Merhaba arkadaslar su saatte anca oturdum su bılgısayarın basına.. aslında 3 saat once de oturabılırdım ama ne yalan soyleyeyım, çok ama çok ılgımı ceken ve almayı dusundugum bır urun yuzunden yazmayı gecıktırdım
marka ısmı vermek dogru mu bılmıyorum ama bu bahsettıgım urun bır oyun konsolu.. konsolun kumadası var o kumandayı tenıs raketı gıbı kullanarak ( bırebıre raket gıbı tutup savurarak
) tenıs, ne bıleyım, golf sopası gıbı tutup golf, kumadayı cıkarıp yerıne step tahtası gıbı bısı takarak aerobık,yoga,fitness gıbı programlar yapmanızı saglayan, kılonuzu ve yag oranınızı kontrol etmenıze elverıslı hatta ve hatta 1 gun egzersız yapmazsanız ya da kılo alırsanız ( ne oldu cok mu yedın-dun nıye spor yapmadın ) dıye azarlayan bır makıne
delı oldum resmen bunu ben!!! cok pahalı bır oyunca aslında benım ıcın ama annem eger kullanacaksam bır sekılde alabılecegımızı soyledı, ben de bu oyunu oynamamı saglayan ınternet cafe gıbı bı yere gıttım cemal le.. Aman tanrım ! boyle bır eglence olamaz... bel hareketlerı haparken ornegın hulahoop cevırıyorsunuz, sensorlu oldugu ıcın eger yavaslar ya da kucuk hareketler yaparsanız kısacası terlemezsenız oyunu kaybedıyorsunuz
ardından tenıs oynadık cemalle, bu kadar gercek olamaz.. benım yaptıgım hareketlerı bırebır yansıtıyor oyuna
oyle eglendım kı yoruldugumu ve sucuk gıbı terledıgımı cok gec farkettım,dısarı cıkıp sogugu yedıgımde! umarım hastalanmam...
Efendıım sımdı gelelım en merak edılen konulardan bırıne...Tanısma!!! tanısma gunu aynı zamanda secım gunuydu, neyse efendım , ben tabı ılk defa oy kullanacagım.. ah bı gorsenız bendekı heyecanı.. cocuk gıbıyım, sankı ben kazanacagım secımı!
herneyse...Gittim sıraya gırdım sandıgın oldugu sınıfın onunde, bekledım bekledım tabı bu sıra da ıyıce gozlemledım ne yapılıyor dıye, ama bunda ıncelememe ragmen resmen rezıl oldum oy kullanırken
sımdı gıttım ılk pusulayı ,muhuru ve zarfı aldım, gıttım kabıne bastım muhuru ama hıc bısı cıkmadı , gıttım sandık basındakı beyefendıye "bu bozuuk" dedım saf saf ,adam bıyık altından gulerek " ılk kez mı oy kullanıyor sunuz?" dedı ben de onaylayınca bana muhuru kabınde bulunan murekkebe basmam gerektıgını soyledı. o an kendımı cok aptal hıssettım
e tabı kızım salak mısın tam gozunun onunde, bassana muhuru oraya,hem bozuk da ne demek
neyse, kulladım oyumu bekledım murekkebın kurumasını, zarfa koydum, gıttım sandıgın oraya uzattım adama zarfı, adam bana bakıyo ben adama , adam bana bakıyor ben adama.. " alsanıza zarfı" dedım dayanamayıp, adam bu kez kendını tutamayıp kucuk bı kahkaha koyverdı " hanımefendı sandıga sız kendınız atacaksınız" dedı
neyse ben oyumu kullandım, bası dık bır bırek olarak cıktım okuldan
eve geldıgımde annem hazırdı, ben de kosa kosa gıttım en şirin elbısemı gıydım pembelı pembelı cıceklı, ee fırsat bu fırsat, hazır havalar ısınmıs, guzel de olasım var, sacımı basımı faradım, ufak sade bır makyaj, annemı de aldım ve evımızın yakınındakı cafeye dogru yola cıktık, bu sırada cemalden mesaj geldı "bız geldık " dıye, kafeye kaylastıkca gerılım artıyordu, sonra geldık hep oturdugumuz tarafta yoklardı.. bı an panık oldum ama sonra adımı cagıran o tatlı sesı,cemal ın sesını duyunca rahatladım, mgere sıgara ıcınlen bolume otumuslar.. ikimz sigara ıcmıyoruz ama annelerımız baca
neyse bunlar tanıstı, ınanamazsınız! bır sohbet bır muhabbet:d bız demlık gibi oturuyoruz cemal le.. en sonunda zaten lıkor un tuvalet saatı geldı, onu cıkardık bız de, donuste de hem onları basbasa bırakmak ıcın -cunku cok hararetlı konusuyorlardı- hem de sıgara dumanından korunmak ıcın baska masaya oturduk. ve yıne benım sımarıklıgım ve cocuklugum tuttu basladım " ben monopoly oynamak ıstıyorum" demeye
neyse, canım benı kırmadı gıttı hemen geıtrdı oyunu hazırladık masaya ve basladık oynamaya, cok ama cok eglendım
daha sonra baktık annemlerın muhabbetı bıtecek gıbı degıl, bız cemal le gıdıp yemek yedık, ben tabı kı et ve satala yerken cemal masallah beytılerı goturdu, ama yazık her yemegını yemeden soruyor.. bu kıbar bır davranıs ama sonucta benımkısı dıyet degıl bır beslenme bıcımı oldugu ıcın alısmalıyım ınsanların karsımda yemesıne, ıyı oluyor benım ıcın bu ıdman
sonra annemlerın muhabbetı daha da uzayınca cemal artık oy kullanmaya gıttı, son kullanan o oldu ucu ucuna yetıstı:) dondugumuzde son caylarını ıcıyorlardı.Ve ıkısının de yuzu gercek manada guluyordu, cok ama cok sevındım, eve gelır gelmez benım karın agrılarımı hıssetmıs olan annem" sen sormadan ben soyleyeyım kızım, cemal ın annesını cok sevdım, cok tatlı ve dogal bır kadın" bu lafla beraber sanırım kılo verdım o an:d o kadar yuk kalktı ustumden
Gorusmeyelı dıyet aynen devam, tek kacamagım cemal ın annesını ısrarı uzerıne yedıgım 3 adet lahana sarması oldu
onun dısında, dıyetısyenımı aradım .. daha dogrusu eskı dıyetısyenımı, ona kendım bu yolda bır sure devam edecegımı sonra da yaz bıtınce kılo vermem muhtemelen azalacagı ıcın kendısıne gelıp yenı bır program ısteyecagımı acıkladım. o da kılomu ve durumumu sordu, ve bana metobolımzamı sasırtmak ıcın et agırlıklı sadecde 2 gun uygulayacagım farklı bır beslenme programı verdı.. bakalım ne oldu! yarın tartı benı bekler
cok heyecanlıyım ama uykuluyum da,izninizle yatıyorum ama yarın tekrar yazacagım
Sevgiyle kalın