- 18 Mart 2015
- 2.650
- 4.885
- 133
- Konu Sahibi Kakaolu-sut
Oruç tutamamama rağmen benim bile kalkmıyor vallahi
( misafir gelicek süpürmem lazım yarın bakalım o şevk gelecek mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla sanslisin bide çalışanlari düşün...:)Kizlar selam ramazanda nasil is yapiyorsunuz benim hiicc elim kolum kalkmiyor zaten sabah namazindan sonra yatip oglen kalkiyorum biraz saga biraz sola derken namaz kuran derken iftari hazirlamaya giriyorum hopp iftar olmus yemegi yiyincede daha beter oluyorum heryerim kiriliyor sanki elimde tlf cay oturuyorum oyle siz nasil yapiyosunuz ev elden gitti.iftardan sonra saat gec oluyor mutfagi anca supuruyorum oda hergun degil zaten.simdide iste boyle oturuyorum mal gibi hic elim kolum kalkmiyo offff
Bende sırf bunun için bir gün sonra çıkmaya karar verdim.valla yapamiyorum ben de. yarin erkenden yola cikicam valizim daha hazir degil.
Aynen biz ne yapalım di mi? Ben de sahura kadar uyudugumla duruyorum. İctigim bütün su ev supururken akıp gidiyor terleyerek.Ben iftara yakin yapiyorum ev islerini.Ama hic uyku duzenimiz kalmadi.Cocuklar erken kalkiyo ben sahurdan sonra uyudugum icin sabah kalkamiyorum .kalksam kendime gelemiyorum
bu biraz sana bağlı önce kendini enerjik olduğuna ikna etmen gerekir.Ben çalışıyorum 6 da çıkıyorum eve gidiyorum yemeği koyup doğru süpürgeye koyuluyorum hemen ardından siliyorum toz alma banyo temizliği vs. şeyleri de gece yatmadan önce yapıyorum.Bu tempoya alıştım artık hiç yorgunluğu olmuyor.Kizlar selam ramazanda nasil is yapiyorsunuz benim hiicc elim kolum kalkmiyor zaten sabah namazindan sonra yatip oglen kalkiyorum biraz saga biraz sola derken namaz kuran derken iftari hazirlamaya giriyorum hopp iftar olmus yemegi yiyincede daha beter oluyorum heryerim kiriliyor sanki elimde tlf cay oturuyorum oyle siz nasil yapiyosunuz ev elden gitti.iftardan sonra saat gec oluyor mutfagi anca supuruyorum oda hergun degil zaten.simdide iste boyle oturuyorum mal gibi hic elim kolum kalkmiyo offff
valla yatin kalkin dua edin evdesiniz calismiyosunuzKizlar selam ramazanda nasil is yapiyorsunuz benim hiicc elim kolum kalkmiyor zaten sabah namazindan sonra yatip oglen kalkiyorum biraz saga biraz sola derken namaz kuran derken iftari hazirlamaya giriyorum hopp iftar olmus yemegi yiyincede daha beter oluyorum heryerim kiriliyor sanki elimde tlf cay oturuyorum oyle siz nasil yapiyosunuz ev elden gitti.iftardan sonra saat gec oluyor mutfagi anca supuruyorum oda hergun degil zaten.simdide iste boyle oturuyorum mal gibi hic elim kolum kalkmiyo offff
konu sahibi çok uyuyor di mi?12 1 gibi yatıp sahura kalkıyorum. Sahurdan sonra yatıp 11 gibi kalkıyorum. Gün tamı tamına yetiyor anca. Ama çok uyuma bence uyudukça insanın hayat enerjisi azalıyor
aynen biraz çok uyuyor :)) benim uyuduğm bana fazla geliyordu :)konu sahibi çok uyuyor di mi?
orucu uykuda geçiren sevabını rüyasında görür :)))
:)) Allah kabul etsinBen ilk 2 hafta evi bırakmadım kocişimle birlikte temizledik fln ama bu hafta artık pilim bitti dün kocam arkadaşlarıy pikniğe gidiyor diye yemekleri ısıtırım dedim koltuğa bi uzandım kızım gelip alnıma elini koyuyor hasta zannetti beni öyle böyle uyumuşum orda ezana kadar.. Bi uyandımmm yerler oyuncak dolu..