- 5 Kasım 2009
- 328
- 272
- 37
İnşallah muvaffak olursun canım...ben cesaret edemezdim bravo valla maşallahDaha önce de yapmıştım canım alışkınım inşallah kolay olur teşekkür ederim düşündüğün için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah muvaffak olursun canım...ben cesaret edemezdim bravo valla maşallahDaha önce de yapmıştım canım alışkınım inşallah kolay olur teşekkür ederim düşündüğün için
İnşallah canım hepimiz bu yolda muvaffak oluruz inşallahİnşallah muvaffak olursun canım...ben cesaret edemezdim bravo valla maşallah
Ayy hiç sorma ben bugün fenayım...regl oldum krize girdim bir sürü abur cubur bağırsakları da bozdum...yarın tartı günü nolcak bilmiyorumhatunlar ne alemdesiniz bi ses verin ayol
Regl döneminde hangimiz bir miktar cozutmuyoruz ki yarın kaldığın yerden devam edersin canım olan olmuş artık sonuçta bi kere bozduk diye diyeti bırakacak değilizAyy hiç sorma ben bugün fenayım...regl oldum krize girdim bir sürü abur cubur bağırsakları da bozdum...yarın tartı günü nolcak bilmiyorum
Sen naptın?nasıl gidiyor?
Aynen canım...yarın kaldığım yerden devam...yarın tartı günümüzRegl döneminde hangimiz bir miktar cozutmuyoruz ki yarın kaldığın yerden devam edersin canım olan olmuş artık sonuçta bi kere bozduk diye diyeti bırakacak değiliz
Düştüysek kalkarız
İkinci günüm de geride kaldı çok şükür bi sıkıntım yok canım
Ben su orucu bitince tartılacağımAynen canım...yarın kaldığım yerden devam...yarın tartı günümüz
Nasıl istersen canımBen su orucu bitince tartılacağım
Aramıza hoşgeldin... sonuçların harika umarim hep böyle devam ederArkadaşlar bugün itibariyle 1haftada 70,80 ile 3 kilo vermiş bulunmaktayım yupiiii
Üzülme ama iki hafta sonra birden gidecek genelde öyle oluyorBen de tartıldım -300 Gr...bu kadar az olmasının sebebi dünkü yediğim bir sürü abur cuburdu..ama olsun pes etmek yok..önce şu şekeri bırakmak istiyorum benim beslenme düzenime ket vuran en büyük engelim şeker bağımlılığım...şekerle ilgili şu meşhur belgeseli izleyeceğim şimdi..filtre kahvemi yaptım..bugün 2 öğün yapacaktim ama dünden dolayı haketmedim..o yüzden paşa paşa kahvemle suyumla akşam edeceğim...siz naptınız kızlar tartilan var mı aranizda?
İnşallah canım..sen tartıldın mı?Üzülme ama iki hafta sonra birden gidecek genelde öyle oluyor
Evet canı 65,400 kg geliyorum 1,600 kg vermişimİnşallah canım..sen tartıldın mı?
tebriklerr çok iyiiEvet canı 65,400 kg geliyorum 1,600 kg vermişim
teşekkür ederim bayrama umarım 63 görürümtebriklerr çok iyii