sigara molası veririm tabi yanına kahve falan birazda nette takılırım. Ramazanın ilk günü baktım yat yat nereye kadar kalktım utuye başladım tabi ilk gün ya fişi çekip mutfağa yöneldim ki aaaa oruçluyum devam ettim hal böyle iken 4 saate ancak bitecek ütü 1 saate bitti. Bana bir şevk geldi hazır ütü bitmiş normalde akşam yemeği 6 da yenir bizde oh yemekte teee 9 a doğru. Kaldırım evi sildim supurdum yemeğe koyuldum derken ucu ucuna iftar sofrasına oturdum ev mis. Ertesi gün girdim banyolara foşur foşur bitti mi erkenden. Hadi mutfak dolabı fayansı dedim. Oda bitti. Kışlıkları yazlıkları yerleştirdim. Yemek falan derken oturdum sofraya 3 4 güne işleri bitirince bizim ev baya mis oldu. Sonra temiz eve ramazanda ne gerek tabiki iftara misafir. 1 e kadar evi toplayıp sonra alışveriş yemek en son girip duş alıp miss gibi misafirimi bekliyorum. Ertesi gün misafir giden ev temizlenir. Eşim bile bizim ev sürekli bir toplu temiz diyor. Şimdiden su faturası 20 tl farkla fazla geldiKizlar selam ramazanda nasil is yapiyorsunuz benim hiicc elim kolum kalkmiyor zaten sabah namazindan sonra yatip oglen kalkiyorum biraz saga biraz sola derken namaz kuran derken iftari hazirlamaya giriyorum hopp iftar olmus yemegi yiyincede daha beter oluyorum heryerim kiriliyor sanki elimde tlf cay oturuyorum oyle siz nasil yapiyosunuz ev elden gitti.iftardan sonra saat gec oluyor mutfagi anca supuruyorum oda hergun degil zaten.simdide iste boyle oturuyorum mal gibi hic elim kolum kalkmiyo offff
Kizlar selam ramazanda nasil is yapiyorsunuz benim hiicc elim kolum kalkmiyor zaten sabah namazindan sonra yatip oglen kalkiyorum biraz saga biraz sola derken namaz kuran derken iftari hazirlamaya giriyorum hopp iftar olmus yemegi yiyincede daha beter oluyorum heryerim kiriliyor sanki elimde tlf cay oturuyorum oyle siz nasil yapiyosunuz ev elden gitti.iftardan sonra saat gec oluyor mutfagi anca supuruyorum oda hergun degil zaten.simdide iste boyle oturuyorum mal gibi hic elim kolum kalkmiyo offff
Allah evladinizi bağışlasın. Kizmasaniz bisey dicem. Oğluş, kızış, kociş...bu kelimeler inanilmaz itici geliyor kulağa..ama tabii siz nasıl isterseniz oyle dersiniz elbette..Benim oğluş küçük bi de sürekli faaliyet halinde evin temiz olması lazım yoksa huylanıyorum.. oğluş olmasa bu sıcakta ben de salardım herhalde
kociş bana da çok itici geliyor..Allah evladinizi bağışlasın. Kizmasaniz bisey dicem. Oğluş, kızış, kociş...bu kelimeler inanilmaz itici geliyor kulağa..ama tabii siz nasıl isterseniz oyle dersiniz elbette..
Amin cümlesinin evladıyla birlikte.. dediğiniz gibi size itici gelen bana hoş geliyo.. sadece bundan hoşlanmadığınızı yazmak için yazmanız da enteresan..Allah evladinizi bağışlasın. Kizmasaniz bisey dicem. Oğluş, kızış, kociş...bu kelimeler inanilmaz itici geliyor kulağa..ama tabii siz nasıl isterseniz oyle dersiniz elbette..
Bak orda haklısın küçük olduğu için kullanıyorum evet.. eşek kadar adamda hiç olmuyo o sıfatlar.. hele kızış küçük büyük kimseye yakıştıramıyorum.. ama herkes farklı nihayetindekociş bana da çok itici geliyor..
küçücük çocuklara oğluş kızış denir de eşek kadar adama kocişşşşbuldumcuk gibi o ne öyle yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?