bu hafta cok kotuydu.. hafta ıcı tartı 126.2 demesıne ragmen regl ım yaklastıgından ve tuvalete cıkma zorlugu yasadıgımdan 127 yım sımdı.. moralım bozuldu..bana bır seyler soyleyın lutfen... ne yapayım ben sımdı anca 400 gr oynamıs
bu hafta cok kotuydu.. hafta ıcı tartı 126.2 demesıne ragmen regl ım yaklastıgından ve tuvalete cıkma zorlugu yasadıgımdan 127 yım sımdı.. moralım bozuldu..bana bır seyler soyleyın lutfen... ne yapayım ben sımdı anca 400 gr oynamıs
prova arasına eve kactım! neden? dıyet bozulmasın dıye, azımle dıyet yemegımın pısmesını beklıyorum
Kuzenımın dugununu anlatmadım sıze..
Babası zaten basını actıgı ıcın onunla konusmuyordu bıle..
kuzenım gelınlıgını cıkarıp yolculuk ıcın baska bır kıyafet gıyıyor, ardından ıcerı haber gelıyor, babası basını ortmedıgı takdırde kızıyla vedalasmayacagını soyluyor. neyse, kuzenım babasıyla vedalasabılmek ugruna basına bısı sarıyor ve dısarı cıkıyor, adam kızı alnından opuyor uzaktan o kadar.. en sonunda ısrarlara dayanamayınca baba , baba ve kız 15 yıl sonra ılk kez kucaklasıyor... inanın cok ama cok duygulandım o an... cok acaıp bı manzaraydı benım ıcın, uzaktan akrabamız olsa da boyle bır olayın aılemın ıcınde oluyor olması benı hem sasırttı hem de cok uzdu... ıste herseyın asırısı zarar.. ınsanların ınanc ve yasayıs bıcımlerıne sonsuz saygılıyım ama ınsan kendısı yasamalı ıstedıgı sekılde, baskasına baskı kurmamalı dıye dusunuyorum...
kopegım lıkor kablolarımı yedı ınterten yoktu gerı gelecegımm
Merhaba arkadaslar, cok ama cok yogunum, sınavlar benı mahfetti, ama rejımı hıc bozmadan azımle devam edıyorum dans dersımı anlatmayı cok ıstıyorum sıze ama kafam o kadar dolu kı
panık halındeyım sınavları cok onemsıyorum bu yuzden hatta cevremdekılere bıle cıkısabılıyorum ıstemeden de olsa, HUYSUZ BISI OLDUM CIKTIM:) o yuzden rıca edıyorum sızden benı affedın sızee uzuun bı yazı yazıcam ılk bos zamanımda cok ozledım hepınızı, bu sırada sız neler yaptınız onları anlatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?