RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ALPPIN arkadaşı

1001 Ayet-El Kürsi

RainbowColors:101

suveyda:100

elif5507:80

ALPPIN:100

rochak:100

deli musakka:100

savas5482:100

Kalan:320

RABBIM hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşAllah.Amin

merhaba hanımlar. bu ay yumurtalarımın büyüyüp çatlaması için incir-havuç kürü yaptım. yumurtalarım bazı aylar büyümüyor büyüsede çatlamıyordu. ama her ay sol kasığımda ağrı olurdu ve yumurtalar büyüyor diyordum. bu ay hiç kasık ağrım olmadı. sizce normal bir durum mu. yumurtalar büyüyünce ağrı olması gerekmiyor mu. bu ay yumurtam oluşmamış mıdır bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım yorum yapabilir mi.

Canım kasıklarda ağrı uzayan akıntı yumurtanın çatladığının işareti olabilir .Akıntı uzuyorsa yüzde 99 diyebiliriz ama her kasık ağrısında yumurta çatladı diyemeyiz cnm.Benim sana önerim yumurtlama testleri.20 ad. 20 tl idi yanlış hatırlamıyorsam alan arkadaşlar link verir cnm.Böylece kesin emin olabilirsin.İnşAllah bu ay yumurtlamışsındır ve inşAlah oğlunun kardeşi yoldadır..Amin

kızlar evim okula yakın.öğlen namazını kılmaya geldim.evede dün tets almıştım.yapayım mı yapmayım mı derken yaptım.ilk başta bir şey yoktu.ama 2 dakika sonra belli belirsiz ikinci çizgi çıktı.silik ama belli belirsiz ay o kadar heyecanlandım ki anlatamam.namazı bile zor kıldım.şimdi bile bunu yazarken gidip gelip bakıyorum.galiba hamileyim.belli belirsiz ikinci çizgi.yarın sabah sağlık ocağında kan testi yaptırcam.akşam5de filan belli olur.

üstelik bugün eşimle evlilik dönümüz.gerçi bizim 3 tane evlilik yıldönümümüz var.tayin için önce nikah 15/12/2008.sonra ilk düğün 16/01/2010.ikinci düğün 31/01/2010

inşallah eşime güzel bir hediye olur.bugün demem artıkda yarın sölerim kesinleşirse.:nazar::KK49::emir_bebek::nazar:

darısı hepinize inşaallahhhh dualarımdasınız.ilk sizlere diyorum haaaa kıymetinizi bilin.....

günaydın canlarımmm nasılsınız bugün:KK16:

asıl sen nasılsın bakalımmm :KK16:

kızlar yarın kan tahlilil yaptırcam.ayrıca bugün evlilik yıldönümümüz inşallah yarın hediyesini veririm....

inşAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

selamun aleykum
burada yazılanları okuyunca insan daha çok ferahlıyo
dua halkasına bende katımak istiyorum neyi ne kadar okumam gerektiğini söylerseniz okurum inş allah razı olsun

aleyküm selam.
Aramıza hoşgeldin cnm.Ragindacığım açıklamış saolsun batını yaşını yazdır canım ve sonra yayınladığımız listelere stediğin kadar dua oku sıran gelince bizde sana okuyalım inşAllah:KK16:

kızlar evim okula yakın.öğlen namazını kılmaya geldim.evede dün tets almıştım.yapayım mı yapmayım mı derken yaptım.ilk başta bir şey yoktu.ama 2 dakika sonra belli belirsiz ikinci çizgi çıktı.silik ama belli belirsiz ay o kadar heyecanlandım ki anlatamam.namazı bile zor kıldım.şimdi bile bunu yazarken gidip gelip bakıyorum.galiba hamileyim.belli belirsiz ikinci çizgi.yarın sabah sağlık ocağında kan testi yaptırcam.akşam5de filan belli olur.

üstelik bugün eşimle evlilik dönümüz.gerçi bizim 3 tane evlilik yıldönümümüz var.tayin için önce nikah 15/12/2008.sonra ilk düğün 16/01/2010.ikinci düğün 31/01/2010

inşallah eşime güzel bir hediye olur.bugün demem artıkda yarın sölerim kesinleşirse.:nazar::KK49::emir_bebek::nazar:

darısı hepinize inşaallahhhh dualarımdasınız.ilk sizlere diyorum haaaa kıymetinizi bilin.....

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

MaaşAllah canım :nazar::nazar::nazar::nazar:tebrik ediyorum şimdidennnn:KK45::KK45: çok sevindim çokkkkkkkkkkkkkk... ama hissetmiştinn:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Darısı tüm dostlarıma isteyen herkeseee inşAllah..

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119:
maaşallah subhanallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

asıl sen nasılsın bakalımmm :KK16:

inşAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aleyküm selam.
Aramıza hoşgeldin cnm.Ragindacığım açıklamış saolsun batını yaşını yazdır canım ve sonra yayınladığımız listelere stediğin kadar dua oku sıran gelince bizde sana okuyalım inşAllah:KK16:

iyiyim ablacım çok iyiyim hemde:KK16:

beebeyim hoşgeldin cnm...
sen bilgilerini ver topiğimizin ablasına.yaş son adet tarihin vs.
listelerde ayetel kürsi okunuyor onları takip edip,ne kadar okumak istiyorsan yaz eklenir listeye cnm
şimdiden ağzına yüreğine sağlık..[/QUOTE]

hoşbulduk tamam inş ben yoğunluğumdan dolayı çok sık giremiyorum ama günlük takip edicem inş

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

MaaşAllah canım :nazar::nazar::nazar::nazar:tebrik ediyorum şimdidennnn:KK45::KK45: çok sevindim çokkkkkkkkkkkkkk... ama hissetmiştinn:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Darısı tüm dostlarıma isteyen herkeseee inşAllah..

sağol abla.Allah razı olsun.evet hissetmiştim inşallah hislerim doğrudur.scorpinle gebe kardeş oluruz.darısı isteyn herkese sağlıkla sağlıklıca sağlıklı hayırlı evlatlarla sağ salim inşallah.....

asbelove Allah razı olsun....

canımmmm inş.hamilesin Allahın izniyle hayırlı uğurlu olsun inş.hamişlerimiz arttıkça bizde umutlanıyoz vala

senden ve scorpiden kan testi beklemedeyiz :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aleyküm selam.
[/QUOTE]

hoşbulduk bilgilerimi nasıl vericem özelden msj yazabilmem için 100 msj ım olması gerekiyomuş yönlendirirsen beni sevinirim

eliiiiiiiiiiiiiifffff çok sevindim canııııııııııııııııııııımmm. akşama tekrar yapsana:KK52::KK52:

bu arada günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeee :KK16:

eliiiiiiiiiiiiiifffff çok sevindim canııııııııııııııııııııımmm. akşama tekrar yapsana:KK52::KK52:

belki yaparım canım...bunda da sabahtan beri çişimi tutuyorum.içinde yazıyordu 4 saat idrar tutarak deneyin diye....bakalım ayyy hala iannamıyorum zırlıyorum sevinçten yaaaaaa

Son düzenleme:
selamun aleykum
burada yazılanları okuyunca insan daha çok ferahlıyo
dua halkasına bende katımak istiyorum neyi ne kadar okumam gerektiğini söylerseniz okurum inş allah razı olsun
hoşgeldin canım. bende dua kervanına yeni katıldım ve öncekinden daha çok huzurluyum ve her daim umutluyum.
fatma 35 günde bir oluyorum 8aralıkta lekelenmeyle başladı 10 aralıkta normal kanamaya başladıydı.8 aralığa göre 12 ocakta;10 aralığa göre 14 aralıkta olmam lazımdı.aslında 4gün geçti.
test yap diye alıntı yapmıştım ama yapmışsın gözün aydın canım. inşallah yarın onaylatarak bizi daha çok sevindirirsin.

Canım kasıklarda ağrı uzayan akıntı yumurtanın çatladığının işareti olabilir .Akıntı uzuyorsa yüzde 99 diyebiliriz ama her kasık ağrısında yumurta çatladı diyemeyiz cnm.Benim sana önerim yumurtlama testleri.20 ad. 20 tl idi yanlış hatırlamıyorsam alan arkadaşlar link verir cnm.Böylece kesin emin olabilirsin.İnşAllah bu ay yumurtlamışsındır ve inşAlah oğlunun kardeşi yoldadır..Amin
inşallah canım benim. ama benim hiç akıntım olmaz. daha önce doktora benim akıntım olmuyor normal bir durum mu diye sorduğumda problem yok herkeste olmaz zaten dedi. bu ayda olmazsa gelecek ay yumurta takibi yaptırayım artık. çünkü oğlumda çatlatma iğnesiyle olmuştu. yumurtlama testini kullanan kardeşlerim yardım bekliyorum.

aleyküm selam.

hoşbulduk bilgilerimi nasıl vericem özelden msj yazabilmem için 100 msj ım olması gerekiyomuş yönlendirirsen beni sevinirim[/QUOTE]

canım buraya yazarsan rainbow görecektir.

günaydın derkennnnnnnnnnn :KK19::KK19::KK19: öğlen yemeğini bile yedik yani :KK67::KK67::KK67::KK67: nasıl avatar ama atmaaaaaaaaaaaa atmaaaaaaaa atmaaaaaaaa bana yanlış yerlerinden atmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :118::118::118:

eliffff canım çokkk sevindimmmm hadi bakalım inş. bebiş geliyor yolda:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

canım inşallahh öyledir.çok silik belli belirsiz çıkdı ya.ama heyecandan ölüyorum.bi gülüyorum bi ağlıyorum.bakalım yarına kadar tutubilirsem eşime kan tahlilinden sonra diyeyeim diyorum.onu da umutlandırmayayımmm...

X