- 15 Haziran 2010
- 9.154
- 5.415
- 44
bende 57 yi hedefliyorum inşşteşekkür ederim bayrama umarım 63 görürüm
ama ilk hedefim 59
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 57 yi hedefliyorum inşşteşekkür ederim bayrama umarım 63 görürüm
İnşallah canım benm de en büyük hedefi 58 olmak inşallah olacağız dabende 57 yi hedefliyorum inşş
ama ilk hedefim 59
zumba daha etkili ve eğleceli ben zumba ile belimi inçelttim gözle görülür fark olduKızlar hele bi akıl verin
İki hafta cloe ting mi yapsam
Bayrama kadar Leslie mi yapsam 3 mil
Hangisi çabuk sonuç verir
Bayrama bi beğendim incelemem lazım özellikle göbek ve yan yağlarım için
Onu beceremiyorum ya kol bacak koordinasyonu sıfır bendezumba daha etkili ve eğleceli ben zumba ile belimi inçelttim gözle görülür fark oldu
yaparsın ya bire bir aynı olacak diye birşey yok kafana göre de yapabilirsin ben bire bir yapmıyorum meselaOnu beceremiyorum ya kol bacak koordinasyonu sıfır bende
Ya Leslie yaparken arada kıvırıyorum da zumbada olmuyoyaparsın ya bire bir aynı olacak diye birşey yok kafana göre de yapabilirsin ben bire bir yapmıyorum mesela
valla bilmiyorum ki bek anlamıyorum hareket etmek insanı yorduğu için zaten 1 haftadır hareketsizim morelim bozuluyor hep uyumak istiyorumYa Leslie yaparken arada kıvırıyorum da zumbada olmuyo
Sence zumba dışında hangisi daha etkilidir ki
Ramazanda öyle insanın sürekli yatası geliyorvalla bilmiyorum ki bek anlamıyorum hareket etmek insanı yorduğu için zaten 1 haftadır hareketsizim morelim bozuluyor hep uyumak istiyorum
Kesinlikle sabahları uyanırken her alarım çaldığında 5 dk öteye atıyorum ayılmak o kadar zor kiRamazanda öyle insanın sürekli yatası geliyor
Ama hareket etmeden zor ya kilo kaybı
bugün tekrar bir başlayayım bayrama ne kaldı ki şurda bol bol kalori yakmam lazım bende göbek kaldı onu mekik çekmek ile eritirsin dediler ama mekik çekmeyi sevmiyorum ayakta spor daha zevkliKesinlikle sabahları uyanırken her alarım çaldığında 5 dk öteye atıyorum ayılmak o kadar zor ki
Sporun her türlüsü faydalı üşenmeyip yapabilsek :)bugün tekrar bir başlayayım bayrama ne kaldı ki şurda bol bol kalori yakmam lazım bende göbek kaldı onu mekik çekmek ile eritirsin dediler ama mekik çekmeyi sevmiyorum ayakta spor daha zevkli
Sporun her türlüsü faydalı üşenmeyip yapabilsek :)