- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 46
-
- Konu Sahibi Dilara55333
yok bence ramazanda daha cok beslınılıyo gıbı tabıı dıkkat edenler vardırRamazan ayından dolayı olabilir yeterli beslenme olmuyor orucu açınca enerji kalmiyo istek kısmını etkileyebilir. Bende etkiledi mesela
Ohooo hooo direkt hayal ettim. Komiğime gittiSanırım leopar desenli taytı giyip aheste aheste halıyı gırgırlayan bi üye vardıLeopar kısmını ben uydurmuş olabilirim hayalimde böyle bi görüntü kalmış, her seferinde sonu sevişmeyle biten bi taktikmiş
Ne gerek var bunlara direkt çıplak gidip sevişmek istiyorum deseler ya.Yanlış bilmiyosam eş karşısında yeri gırgırlamak malum pozisyondan dolayı
Ne gerek var bunlara direkt çıplak gidip sevişmek istiyorum deseler ya.
Kısa ve sıradan
Neyse ana taktiği verdik. Burdan yürür gider inşallah.Bak bu konusahibi de demiyor bi de çetele tutuyor son 26 günde iki kez olmuş diyor da adamcağıza hadi diyemiyorUtanıyorlar zaar
Bence birazda kadın cilve yapmalı. Erkek yanaştı mi olmamalı. Onu beklemeyin siz onu tahrik edin. Sonuçta nikahlı kocanızHahaha çocuk ne olacakben adım atsam yok demez de ben ondan bekledim
Biz herzamanki gibi besleniyoruz aslinda ama gun icinde yenilen icilen şeylerden dolayi etkiledi beni sanırımyok bence ramazanda daha cok beslınılıyo gıbı tabıı dıkkat edenler vardır
hep neden kadınlardan beklenıyokı boyle seylerBence birazda kadın cilve yapmalı. Erkek yanaştı mi olmamalı. Onu beklemeyin siz onu tahrik edin. Sonuçta nikahlı kocanız
Genelde arkadaş çevremde eşi yanasmadikca işine gelen arkadaşlarım var. Şaşıp kalıyorum.hep neden kadınlardan beklenıyokı boyle seyler
ben adama hak verdim iftardan sonra kolumu kaldıracak halim bile olmuyor
Yahu eve bak çocuklara bak meslek yap. cinsel hayat bari benim kararlarıma bakmasın yaGenelde arkadaş çevremde eşi yanasmadikca işine gelen arkadaşlarım var. Şaşıp kalıyorum.Bence sadece erkek istediği zaman olmamalı. Kadın istiyorsa da kadın yanasicak kocaya. Genelde erkeklerden bekleniyor bence.
cocuktan sonra kadınlarda bıraz değişimler oluyor galıbaGenelde arkadaş çevremde eşi yanasmadikca işine gelen arkadaşlarım var. Şaşıp kalıyorum.Bence sadece erkek istediği zaman olmamalı. Kadın istiyorsa da kadın yanasicak kocaya. Genelde erkeklerden bekleniyor bence.
Canı istemeyen adama ciplaklık filan etki etmiyorÇıplak gezin evde
Yani zaten çıplakken de istemiyorsa rahat bırakmak gerek. Gerisi evli olunsa bile taciz olur.Canı istemeyen adama ciplaklık filan etki etmiyor
Ramazan eşimi hiç etkilemedi valla. Haftada en az iki. Oruç sonrası bu enerjiyi nereden buluyor anlamıyorumArkadaşlar eşimi soğumuş hissediyorum . Eşime sordum neden böyleyiz dediğimde ramazan da iftar dan sonra ağırlık çöküyor uykusuz yorgun olunca ondan soğukluk yok dedi.
Sizce doğru olabilir mi bana biraz uyduruyor gibi geldi çünkü işi çok rahat. Bende evdeyim zaten