- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.781
size doyum olmazzzz..ama yatma vaktii..öpüyom sizleriiiii..
ALPPİNe dikkat edin de bu gece kimseyi yemesinnnnnnnnnnnnnnnn
ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tokami aldi vermiyorrrr:84:84:844 (krese dondu burasi )
Scorpicim az önce niyetlenp sana Yasin okudum cnm inşAllah çok güzel haberler gelecek senden Rabbim kabul etsin inşAllah.Aminnn
Allah senden razı olsun tatlımmm.Allah kabuletsinnn.vallahi senin hakkın ödenmezzzzz..çok duygulandım inannn..inşallah sizi üzmeyip güzel haberlerle gelicem..
hepinizi çook seviyorumm..
allahimmmmmmmmmmm en kisa zamandaaaa ozlemeeee yaramaz sirinmi sirinnn,..gece gunduz pesinden kosturacak bir bebek gonderrr...annesini sinirlendirecekkk dunya tatlisi bir evlat gonder yarabbimmmmmmm:26::26::26::26::26:
allahimmmmmmmmmmm en kisa zamandaaaa ozlemeeee yaramaz sirinmi sirinnn,..gece gunduz pesinden kosturacak bir bebek gonderrr...annesini sinirlendirecekkk dunya tatlisi bir evlat gonder yarabbimmmmmmm:26::26::26::26::26:
Sesinize geldim bi uyutmadınız heeeeee.Hamiş hamiş adayı demeyecem sırayla popolarınıza pışpış yapacammm
Sesinize geldim bi uyutmadınız heeeeee.Hamiş hamiş adayı demeyecem sırayla popolarınıza pışpış yapacammm
feryallllllllllllllllll aciktimmmm ben seni yiyecemmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84::84:
Bende özledim ama sen beni unuttuun(
ALPPIN arkadaşı
1001 Ayet-El Kürsi
RainbowColors:101
suveyda:100
elif5507:80
ALPPIN:100
Kalan:620
RABBIM hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşAllah.Amin