- 15 Ocak 2014
- 5.914
- 5.117
- Konu Sahibi Dilara55333
Şey de bir dert değilmi bana dert oldu zaar3 gün sonra doğru mu yalan mı anlayacağınız şey için konu açmak da ne bileyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şey de bir dert değilmi bana dert oldu zaar3 gün sonra doğru mu yalan mı anlayacağınız şey için konu açmak da ne bileyim.
Zaten o coşku olmassa Bilemiurum artıkBende 3 Gün kaldi diyeyim sonra ver coşkuyu
Çocuğu uyuttuğunuz an sahura kadar çıplak gezin o atlar üstünüzeHahaha çocuk ne olacak ben adım atsam yok demez de ben ondan bekledim
Olabilir dimi birde yemek ardından namaz ardından , dizi, sonra yatışRamazan ayından dolayı olabilir yeterli beslenme olmuyor orucu açınca enerji kalmiyo istek kısmını etkileyebilir. Bende etkiledi mesela
Çocuğu uyuttuğunuz an sahura kadar çıplak gezin o atlar üstünüze
Çocukla aynı anda yatar zaten tavukÇocuğu uyuttuğunuz an sahura kadar çıplak gezin o atlar üstünüze
Sizde oruç var mı? Yani sizi etkiliyor mu anlamında soruyorum. Kesinlikle tokken şehvet azalıyor bence. Biraz açlık gerekiyor o işler içinArkadaşlar eşimi soğumuş hissediyorum . Eşime sordum neden böyleyiz dediğimde ramazan da iftar dan sonra ağırlık çöküyor uykusuz yorgun olunca ondan soğukluk yok dedi.
Sizce doğru olabilir mi bana biraz uyduruyor gibi geldi çünkü işi çok rahat. Bende evdeyim zaten
Hahah yok adım atsam durmaz zatenEn pragmatik öneri bi de eskiler bilirler gırgır var
Daha önceki sorunları halledip buna takıldıysanız iyi bari diyelim.Şey de bir dert değilmi bana dert oldu zaar
Var var bende pek istemiyorm da onun kadar değil onda temelli bittiSizde oruç var mı? Yani sizi etkiliyor mu anlamında soruyorum. Kesinlikle tokken şehvet azalıyor bence. Biraz açlık gerekiyor o işler için
Çok şükürDaha önceki sorunları halledip buna takıldıysanız iyi bari diyelim.
E siz istiyor seks o zaman etmeyecek naz. Gidip uyandıracak kocayı. Sonra sahura kadar halay kop kop.Çocukla aynı anda yatar zaten tavuk
Eeee tamam işte daha ne istiyosunHahah yok adım atsam durmaz zaten
Gırgırı biliyorum da cinsellikle bağlantısı nedirEn pragmatik öneri bi de eskiler bilirler gırgır var
Sahura kadar oturmayıp normal saatte uyuyorsanız normal bence. Adam cevabı vermiş. Biz kadınlar illa kurcalayacağız Biz sahura kadar oturyoruz. Saat 3 civarı bir açlık oluşuyorVar var bende pek istemiyorm da onun kadar değil onda temelli bitti
Gırgırı biliyorum da cinsellikle bağlantısı nedir
Kesinlikle öyle benki esimi reddetmeyen insanim ilk kez red yaşadı olmayınca olmuyoOlabilir dimi birde yemek ardından namaz ardından , dizi, sonra yatış
Yanlış bilmiyosam eş karşısında yeri gırgırlamak malum pozisyondan dolayıGırgırı biliyorum da cinsellikle bağlantısı nedir
Kısa ve sıradanRamazan bizi de vurdu vajiliyken sevinebilirdim ama yenince üzdü biraz bu enerjisizlik 2 taraflı gene olan oluyor da çok kısa sürüyor enerji yokk