RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

size doyum olmazzzz..ama yatma vaktii..öpüyom sizleriiiii..
ALPPİNe dikkat edin de bu gece kimseyi yemesinnnnnnnnnnnnnnnn

size doyum olmazzzz..ama yatma vaktii..öpüyom sizleriiiii..
ALPPİNe dikkat edin de bu gece kimseyi yemesinnnnnnnnnnnnnnnn

siraaaa kimdeee ozlemmm tam pismemiss dur bakalim kimler varmiss feryal habibtee gel seni yiyimm....allah rahatlik versin kuzummm...bebise iyi bak haa

ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geldiiiiiii ablaaaaaaaa ozlemmm bana vurdu sacimi cekti tokami aldi..bana bagirdi

Scorpicim az önce niyetlenp sana Yasin okudum cnm inşAllah çok güzel haberler gelecek senden Rabbim kabul etsin inşAllah.Aminnn

Allah senden razı olsun tatlımmm.Allah kabuletsinnn.vallahi senin hakkın ödenmezzzzz..çok duygulandım inannn..inşallah sizi üzmeyip güzel haberlerle gelicem..
hepinizi çook seviyorumm..

allahimmmmmmmmmmm en kisa zamandaaaa ozlemeeee yaramaz sirinmi sirinnn,..gece gunduz pesinden kosturacak bir bebek gonderrr...annesini sinirlendirecekkk dunya tatlisi bir evlat gonder yarabbimmmmmmm:26::26::26::26::26:

allahimmmmmmmmmmm en kisa zamandaaaa ozlemeeee yaramaz sirinmi sirinnn,..gece gunduz pesinden kosturacak bir bebek gonderrr...annesini sinirlendirecekkk dunya tatlisi bir evlat gonder yarabbimmmmmmm:26::26::26::26::26:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn habibteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm caaannn habibteeeeeeeeeeeeemm

gunaydin guzzeller nasilsiniz bakalim

ben asbelovvenin yasinini zerbasin da 50 adet salati tef. okudum

alpinin arkadasi icin de 100 tane ayetel kursi alayim sevdim ben bu isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…