- 15 Ocak 2014
- 5.914
- 5.117
-
- Konu Sahibi Dilara55333
Arkadaşlar eşimi soğumuş hissediyorum . Eşime sordum neden böyleyiz dediğimde ramazan da iftar dan sonra ağırlık çöküyor uykusuz yorgun olunca ondan soğukluk yok dedi.
Sizce doğru olabilir mi bana biraz uyduruyor gibi geldi çünkü işi çok rahat. Bende evdeyim zaten
3-5 gün daha sabredin anlarsınız ramazandan mı değil mi...Arkadaşlar eşimi soğumuş hissediyorum . Eşime sordum neden böyleyiz dediğimde ramazan da iftar dan sonra ağırlık çöküyor uykusuz yorgun olunca ondan soğukluk yok dedi.
Sizce doğru olabilir mi bana biraz uyduruyor gibi geldi çünkü işi çok rahat. Bende evdeyim zaten
Çok aşırı da yemez ama tatlı halbuki enerjli olması gerek hergun tatlı yeriftarda karbonhidratı azalt proteini çoğalt. Kıtlıktan çıkmış gibi yemesin bi zahmet
Bekliyorum bende bayram da izinli 3 gün evdeyiz de bakalım görecez3-5 gün daha sabredin anlarsınız ramazandan mı değil mi...
Iyide ramazan zaten 1 ay sürüyor daha önceden iyiydi herşey şimdi ayda bir diyorsunuzÖncesinde aşırı değildi ama şuan resmen ayda iki kez bu çok az.
Ramazan bir ay oldu sayılır bir kaç günü saymayım diye iki kez dedim hadi o zaman 26-27 günde 2 kez diyimIyide ramazan zaten 1 ay sürüyor daha önceden iyiydi herşey şimdi ayda bir diyorsunuz
Neyse ramazan da bitti kaldı 3 gün sabır
Ramazan dan sonra değişmesse yapacam kızBaşlıktaki ramazanla da ekini kavuştursanız belki siz de kavuşursunuz, totem yaptım hadi gülüm hadi annem üç saniyeni alır
Çıplak gezin evdeBekliyorum bende bayram da izinli 3 gün evdeyiz de bakalım görecez
Bende 3 Gün kaldi diyeyim sonra ver coşkuyuRamazan bir ay oldu sayılır bir kaç günü saymayım diye iki kez dedim hadi o zaman 26-27 günde 2 kez diyim
Bu kadar az değildi ama öyle aşırı da değildiRamazandan once nasildi?
Hahaha çocuk ne olacakÇıplak gezin evde