- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.902
- 32
-
- Konu Sahibi Dilara55333
Ne gerek var bunlara direkt çıplak gidip sevişmek istiyorum deseler ya.
Taciz derken, küçük dekolteler, sohbet etmeye çalışmalar filan taciz de eğer bize yapılanlar başka bir şey..Yani zaten çıplakken de istemiyorsa rahat bırakmak gerek. Gerisi evli olunsa bile taciz olur.
Belki de indirdiKlasik erkek yalanı, ramazanla ne alakası var, öyle olsa bayrakları tüm ülke yarıya indirirdi 1 aylıgına. Yemeyin bu yalanları ya, sanki ihrama girmiş gibi ne bu ramazanın arkasına sıgınmak
Öyle de galiba bende ondan bekliryum benimde bahanem bu belki deBence birazda kadın cilve yapmalı. Erkek yanaştı mi olmamalı. Onu beklemeyin siz onu tahrik edin. Sonuçta nikahlı kocanız
Bayrak hiç göndere çekilmemiş de olabılırBelki de indirdi
Bizim evde de indiKlasik erkek yalanı, ramazanla ne alakası var, öyle olsa bayrakları tüm ülke yarıya indirirdi 1 aylıgına. Yemeyin bu yalanları ya, sanki ihrama girmiş gibi ne bu ramazanın arkasına sıgınmak
Burda kac hanımın kocası esı ıcın spora gıdıyor evlenınce cogu erkrklerde gobek vb oluyorYahu eve bak çocuklara bak meslek yap. cinsel hayat bari benim kararlarıma bakmasın yaorada bari edilgen olalım
Sanki seks yapıyolar da fantezisi kalmış. :)O zaman heyecanı kalmıyor, fantezi bu.
Ramazan 6 ay surse yorgunum deyıp yatacak mısınızBizim evde de indiNiye öyle diyorsunuz ya benim hiç halim yok geberiyorum uykusuzluktan.
Yoo o dediklerin taciz değil ki. İstemeyen birine istediğini söylediktem sonra bile istemiyorsa ısrar etmek tacizdir. Bu her şey için böyle.Taciz derken, küçük dekolteler, sohbet etmeye çalışmalar filan taciz de eğer bize yapılanlar başka bir şey..
Görecez bayram sonuKlasik erkek yalanı, ramazanla ne alakası var, öyle olsa bayrakları tüm ülke yarıya indirirdi 1 aylıgına. Yemeyin bu yalanları ya, sanki ihrama girmiş gibi ne bu ramazanın arkasına sıgınmak
Bende ondan bekledim bir kaç gün dha sabırBizde de ben isteksizim son 10 gun icinde kadir gecesi bayram aksami zaten olmaz regl di cocuklardi derken anca
Tabi esimden beklerim herseyi ayda 1 defa ben istekli olurum
Siz buraya bunun goygoyunu yapmaya mı geldınız, dert nıtelıgı tasıyorsa da emojılerden oyle anlasılmıyor ayrıca konu yanlıs yerdeGörecez bayram sonu
Bayrak yarı da momlife gönderdemi
Az kaldı
Kız gece gece seslı guldum .Vallahı orucluyken benımde bedenım cekılıyor .Bugun aksama kadar dondum .Gercı evlı deılım sex hayatım yok ama bılemıorum.Bıleme sormak lazımArkadaşlar eşimi soğumuş hissediyorum . Eşime sordum neden böyleyiz dediğimde ramazan da iftar dan sonra ağırlık çöküyor uykusuz yorgun olunca ondan soğukluk yok dedi.
Sizce doğru olabilir mi bana biraz uyduruyor gibi geldi çünkü işi çok rahat. Bende evdeyim zaten
Dert ki yazdım hanımefendiSiz buraya bunun goygoyunu yapmaya mı geldınız, dert nıtelıgı tasıyorsa da emojılerden oyle anlasılmıyor ayrıca konu yanlıs yerdeMune
12-1 gibi uyuyorSahura kadar oturmayıp normal saatte uyuyorsanız normal bence. Adam cevabı vermiş. Biz kadınlar illa kurcalayacağızBiz sahura kadar oturyoruz. Saat 3 civarı bir açlık oluşuyor
Duşa girmeye useniyordur. Valla bu fiki fiki olayını iftar ve sahur arasına her akşam sigdaranlarin önünde şapka çıkarmak istiyorum. Ben fellik fellik kaçıyorum adamdanArkadaşlar eşimi soğumuş hissediyorum . Eşime sordum neden böyleyiz dediğimde ramazan da iftar dan sonra ağırlık çöküyor uykusuz yorgun olunca ondan soğukluk yok dedi.
Sizce doğru olabilir mi bana biraz uyduruyor gibi geldi çünkü işi çok rahat. Bende evdeyim zaten