RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Allaaaaaaaaaaaahhhhh süper bu yaaaaaaaaaa kalkın kalkın halayaaaaaaaaa dililililili teeeyyyy teeeeeeyyyy :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

canııııııııııııııııımmm çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasib etsin, sağlıklı, vatana millete ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar:

dua et kız bize de :KK1:

ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamiş vaaaaaaaaarrr gel artık göbek atalım yahuuuuuuuuu :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

şu durumda halaya bende katılabilirimmmmmmm tey teyyyyyy
:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

Misyaman canım benim Rabbim sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin inşAllah.Darısı buradaki tüm dostlara :nazar::nazar::nazar:

Halaya devam halaycı başı hu huuu.Tey teyyyyyyyyyyyyyy :KK64::KK64::KK64::118::118::118::118:

herkese hayırlııı aksamlar...
uzun bı aradan sonraaa geldımmm cok şükür
agır uyku nöbetlerım bilg basına oturmama engel oluyor demıştımm
demek kı uyku gercekten önemlı bı belırtıymısss
Elhamdülilllah
çokk şükürler olsun kiiiiiiiiiiiiii
HAMİLEYİMMMM
RABBIM herkese benım gıbı aylarca yolunu gözleyenlreee dua edenlere okuyanlara nasip etsin inşAllah..
dua okuyamadım kaç gundur ama fazla fazla okuyup inşAllah acığımı kapatırım
Allah herkesten razı olsunnnn
bu topikteki duanın gucune zaten basından berı ınanmıstımm..
bugun turbeye gıttım bebek ıcın orda dua etmıstım gecen sene
bugun ınanan topikten aklıma ısmı gelenlerede dua ettım..

Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin. Hamiş haberleri çoğalığalıyor. İnşallah daha da çoğalır.

ya eşim işe gıttı nobetcı bu aksam bıde yazılanları okuyayım dedımmm bı turlu bıtmedıı
feryalnurr cokk gecmıs olsun arkadasımm Rabbım o şeyi hayırlısı ıle yok etsın ınsAllahhh
yehan senınde sıkıntını alsın
ben eşimle kawga edınce mutlaka okuyorum ewımıze nazar değio gercekten karı-kocaya
sonra söylemedıgımız sözlerı soluoruz bırbırımıze..
hepiniz için dua edıorum tek tek adınızı sölemeye calışıorum..
şimdide abdestımı aldım geldım duaya katılmak ıcınnn..

missyaman hayırlı olsun çok sevindim allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inş.listeyle ilgilenen varmı bilmiyorum ama baya bi geriye döndüm ama listenin son halini göremedim kaç hamilemiz oldu kaç tane okunacak dua kaldı merak ediyorum açıkcası.

missyaman hayırlı olsun çok sevindim allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inş.listeyle ilgilenen varmı bilmiyorum ama baya bi geriye döndüm ama listenin son halini göremedim kaç hamilemiz oldu kaç tane okunacak dua kaldı merak ediyorum açıkcası.

canım artık liste 1. sayfada devamlı güncelleniyor bakabilirsin

ya eşim işe gıttı nobetcı bu aksam bıde yazılanları okuyayım dedımmm bı turlu bıtmedıı
feryalnurr cokk gecmıs olsun arkadasımm Rabbım o şeyi hayırlısı ıle yok etsın ınsAllahhh
yehan senınde sıkıntını alsın
ben eşimle kawga edınce mutlaka okuyorum ewımıze nazar değio gercekten karı-kocaya
sonra söylemedıgımız sözlerı soluoruz bırbırımıze..
hepiniz için dua edıorum tek tek adınızı sölemeye calışıorum..
şimdide abdestımı aldım geldım duaya katılmak ıcınnn..

sert mizaclı olup kendisine yanlış yapanı silmek vicdansızlık mıdır ? bana şu vicdansız kelimesinin açılımını bi yapar mısınız lütfen yaaa ? ben ki kedi köpek için sokaktaki aç insan için ağlayan insanım. bu evde kendimden önce eşimi düşünürüm. adam çalışıyor evinde huzuru olsun yorgunluğunu atsın diye. ne bilim daha bi sürü şey. ama şu vicdansız lafı o kadar ağırıma gitti ki anlatamam. ağlamaktan şiştim resmen..

canım benim prolaktin sorunum var uzun yıllardır ilacı bırakınca fırlıyor zamanında emar istemişti doktor çektirmiştim ama o ara tedaviyi bıraktım sürekli ilaç içmeyeyim dedim o ara bebekdüşüncem yoktu.şimdiki doktoruma mr sonucunu gösterince hipofizde 6*5 mm adenom var yani iyi huylu tümör hep orda kalıyor, ilaç içmediğin zaman fırlıyor prolaktin, oda yumurtlamayı engelliyor.İlaç sadece artmasını engelliyor yok etmiyor canım.Üzüldüğüm nokta hep bu prolaktin belasını çekicek olmam ama Rabbim beterinden korusun

çok geçmiş olsun cnm..bir yakınımda da var hipofiz bezinde..çok şükür ki seninki i,yi canım..ameliyat falan gerektirmiyor..ama doktor demişki üzüntü ve sıkıntıdan uzak sakin bir hayatın olmalıymış..o da etkiliyormuş..kafana takma ne olur..çaresiz dert değil..biraz ilaç kullanman gerek sadece..birde kontrollerini hiiç aksatmaman..

yehaaaaann yapma böyle kızgınlıkla söylemiştir...bak sakinleşsin aslında onu demek istemediğini söyleyecektir sana, gönlünü alacaktır

Arkadaşlar Dua'ya katılım çok az devamlı okuyan arkadaşlar belli Allah razı olsun.Kimse okumak zorundada deil fakat madem başladık bunu bitirelim.

Arkadaşlar duası okunmamış 18 arkadaş toplam dua: 5634
Duası tamamlanmayan 3 arkadaşın eksik duası toplamı:190
Alminnanın toplam okuduğu : 220

5634+190:5824-220:5604

Yani toplamda 5604 duayı bölüşeceğiz arkadaşlar.Regli olanlarda alsın.1 Hafta süremiz var.Bundan sonra tabloya eklenenlere dua aokunmayacak ne yazıkki.Rabbim kabul etsin inşAllah.

Son düzenleme:
yooo tam tersi oz_lem. zaten bu lafı ilk dün gece söyledi. bugün üzerine konuştuğumuzda lafının arkasında olduğunu söyledi.

Arkadaşlar Dua'ya katılım çok az devamlı okuyan arkadaşlar belli Allah razı olsun.Kimse okumak zorundada deil fakat madem başladık bunu bitirelim.

Arkadaşlar duası okunmamış 17 arkadaş toplam dua: 5321
Duası tamamlanmayan 3 arkadaşın eksik duası toplamı:190
Alminnanın toplam okuduğu : 220

5321+190:5511-220:5291

Yani toplamda 5291 duayo bölüşeceğiz arkadaşlar.Regli olanlarda alsın.1 Hafta süremiz var.Bundan sonra tabloya eklenenlere dua aokunmayacak ne yazıkki.Rabbim kabul etsin inşAllah.

ben dua almak istiyorum. ne zamandır dualara katılamıyorum, içten içe ezikliğini hissediyordum. kaç tane ve hangi arkadaşa okumam konusunda yardımcı olursan sevinirim abla. kafam yerinde değil şuan ve sadece senin istediğin arkadaşa uygun gördüğün miktarda okumak istiyorum

yehan benım eşimde bı kere bana bı kelıme kullanmıstıı bnde hıc o kelımeyı unutmuyorum ınsanın ıcınden cıkmıo ewet sinirle sölenıo ama önemlı olan ona hakim olabılmek..ama emınım kı çokk pişman olmuştur eger onun deger werdıgı bırını sıldıysen ona kızmıstır

yehan benım eşimde bı kere bana bı kelıme kullanmıstıı bnde hıc o kelımeyı unutmuyorum ınsanın ıcınden cıkmıo ewet sinirle sölenıo ama önemlı olan ona hakim olabılmek..ama emınım kı çokk pişman olmuştur eger onun deger werdıgı bırını sıldıysen ona kızmıstır

değer verdiği birini silmedim ben. ortada böle bi durum yok malesef. ben biraz sert mizaclıyım ve bunun adı vicdansızlık mı oluyor

X