RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

scorpicimm canımm :KK16: Lütfen üzme bebişini olumlu düşün keyfini çıkarr bugünlerinin :nazar:Herşey çok güzel olacak inşAlla dualarımdasın.

özlemciğim çok geçmiş olsun cnm ah şu topuklarrrrrr :KK9: hem güzel hem havalısın be gülümmm:nazar::KK16:

pinpincim Allah kabul etsin inşAllah güzelim :KK16:

üzmüyom kuzum..ama düşünmemeye çalışıyorumm..sadce beslenmeme falan dikkat ediyorumm..kahve kolik scorpi iki gündür süte azcık kahve serpip onu içiyoooo:KK52::KK52::KK52:

ozlemcimmmmm neharcigimmmm habibtemmmm gecmis olsun kiyamam suslu pakizeme...keske doktora gitseydin canim benimmm....ufff mu oldun sennnnn

scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bende yarin kahve bardagi kahve iciyorum ne yapiyimmm icmesem olmuyor ama 3 gundur icmiyorummmm

ablaaaaaaaaaaaaa allahim en kisa zamanda sana ve arkadslara nasip etsinnnn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

habibtem scorpim günde 1 fincan kahvenin zararı yoktur aksine faydalıdır. Tabi tercihen türk kahvesi

kizlar ben kacar bilgisayarin acik kalmasina dayanamiyorum
kendileri bomba gibi her an patlayabilir :18::18:

zaten calisirken elektrikli supurge gibi ses cikariyorbide masaustu sorsan :KK36::KK36:

bendeeeee gunde 1 bardaktan fazlasini icmem ...turkish coffeee tercihimmm..habibtemmmm aciktim yine ben seni yesem olurmuuu:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

habibteeeeeeemmm sen de beni görünce acıkıyon kııızzzzzzzz:KK16: gel sana bişeler hazırlayayım dicem ama ayağım sakat iyileşeyim yapayım :KK16:

ne yapiyimmm karnimdaki minik ac sanirim yedikce yiyorr yarasin tosunumaaa...:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:seni yemedigim icin mi gel senide yiyecemmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

eyyyvahhh eyyvvahhh şimdi de beni gözüne kestirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:
ye habibtem ye de ben beboya ağır gelirim gaz yaparım çocuğaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK52::KK52::KK52::KK52:

ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa su ozlem varrryaaa su ozlemmm sacimi cektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84::84::84:

kızz raginda valla görmedim sorduğunu, görsem niye cevap vermeyecem.. Daha iyiyim ama bugün çıkarttım yine 1 kere. Amaannn ne bileyim kör topal idare ediyorum işte. Millet hamile ama çatır çatır geziyo dışarda, ben sürekli evde ve yatar pozisyondayım.. Bakalım daha ne kadar devam etcek böle.. Sen nasılsın ?

X