RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ZERBAS İÇİN;

4444 Salatı Tefriciye

-Asbelove:200
-kabilarda:300
-8scorpions:550
-rochak:100
-rimel_84:100
-fatmaipek:200
-rainbowcolors:100
-iskorpit:244
-savas5482:125
-muhat:100
-elif5507:70
-neharw:135
-suveyma:100
- TEYZE:200
-deli_musakka:50

Kalan: 1510

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

gunaydin guzzeller :KK8: nasilsiniz bakalim

ben asbelovvenin yasinini zerbasin da 50 adet salati tef. okudum

alpinin arkadasi icin de 100 tane ayetel kursi alayim sevdim ben bu isi :KK39:

cnm günaydın duan için çok teşekkür ederim..Allah gönlüne göre versin..

8scorpion cnm çok kafana takma lütfen..her şey yolundadır Allah'ın izniyle inş...eskiden bu kadar test yoktu insanlar daha rahattı valla..

sorunlarıda olmuyordu bugünkü hamişler kadar...dua ediyrm sana Allah seni ve bebişini korusun...

Savaşcım kolay gelsin cnm .

Suveydacım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşAllah.

Elifciğim cnm güzel haberlerini bekliyoruz inşAllahh

Aybikeciğim maaşAllah cnm.Bir yerde günde 1.5 mm büyüdüğünü okumuştum yumoşların.Ve büyüklüğüde 20 mm sonrasında çatlıyor diye biliyorum cnm .Hadi hayırlısı inşAllah.Bugn kaçıncı gün?

ablacım yenı gördum yazını dün 12.gunumdu.bugun 13.gun bakalım yarın gıdıcem...inşşş tutturucaz tatlım :KK34:

neharr cnmm ismimi yolladım sna mesajla eklersın benıde lısteeye sagol cnmm Allah dualarımızı kabul etsın..

cnm günaydın duan için çok teşekkür ederim..Allah gönlüne göre versin..

8scorpion cnm çok kafana takma lütfen..her şey yolundadır Allah'ın izniyle inş...eskiden bu kadar test yoktu insanlar daha rahattı valla..

sorunlarıda olmuyordu bugünkü hamişler kadar...dua ediyrm sana Allah seni ve bebişini korusun...

Haklisin cnm.annemde sasiriyo anlayamiyo kadincagiz.bizim zamanimizda boyle seyler yoktu diyo.bbide hep özele profa gitmis ama ben dogarken ultrason bile yokmus:KK30:
Hakkimizda hayirlisi olsun canim cok tesekkur ederim.bu yil bitmeden hepimiz yavrularimizi kucaklariz insallahhh:KK16:

merhaba hanımlar. bu ay yumurtalarımın büyüyüp çatlaması için incir-havuç kürü yaptım. yumurtalarım bazı aylar büyümüyor büyüsede çatlamıyordu. ama her ay sol kasığımda ağrı olurdu ve yumurtalar büyüyor diyordum. bu ay hiç kasık ağrım olmadı. sizce normal bir durum mu. yumurtalar büyüyünce ağrı olması gerekmiyor mu. bu ay yumurtam oluşmamış mıdır bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım yorum yapabilir mi.

günaydın kızlar nasılsınız bakimm:KK3::KK3::KK3:

sabahtan beri çubuk yiyorum.ne midem geçti ne de karnım doydu :KK39::KK39::KK39:

ALPİN in arkadaşının duasını kim takip ediyor.banada 50 yazsın

kızlar yarın kan tahlilil yaptırcam.ayrıca bugün evlilik yıldönümümüz inşallah yarın hediyesini veririm....

Son düzenleme:
kızlar yarın kan tahlilil yaptırcam.ayrıca bugün evlilik yıldönümümüz inşallah yarın hediyesini veririm....

elif bugün verseydinya hediyeni cnm .evde bir test yap silikmilik çıkarsa baktıtrısın kanda.hediye zamanında verilmeli bence:KK16::KK16::KK16:.bende bekliyorum evlilik yıldönümümü ozaman yapıcam bebek:KK1::KK1::KK1:

dün test aldım evde bir yapacamda çıkacağını zannetmiyorum.yumurtlamadan sonraki 10,günüm çünkü kanda baktırmak isityorum ya belki dayanamazsam yaparım ...

dün test aldım evde bir yapacamda çıkacağını zannetmiyorum.yumurtlamadan sonraki 10,günüm çünkü kanda baktırmak isityorum ya belki dayanamazsam yaparım ...

cnm birazda kişiyle alakalı sanırım kiminde hemen çıkıyor bir arkadaş reglisine 1 hafta kala yapmıştı silik çıkmıştı.hayırlısıyla inşallah bebiş haberini alırız cnm senden.senin bat ne zaman cumamı 18i

elif hadi hayırlısı canım yaa dene yinede idrar testini bakarsın çıkar.ama çıkmazsada pes etme çünkü idrar testi belli olmayabiliyor yada kanda verdir.Senin zaten 2 gün geçti batın.

ayy hadi inş. canım yaa hamişsindir

selamun aleykum
burada yazılanları okuyunca insan daha çok ferahlıyo
dua halkasına bende katımak istiyorum neyi ne kadar okumam gerektiğini söylerseniz okurum inş allah razı olsun

cnm birazda kişiyle alakalı sanırım kiminde hemen çıkıyor bir arkadaş reglisine 1 hafta kala yapmıştı silik çıkmıştı.hayırlısıyla inşallah bebiş haberini alırız cnm senden.senin bat ne zaman cumamı 18i

fatma 35 günde bir oluyorum 8aralıkta lekelenmeyle başladı 10 aralıkta normal kanamaya başladıydı.8 aralığa göre 12 ocakta;10 aralığa göre 14 aralıkta olmam lazımdı.aslında 4gün geçti.

fatma 35 günde bir oluyorum 8aralıkta lekelenmeyle başladı 10 aralıkta normal kanamaya başladıydı.8 aralığa göre 12 ocakta;10 aralığa göre 14 aralıkta olmam lazımdı.aslında 4gün geçti.

canım ikisine göre de çıkma ihtimali yüksek hadi yap testi de ahalay çekelim inşallahhhhh burdaa:KK16:

kızz raginda valla görmedim sorduğunu, görsem niye cevap vermeyecem.. Daha iyiyim ama bugün çıkarttım yine 1 kere. Amaannn ne bileyim kör topal idare ediyorum işte. Millet hamile ama çatır çatır geziyo dışarda, ben sürekli evde ve yatar pozisyondayım.. Bakalım daha ne kadar devam etcek böle.. Sen nasılsın ?

ahh cnm yaaa senin neden böyle sonradan başladı anlamadım vallahi... inş. tez zamanda geçer tatlımm..
ben iyiyim cnm,babamı yolcu ettik,anneciğim benimle...
tatil gelsede gitsek diyorum artık.buralar kar kış,dışarıya çıkmayı bırak evde donuyoruz :KK9:

scorpi yarını heyecanla bekliyoruz cnnmmmmm =)

elifcim inş. eşine de bize de güzel haberler verirsin...

beebeyim hoşgeldin cnm...
sen bilgilerini ver topiğimizin ablasına.yaş son adet tarihin vs.
listelerde ayetel kürsi okunuyor onları takip edip,ne kadar okumak istiyorsan yaz eklenir listeye cnm
şimdiden ağzına yüreğine sağlık..

X