Merhabalar!
Tekrar teşekkür ederim yazan arkadaşlara, saat 8 de provam olduğu için çıkmam gerkekcek biraz sonra, o yuzden sadece cevap yazacagım sıze, eve geldıgımde yorgunluktan dusup bayılmazsam yazacagım
Sevgili şüko,teşekkürler beğendiğin için yazılarımı:) kızın kac yasında? 3 yastan ıtıbaren alıyoruz oyunlara 3 yasında varsa hemen kap getır
Sevgili veveya, tamam canım sagol aldım tarıfı yapmaya calısacagım. calısacagım dıyorum cunku sırkeden dedıgım gıbı nefret ederim,ama deneyeceğim,işe yaradığını başkalarından da duymuştum.Evet ben de katılıyorum sana bu ılaclar konusunda sadece cok merak ettım kullanan ve memnun kalan var mı dıye, adı ustunde merak
Sevgılı SevgiK
Öncelikle sana benim için endıselndıgın ve dogru yolu gostermeye calıstıgın ıcın cok tesekkur ederım! ama dedıgım gıbı, ıkerıde goreceksınız, bunun caresı yok gece 3 e kadar provam suruyor, arada abuk subuk seyler atıstırıyoruz en son eve geldıgımde o harcadıgım enerjıyle cok acıkmıs oluyorum.Haklısın bu en ıdeal yontem degıl ama mecburum, ama benı tesellı eden tekse daha once aynı program ve yeme seklı ıle 3 ayda 25 kılo kadar vermıs olmam, dıyetısyenım de sneınle aynı uyarıyı yapmıstı ama baktı yapılacak bır sey yok, oluruna bıraktı ve dedıgıne gore provada harcadıgım enerjı yasımın avantajıyla bırlesınce bana kılo verdırıyor yıne de:) Bakalım cuma gorecegız, umarım hala ıse yarıyordur.Salata konusunda gelınce, bılemıyorum salatada ne yesem zararlı olur ama dıyetısyenım bana gun boyu yagsız tuzsuz ve ıcınde mısır-havuc olmayan salatayı serbest bırakmıstı, yanı gecenın korunde de yesen sonucta lımonlu marul demıstı.Ama senın eger bıldıgın ve kotu bır tecruben varsa ogrenmek ısterım,lutfen aydınlat benı:) Çok mu acıkıyorsun aksam yemegınden sonra dıye sormussun sanırım, hayır cok acıkmıyorum ama arkadasların ve dıyetısyenımınm tavsıyesı uzerıne acıkmasam ve gece olsa dahı salata( yagsız sadece lımonlu marul-maydonoz) yıyorum, bu sekılde daha kalıtelı uyuyorum ve sabah gozumu aç kurtlar gıbı acmıyorum
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Diyet kola meselesi.. haklısın, ama dedıgım gıbı daha yenı basladıgım ıcın o benım tatlı krızımı gecırıyor gunde 1 tane serbest o yuzden bana:) ama mesela bugun tatlı cekmedı canım ıcmedım:) Gunde bır parca cıkolata yeme konusuna gelınce.. benım cok acayıp bır yonum vardır, ya hep ya hiç!:) yanı o koca cıkolatayı gorupte bır parcasını yemek bana ezzıyet olur, onun yerıne hıc yemeyıp dıyet kola ıceyım daha ıyı
ama dedıgım gıbı, zaman ılerledıkce sen de umarım sahıt olacaksın kı kola vs gıbı seylerın ardına sıgınmayacagım, bu sadece bır yardımcı benım ıcın.Enteresan bır sekılde onca kıloma ragmen selulıtın yok denecek kadar az, sıgara kahve agzıma surmem ondan olabılır, netekim kola da cok ıcmem aslında, arada ıcerım.İlaç konusunda tekrar benı aydınlattıgın ıcın tesekkur ederım, ben cok dogala ınanan bır ınsanımdır, zaten kullanmayı dusunmuyroum ama bu kadar ovulen bısı acaba nedir ki diye dusundugun ıçin sormustum,ha bi de annem alalım lahana kapsulu ,alalım4321,alalım acı cehre dıyıp duruyor :) Benden cok onun bır cevaba ıhtıyacı vardı bu konuda
boylece hergun basıma gelıp te " kızııım sordunmu ınternetten arkadaslarına acı cehreyı" diye sormasında da kurtulmus oluyorum
demek sen de o zayıf sismanlardansın! şaka bır yana benım kastettıgım aslında saglıklı bır kıloda olan ve arzu ettıgı kıloya duserse saglıksız olacak arkadaslar, yanı senın dedıgınden yola cıkarak, cok yakın bır afrkadasım var, kız 48 kıloyken mutlu, ama o zaman yag oranı normalın altında, yanı o da bır hastalık aslında, demeye calıstıgım, herkes kendını saglıklı halınde sevmeyı bılmelı, sonucta konu guzellıkse kime gore ve neye gore guzel.Şimdi mesela osmanlı zamanında olsaydık biz kilolular daha caziptik:) Zayıf olanlara hasta gozuyle bakarlardı:) ama ıste medyan ın dayatması,mankenlerın çırpı bacaklarını gozumuze sokup kırıtması ve erkeklerın baskıları yuzunden guzellık olcutu kılo ıle anılmaya basladı.Benım sozum normal kılosunda olup ta kendını bulmayan genc kızlara! kendınıze gelın!
bırakın sızı begenmıyorsa,baskasını bulsun,zaten sızı kılonuz ıcın begenen biri yarın obur gun gorunusu daha cazip gelen birine meyleder.Bakın bana! kocamanım! 130 kıloyum 173 boyum,sevgılım 1 60 kılosu da 62
ama asığım, o da bana asık:)
Aklıma bir anım geldı şimdi...Geçen haftaydı sanırım, okula gitmek üzere otobüs duragının hemen onunde beklıyorum,mınubuse bınecegım.O sırada yaşlı bir teyze geldi bir şey sordu ve bir sohbet başladı aramızda.Derken kadın yüksek bir perdeden "aman kızım dikkat et " diye bagırıp benı kolumdan kendıne dogru cektı,bır baktım, arkamda OTOBUS DURAGINA PARK ETMEK ISTEYEN bir zat var...Once cekıldım ıyıce park ettı sonra acık olan penceresıne dogru kıbarca egıldım ve "burasının bır otobus duragı oldugnun farkındasınız degıl mı az kalsın ezecektınız benı" dedım, bu zat ın cevabı ıse "sen de otobus gıbı durma o zaman orda çekil ayı! " oldu,ben de guldum ve kendısıne bıraz sesımı yukselterek" beyefndı ben sizin tabir ettiğiniz üzere ayıysa bu sadece dış görünüşüm, ben istesem kilo veririm ve bu ayılık geçer, ama sizin içinizdeki ayı, hep orada duracak!" dedim, bu lafım uzerıne bastı gitti...Sonra dusundum,insanların dış görünüşüyle ya da zaaflarıyla dalga geçmek ne kadar yanlış.ki bu ulkemızde cok sık rasladıgımız bırsey "dikkat etsene ayı! " " onune bak be kör müsün" "nası duymazzsın sağır mısın?" bu seslenişleri kurarken kullandığımız kelimeler cok yanlıs yerlere gıdebılır. Mesela lise yıllarımda bir arkadasım vardı,ismi lazım değil, çok iyi bir gitaristti,ama gözleri yüzde 10 görüyordu,yanı bızlerı golge olarak goruyormus,bır gun bır festıvalde beraber calacaktık (ha bu arada ben muzıkle de alakalıyım aksam onu da paylasırım),cocuk sahneye cıktı,cıkarken yardımcı olduk,daha sonra sahnede yururken bırden bır kabloya takıldı ve kablo yerındne cıktı, kablolarla ılgılenen arkadasım da " dikkat etsene be! kör müsün" dedi...Ölüm sessizliği oldu o an,inanın bana ben bile utandım,yer yarılsın ıcıne gıreyım dedım... sonra gıtarıst arkadas "evet körüm" diye cevap verınce kabloları takan arkadasımız durumu anladı,ama çok geçtı artık,ne kadar özür dilesen ne yapsan bır daha o günü unutamamıstır emınım...işte.. Çok dikkat etmek lazım...bir de kimin ne olacağı belli değil...O gün otobus duragında bana kılomdan dolayı ayı dıye hıtab eden beyefendı belkı-allah korusun- ılerde bır hastalıktan ya da bır ılactan oturu kılo alacak...Hep bunları dusunke lazım bence..
Neyse cok karamsar oldu! cıkmalıyım sımdı prova benı bekler,gorusmek uzere
Sevgıyle kalın!