- 17 Ekim 2012
- 1.005
- 0
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.781
Geçmiş olsun feryalnur.. en kısa zamanda en sağlıklı günlerine kavuşmanı dilerim. stres yapmamaya çalış. ne kadar elde olmasa da..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aşı süper olmuş cnm..benim yaşım biraz geçmişti malesef..bende kahve koliğim cnm amaaa napcammm bilmemmm..kafeinsiz içmek gerkiyomuşşşbakalım kısmet devlet hastanesinde kan tahlillerinde sınırda bi phtım çıktı ordaki doktor hanım bebe aspirini yeter dedi ancak eşim bide üniv hastesine gitmemde ısrarlı.. oraya yarın gidicem bugun gidecektim normalde randevu dolmuş..yarına yer bulabilirim umarım
2009da rahim ağzı kanserini önleyici aşı yaptırtmıştım (3 şamalı doz ile 10 yıl koruyormus) smear testini eledim o yüzden.. sigara kullanmıyorum ancak kahve delisiyim :) kahveden nasıl ayrı kalıcam bilmiyorum
tapiğin sonunu getireyim dedim ama gelemedim bi türlü maşallah çok hızlı ilerliyor
kahvaltı konusunda şunu söyleyeceğim sizlere ,ben kahvaltı yaparak zayıfladım .düzenli beslenmeyle kilo verdim spor filan yapmadım yani. (78den 68e düştüm.. 182 boyum var)
kahvaltıyı tıka basa yedim :) öğlen yemeğimi 2-3 gibi yaptığım için akşamada az yemiş oldum..
hamilelikle alacağım kiloları da hesaplarsak daha da zayıflamak istiyorum açıkcası ,nihayetinde emzikli olduğumuzda (söylemesi bile insanı heyecanlandırıyor yaww ) bebişimiz için diyet yapamayacağız en 6ay , bu nedenle ben şimdiden önlemimi almak istiyorum..
idare eder canım ne olsun. yarın yapmayı düşünüyorum gelen giden olmazsa. canım sıkkın biraz, fazla düşünmüyorum akışına bıraktım..
iyi akşamlar hatunlar ....
feryalnur geçmiş olsun cnm sen tedavini ol sonra bebiş gelsin
missyaman tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah....
feryal topikteki yazımı görmedin mi, 2 sayfa önce :26:
kızzzz hamile radarı buldunmu birilerini yine
hayrola senin canın niye sıkkın:44:
eşimle tartıştık
cnm benim bende 4. günüm soğan kürü yapıyorum..regl biter bitmez başladım...ilk başta içemedim şimdi ılıdıktan sonra burnumu tutup bir kere de bir bardağı içiyorum..
alıştım içiyorum rahat..ilkte yapamayacm dedim midem çok hassastır herşeyi içemem ama bir gayret içtim alıştımda...
bu arada loori- firarperest-cigdemd arkadaşlara dün 10'ar tane okudum dua...bu günde 10'ar tane okudum cnm...Allah kabul eder inş..
kızlar ne kadar hızlı ilerliyo bu topik valla geri dönüp okuyamıyorum...
Sağlık olsun cnm benim en azından rahatladın gelecek aya inşAllah bebiş gelsin kırmızılar değil :)Ben geldim kızlaarrrr
benimle birlikte kırmızılarımda geldi tabi kiiiiii
nasılsınızz
öyle bişiler oldu işte. canım çok sıkkın.
öyle bişiler oldu işte. canım çok sıkkın.
canım benim prolaktin sorunum var uzun yıllardır ilacı bırakınca fırlıyor zamanında emar istemişti doktor çektirmiştim ama o ara tedaviyi bıraktım sürekli ilaç içmeyeyim dedim o ara bebekdüşüncem yoktu.şimdiki doktoruma mr sonucunu gösterince hipofizde 6*5 mm adenom var yani iyi huylu tümör hep orda kalıyor, ilaç içmediğin zaman fırlıyor prolaktin, oda yumurtlamayı engelliyor.İlaç sadece artmasını engelliyor yok etmiyor canım.Üzüldüğüm nokta hep bu prolaktin belasını çekicek olmam ama Rabbim beterinden korusun
sende 1 gr vicdan varsa ben ne olayım dedi..