- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.421
Ablammmm seni çok özledim yarın kavuşacağız ınş.bende kv lere gittim sonrada eltime ufak çaplı elti zehirlenmesini saymazsak iyiyim :)
Canim mr cuma günü sonuç çıkacak ınş. Evet c anim özür diledi kabul etmedim para verdi sanki ben paragozum yani
Ben geldim canlarımmm
Berbat bir haftasonu geçirdim yeniden aranızdayımmm
Feryalimmmm sıkma canını düzelecek herşeyy
Ablamm nasılsınnn?
Neharımmmm nabersin heyecan var mı heyecan az kaldı taşınmayaİnşallah ismini doğru yazmışımdır
Okuyan | Adet | Durum | Okuyan | Adet | Durum |
oz_lem | 2 | Okundu | ayse005 | 10 | Okundu |
nur.sen | 1 | hayatimsinav | 1 | Okundu | |
elif5507 | 3 | Okundu | ALPPHIN | 1 | Okundu |
ecrin23 | 4 | Okundu | elmacvs | 1 | Okundu |
dice | 1 | Okundu | güllümsün | 13 | |
acemiperi | 1 | Okundu | medoskop | 1 | Okundu |
merra1 | 1 | ssönmez | 2 | Okundu | |
krizantem83 | 8 | Okundu | aybikekayra | 1 | |
asenat123 | 2 | Okundu | kiraztepe | 3 | Okundu |
muhat | 7 | Okundu | scorpions | 1 | Okundu |
fatmaipek | 1 | Okundu | cemrem29 | 4 | Okundu |
nishbr | 1 | ronya | 1 | ||
sivasin gülü | 1 | candann | 1 | Okundu | |
banu85 | 1 | okundu | missyaman | 2 | Okundu |
rimel_84 | 1 | Okundu | gamyoncu | 3 | Okundu |
inci_tanesi | 1 | kadifegül | 1 | ||
mavimenekşe | 1 | okundu | mutluluk84 | 1 | Okundu |
çiçek00 | 1 | ynz06 | 1 | ||
birumut99 | 1 | seyyan | 3 | Okundu | |
beylem | 1 | Okundu | antisocial | 1 | |
melek04 | 1 | okundu | reyyan01 | 1 | |
klaram | 1 | okundu | elfida | 1 | okundu |
kabilarda | 7 | leylak84 | 1 | okundu | |
ne_yazcam_ya | 1 | gulem | 1 | okundu | |
antigone83 | 1 | okundu | supriz06 | 1 | okundu |
nartanesiii | 6 | okundu | iğneoyası | 3 | okundu |
edanur86 | 1 | okundu | aeben | 1 | |
encan | 1 | okundu | reann | 1 | |
eslemliva | 2 | RainbowColors | 27 | Okundu | |
savas5482 | 1 | okundu | turkuaz8 | 1 | Okundu |
masumum | 1 | tanem111 | 12 | okundu | |
simaybade | 1 | okundu | gamze1923 | 4 | okundu |
ozzy06 | 3 | Okundu | raginda | 1 | okundu |
sersum | 1 | okundu | esraaaa | 8 | Okundu |
topalpire | 1 | ecrinn07 | 1 | Okundu | |
melek181 | 1 | okundu | bengisu | 1 | |
antikdeniz1 | 1 | okundu | vck | 3 | okundu |
nilda015 | 1 | asbelove | 7 | okundu | |
rmzeynep | 2 | Okundu | feryalnur | 4 | |
34bc | 1 | Okundu | Banu_K | 1 | Okundu |
duru1616 | 1 | zerbaş | 1 | Okundu | |
nekadarzor | 1 | Okundu | _haSreT | 1 | |
suveyma | 5 | Okundu | esma | 1 | |
rochak | 6 | Okundu | happybutterfly | 1 | Okundu |
mikro81 | 1 | sevda_linka | 1 | Okundu | |
badezuzum | 1 | doga3 | 1 | ||
gümüş19 | 1 | qingdao | 1 | ||
beyazzmbak | 1 | dentur | 1 | ||
E_M_A | 10 | Okundu | ven_har | 1 | |
önce ne olduğunu anlamadı..testi arlkası dönük ve üzerinde bugünün tarihi yazılı şekilde kol düğmelerinin kutusuna koydum..güzelce paketledimm..içine de bir nor yazdım:scorscorpin ancak okudum fikrini cok güzelmis.verdin mi esine ne yaptı
hamilesin kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm
hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 5 ve ustu gebelikkkk var demekk..pozitiffffffffff pozitiffffffffffffffffffffffffffff64: 66:
:118::118::118::118
8corpions ne demek biliyomusun ,ha-mi-le-sin
scorpiii tebrik ederim canım hamilesinDeğerin kat kat yükselir inşallah ve sağlıkla kucağına alırsın. Çok sevindim, ALLAH tamamına erdirsin
teşekkür ederim canlarımmmmmmm...evet ama düşük mü bu değer..kafam iyice karıştııııııCanım arkadaşlarim nasilsiniz?çoktandır katılamıyorum içim buruk size uzun bir msj yazayım dedim ınş.beceririm.
Scorpicigim canım Allah tamamına erdirsin çok sevindim canım değerin kat kat artar ins.
Kızlar bu aralar işler çok yoğun patron hep yanımızda gündüzleri rahat degilim artik akşamlarıda eşim gıcık ediyor beni yok bırak su teli elinden vs vs.
Geçen perşembe çok halsizdim dedim birgunde ben ise gitmiyeyim herkes devamsizlik yapıyor bir yandanda çok yorgundum zaten patrona msj attım rahatsızim gelemicem diye ogün habire msj atıp ise gitmem gerektiğini söyledi bende biliyorum acil hiç bişey yok inat ettim gitmedim.bana bugün evde iyi keyif yaptın gibisinden kinayeli bir msj atmış burnumdan fitil fitil getirdi.cuma sabahida mr cekimim vardı saat 10.30 da ise varabildim patronda orda odası arkamda bir anda pencereyi açtı o andada mailimi açıyordum gördü sonra beni cagardi dünya laf etti bir buçuk gundur devamsizlik yapıyorsun bide gelip internete giriyorsun dedi ben şok oldum nasıl ya dedim sonrada tamam bir cvp vermicem afedersiniz dedim sinirimden uyuyamadim c.tesise akşam 8 e kadar toplantı yapıp günümü öldürdü offf offff sonra dün özür diledi kendince ama canım çok sıkıldı kizceler
ablam karman çorman etti nickimi zatenbu nick yüzünden başıma daha işler açılacak sanırım hiç iyi olmadı hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççççç
İyiyim kuşum heyecan olmaz mı yaaaaa okul kapansa da taşınsam bir an öncesen neden berbat geçirdin canım
scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Scorpicimmmm şimdi içim rahatladı cnm bende 2 gün geçinceki değere göre sanki az olabilir diye düşünüyordum2 gün sonra en az 2 katı olacak cnm ...
Feryalcim bende özledim seniiiiiiiiiiiiiii
asbecim iyiyim gülüm hoşgeldinnnnnnnnnScorpi hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeee :118:
önce ne olduğunu anlamadı..testi arlkası dönük ve üzerinde bugünün tarihi yazılı şekilde kol düğmelerinin kutusuna koydum..güzelce paketledimm..içine de bir nor yazdım:
Babacığım;
eğer eline aldığın bu test doğru sonuç verdiyse Allahın izniyle 9 ay 10 gün sonra kollarında olacağım..
Annecik şu an çok heyecanlı..kalbi gümgüm..umarım herşey yolunda gider ve kucağınızda olurum..annesinin karnındaki küçük melek....
notu okuyunca ALLAAAAHHHHHHHHH diye bir bağırdı ki arka mahalle duydu sanırım..sonra sarıldık falan..ve hiç oturmadan hemenn hastaneye koşturdu beniii..öyle telaşlı araba kullandı kiii Rabbim hevesimizi kursağımızda bırakmasın inşallahhhhh
Hadi hayırlısı canımmm az kaldı
ya belki bahsetmişimdir enişteme inme geldi arkasındanda beyin kanaması geçirdi 9ay kadar önce bakım hastası durumunda şu anda cumartesi akşam ziyarete gitmiştik ki atak geçirdi apar topar hastaneye kaldırdık çok korktum öyle görünce ama şimdi daha iyi çok şükür ama psikolojim alt üst oldu tabi
aaaaaaaa scorpiiiiiiiii tatlımmmm Rabbim tamamına erdirir kucağına almanı nasip eder sağlıkla hayırla inşalllahhhhhh
ooooooooooyyy maşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhhlazım olur diye fikri çalıyom haaaaaaaa
asbecim çok geçmiş olsun kuzum çok üzüldüm. Ama böyle şeylerle çok karşılaşmamaya çalış, ruh sağlığın açısından canımcım
özommm kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şakınımmmmmm
endişeliyimmmmmmmmmmmmm:26::26::26::26::26::26:
önce ne olduğunu anlamadı..testi arlkası dönük ve üzerinde bugünün tarihi yazılı şekilde kol düğmelerinin kutusuna koydum..güzelce paketledimm..içine de bir nor yazdım:
Babacığım;
eğer eline aldığın bu test doğru sonuç verdiyse Allahın izniyle 9 ay 10 gün sonra kollarında olacağım..
Annecik şu an çok heyecanlı..kalbi gümgüm..umarım herşey yolunda gider ve kucağınızda olurum..annesinin karnındaki küçük melek....
notu okuyunca ALLAAAAHHHHHHHHH diye bir bağırdı ki arka mahalle duydu sanırım..sonra sarıldık falan..ve hiç oturmadan hemenn hastaneye koşturdu beniii..öyle telaşlı araba kullandı kiii Rabbim hevesimizi kursağımızda bırakmasın inşallahhhhh
Çok geçmiş olsun asbeciğimmm şimdi iyi değil mi..
ooooooooooyyy maşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhhlazım olur diye fikri çalıyom haaaaaaaa
asbecim çok geçmiş olsun kuzum çok üzüldüm. Ama böyle şeylerle çok karşılaşmamaya çalış, ruh sağlığın açısından canımcım
şimdi sana ne yapacam bak,çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diyorum tabi:):
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: