RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Sevdem hoşgelldin canım inşAllah canım

Feraycım oh ohhh maaşallahcanım gezdin geldin nasıl iyi gelmiştir değil mi.

Evet canım ya iyiydi.bu evime yatak odam çok büyük gelmişti ve 1 yıldır değiştirmek nasip olmadı.bu akşam baktık bu hafta değişecek ınş.çok sevindim esimde besige bile yerimiz articak diyor ınş.ınş dedim yağmurda fena su anda mübarek sizin oralarda durum ne

kızlar ama başka bi sayfa çıkıyo, dosya yükleme yöneticisi diye...yüklemek istediğim resmi oraya mı sürüklicem, valla anlamadım,sinir oldum

bu arada kocişe kızdım çıktım hoş büyük bi sebep yok ama niyeyse bi hüzün çöktü bana ağlayasım geldi anlamadım,enerjim düştü birden

Canım yehan anlatmıştı farklı bir yer var oradan deneseydin keşke.

Feryal demişti demi kocaların adı yonca olurdu diye:)) arada bizim böyle keyfimizi kaçırmasalar rahat edemezler.Sıkma canını lütfen nasıl olsa uzun sürmeyecek.

o ataç olan yere tıkladığında dosya ekle yazıyo, orayı tıklayıp resmini seçip sonra yükleyecen işte canım:)

iyi akşamlar hanımlar bugün kocam izin verdi kendine oyuzden pek giremedim.hayırlı olsun bu arada diğer topiği dolduramadık hamiş haberleriyle darısı bu topiğe inş.bu arada bugün soğan kürüne başladım hadi bakalım hayırlısı inşşşş. rainbowcum hatırlat demiştin beni 29 kasıma yazabilirsin artık :)

avm tuvaletinde kadın bebeğin altını değiştiriyo ve yerde çıplak bebek
ne anneler var yaaaa ben görünce sinirlerim zıpladı

kızlar yüklediiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm

şimdi bu fotoyu face de buldum...kadın avm de çocuğun altını nerde değiştiriyo bi bakın

çok sinirlendim şimdi özlemcim bu nasıl bir anneliktir ya yazık ya Allahım sen gör yarabbim bişey demiyorum.gördüğüm an yuhhhhhhhhhhhhh dedim çokta üzüldüm

tamam cnm düzenliyorum şimdi.

düşünün yani ahhh olsa bizim şimdi pamuklara yatırırdık diye düşünürüken şu pislik kadına bakın, facede de yazmışlar zaten o koca popona bi tekme atasım var diye

sanırsam yabancı ülkede bu.hiç anlam veremiyorum çocuklarına ne biçim davranıyorlar plates topunu çocuğun yüzüne atıp gülenleri bile biliyorum.içim fena oldu ya ayyyyhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…