- 6 Nisan 2016
- 129
- 84
- 13
- 38
- Konu Sahibi Kakaolu-sut
-
Valla iki hafta bosverebildim ben ucuncu hafta ev isyana bagladiZaten oruç yeterince zor bu sıcaklarda, Allah yardım etsin ve yapılan tüm ibadetleri kabul etsin...
Ev işini düşünmeyin bence, boşverin.
Cocuk yok bende soyle var yani cocuga bakiyorum oda bes gibi geliyor aksam oniki gibi gidiyor var yani ama zararsizÇocuk yok hiçbirinizde anladığım kadarıyla :)
Benim oğluş küçük bi de sürekli faaliyet halinde evin temiz olması lazım yoksa huylanıyorum.. oğluş olmasa bu sıcakta ben de salardım herhaldeCocuk yok bende soyle var yani cocuga bakiyorum oda bes gibi geliyor aksam oniki gibi gidiyor var yani ama zararsiz
Valla iki hafta bosverebildim ben ucuncu hafta ev isyana bagladi)
O durum sıkıntılı bizde de evlatçım kalkıyo anne ben acıktım kalk diyo ben biraz daha noluurrr diyorum :))) tabi içim rahat etmiyo yedirip içirip az oynaşıyoruz sonra brn kestiriyorum yine.. garibim kendi kendine oynuyo arayan olursa şiiişşştt annem hasta uyuyo sessiz ol deyip kapatıyomuş tel.iBen iftara yakin yapiyorum ev islerini.Ama hic uyku duzenimiz kalmadi.Cocuklar erken kalkiyo ben sahurdan sonra uyudugum icin sabah kalkamiyorum .kalksam kendime gelemiyorum
Aynı durumdayız neyse azaldı zaten ramazandaO durum sıkıntılı bizde de evlatçım kalkıyo anne ben acıktım kalk diyo ben biraz daha noluurrr diyorum :))) tabi içim rahat etmiyo yedirip içirip az oynaşıyoruz sonra brn kestiriyorum yine.. garibim kendi kendine oynuyo arayan olursa şiiişşştt annem hasta uyuyo sessiz ol deyip kapatıyomuş tel.iannemleri meraktan delirtmiş bigün :)) bu ay da böyle olsun napalım..
Yok canım Allah korusun :))eve haciz geldi sandım bi an içim cızladı ramazanda olur mu bu kadarı diye
ben oruç tutmadığım halde sıcaktan öldüm, tutanlara allah kolaylık versin
Maşallah Allah bereket versin mi diyelim ne diyelim bilemedimSahurdan sonra yatıyorum
2 çocuk var 6 yaşında ve 1.5 yasina yakın
Park istiyolar oyun istiyorlar sabah en geç 8 de kalkiyoruz
Haftada 2 gün büyüğün sporu var ona gidiyoruz bide
Ev işleri çamaşır bulaşık yemek çocuklar derken ramazan bitmeden ruhumu teslim etmezsem iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?