RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

S a canlarim ben geldimm.abla bir kıvılcım çıkardım paydos ettim döndüm bi baktım buradayız.hadi bakalim hayırlısı öpüyorum hepinizi

kız bulamadım ne ataçı nerde :KK52:
teyzesi biara çekip yüklerim onu da sana ama bu başka sinir olacağınız bi foto :KK47:

selaam kızlaaar:KK3:
ben de geldiiiim:KK76:
gündüz benim net gitti de giremedim, bi geldim ki taşınmışsınız,
İnşallah rainbowcumun topiği hepimize hayırlı olur da, bir sürü hamiş çıkarırız topikten:KK16:
Aminnnnn.inşAllah kirazcığım.Hoşgeldin cnm topiğimize...

S a canlarim ben geldimm.abla bir kıvılcım çıkardım paydos ettim döndüm bi baktım buradayız.hadi bakalim hayırlısı öpüyorum hepinizi

a.s
Sorma feryalcım bir mesajınla bak forum atladık :KK8: iyide oldu demi:)):nazar:

tşk ederim rainbow ablam. eşim gerçekten iyidir, elinden de her iş gelir, ütü bulaşık temizlik yemek. şuan ben kuzey güneye bakıyorum o bulaşıkları yıkıyor mesela:) ALLAH huzurunu eksik etmesin kimsenin. oz_lem bu cevap yazdığın yer var ya , onun üstünde font size falan yazan sekmeler var ya, o sıradaki sondan bir öncekine tıklayacaksın ataça benziyor,ordan resmini yükleyebilirsin. Ben bi tane deneyeyim hatta :KK9:

$270776_135273033220556_100002135799168_240330_6267596_n.jpg

tşk ederim rainbow ablam. eşim gerçekten iyidir, elinden de her iş gelir, ütü bulaşık temizlik yemek. şuan ben kuzey güneye bakıyorum o bulaşıkları yıkıyor mesela:) ALLAH huzurunu eksik etmesin kimsenin. oz_lem bu cevap yazdığın yer var ya , onun üstünde font size falan yazan sekmeler var ya, o sıradaki sondan bir öncekine tıklayacaksın ataça benziyor,ordan resmini yükleyebilirsin. Ben bi tane deneyeyim hatta :KK9:

maaşallah canım.Allah bozmasın.:nazar:

Eşim maça bakıyor m.yüzyıl da kacti.bu akşam disardaydik biraz geç döndük sabahki uyuzlugunu telafi etti kocacan :nazar:

X