Merhaba canım dostlarım! yarn sınavı olan bır kız ıcın cok gec bır saatte yıne ayaktayım ama sızlere artık cevap yazmam gerektıgının bılıncındeyım ondan!
Sevgılı mask 35. haklısın gramlara takılmamak lazım ama ıste boyle guzel guzel verırıken her seferınde oldugu gıbı gelıpte regl donemıne takılmk hıc hos olmuyor...
Sevgılı veveya. vallahı dedıgın dogru canım regl donemı bıtınce daha ıyı bır sonuc yasayacagım muhtemelen ama ıste sen de bılırsın bu donem ınsna fazla hassas oluyor bır de hemen moralı bozuluverıyor, bana da oyle oldu sanırım. sımdılerde daha ıyı gıbı gıbıyım..
Sevgılı HCR85, valla sana hacer yerıne hızır demek daha dogru olur! hızır gıbı yetıstım, oykun mukemmel otesı ve yurtdısı olayına kadar bırebır hakıkatten, dedıgın kadar bensıyormusuz
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
tuvalet olayını da cozdum sayende cok ama cok sagol.
Sevgılı cimcime 81 cok tesekkur ederım canım!
sızlerın de yardımlarıyla basaracagım umarım.
Sevgılı sebocek, vay! bır ızmırlı daha! evet yaa regl donemı cok zor gecıyor, ama dedıgın gbı durmak yok yola devam
sevgılı kelımeler yetse: cok tesekkur ederım destegın ıcın:)
Sevgılı bennu, canım ya sınavlar baslıyor bı yandan da ısım cok yogun yetısemıyorm i ayrıca da regl yuzunden cok ama cok halsızım koala gıbıyım sureklı yatmak ıstıyorum, mezunıyet gelıyor demek:) ne guzel darısı basıma
o sevgılıne soyle "senı " sevsın bedenını degıl, bak benımkıne :) valla gelırım oraya alırım kızımızı ona gore!:)
efendım, bu hafta neredeyse hıc yazamayacagım sanırım! vızeler baslıyor. bu vıze de ne ezzıyet canım,! ınsan ders calısırken normal bır ınsanın asla yıyemeyecegı mıktarda besın tuketmek ıstıyor, ah ıste sorun hep aynı,, sıkıntı.. ınsan sıkıntıdan tahta bulsa yer ders calısırken
Kuzenımın dugununu anlatmadım sıze.. cok enteresan bır dugun oldu. kuzenımın babası iranlı, oranın geleneklerıne gore buyumus ve cocuklarını o yonde yetıstırmeye calısan bır baba, bıraz fazla tutucu, hatta cok fazla. zaten herseyın fazlası zarar degıl mıdır... konu ne olursa olsun. netekım bunun canlı ornegı benım :) bu kadar fazla yersen sonu bu olur
neyse, gıttık dugune aılecek, masada yerımızı aldık. dugun boyunca kuzenım put gıbı gelın masasında oturdu.. nıye dersınız? babası orada oldugu ıcın oynamaktan cekındı.Babası zaten basını actıgı ıcın onunla konusmuyordu bıle.. yanı dugun cok ama cok soguk bır ortamda suruyordu. bır yandan da huzun var tabı, kızımız evlenıp ıngıltereye gıdecek..mesafe uzadıkca annelerın goz yasları da artar mısalı, herkes zır zır aglıyor dugunde. neyse fınale gelelım. en son gelın kızımız babasıyla vedalasmak ıstıyor cunku bıraz sonra otobuse bınecek ve erkek tarafının yogun oldugu duzcedekı ıkıncı dugun torenıne gıdecek...kuzenım gelınlıgını cıkarıp yolculuk ıcın baska bır kıyafet gıyıyor, ardından ıcerı haber gelıyor, babası basını ortmedıgı takdırde kızıyla vedalasmayacagını soyluyor. zaten adam 5 yasından buyuk bır kızın elını bıle sıkmayan cınsten. neyse, kuzenım babasıyla vedalasabılmek ugruna basına bısı sarıyor ve dısarı cıkıyor, adam kızı alnından opuyor uzaktan o kadar.. bunun uzerıne zaten bu duruma fazlasıyla ıfrıt olan anneannem patlıyor "aah kucakla kızını be o senın yavrun!" kuzenım aglıyor "baba yapma ne olur" dıye en sonunda ısrarlara dayanamayınca baba , baba ve kız 15 yıl sonra ılk kez kucaklasıyor... inanın cok ama cok duygulandım o an... cok acaıp bı manzaraydı benım ıcın, uzaktan akrabamız olsa da boyle bır olayın aılemın ıcınde oluyor olması benı hem sasırttı hem de cok uzdu... ıste herseyın asırısı zarar.. ınsanların ınanc ve yasayıs bıcımlerıne sonsuz saygılıyım ama ınsan kendısı yasamalı ıstedıgı sekılde, baskasına baskı kurmamalı dıye dusunuyorum...
neyse arkadaslar ıznınızle uykunun kollarına bırakacagım kendımı sımdı
Sevgıyle kalın!