RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlar birsey sorucam bu ay 4 ocakta adet oldum bugun 10 gunum 26-27 gunde bir adet oluyorum.yumurtlama gunum 16 ocak..yumurtlamaya kadr ilşki gun aşırı mı olmalı..bi hesaplama sitesınde 11 ocak ıle 16 ocak yazıyor..11 ve 12 ocakta ılıskı olmadı..sizde bi hesaplasnz kızlar...öncekı adet gunlerım 13 kasım,9 aralık

inşallah bende haber veririm ama ben hemen kan tahlili yada idrar yapmam biraz beklerim.en azından perşembeye kadar tabi dayanabilrisem...

bu arada klomen ı kullandım 5. tabletın dün attım.bitti salı gııdcem sanırım yumurtalarımı görmek ıcın cagırdı dr.salı gunu 12.gunum..

inşallah bende haber veririm ama ben hemen kan tahlili yada idrar yapmam biraz beklerim.en azından perşembeye kadar tabi dayanabilrisem...

inş. canım seninde hayırlı haberlerini alacağız bu sıralar

bu arada klomen ı kullandım 5. tabletın dün attım.bitti salı gııdcem sanırım yumurtalarımı görmek ıcın cagırdı dr.salı gunu 12.gunum..

canım sen zaten yumurta geliştirici ilaç kullanbdığın için yumurta takibi yapma hap zaten senni yumoşları geliştirdi.şimdi çatlaması kaldı.bu akşam ilişkiniz olsun bence her ihtimale karşı salı dr.a gittiğinde o zaten sana çatlayıp çatlamadığını söyler.Eğer çatlamadıysa kendiliğinden çatlatma iğnesi verecektir sana.O zamanlarda da ilişki ister dr.un

canım hamileysen beraber doğururuz çatır çatır Allahın izniyle.seninkide ozaman eylül bebeklerinden olacak desene....

scorpi cnm hemen belirdiyse silikde olsa bebiş vardır cnm inşallah kan testiye bunuda kesinleştireceksin yarın.şimdiden tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
elif darısı başına sıra sende genelde bebiş haberleri peşpeşe geliyor....
aybike senin yumoşlarda büyümüştür inşallah ay sonunda senin içinde halay çekeriz.

anammmmm benide alın halaya scorpiiiiiiiiiiii canım çok tebrik ederim çok mutlu oldum ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dün söylediklerimi unut gitsin sunbal arkadaşımızada aynısını söylemiştim oda hamiş çıktı

savaş cnm bu sabah oldu ilişkı..salıya kadr ilişkı olmasın dıosun sanırım öyle anladım erken catlarsa fln korkuyorum kacırmaktn.

aybikecim bende dün klomeni bitiridim banada 1 hafta sonra gel demişti yarın gidicem inşallah hayırlı haberler veririrz

cnm bnm sen 10 gunmu içtin.. bana dr 5 gun kullan dedı..bende salı gıdıcem... 5 tablet vermesını pek anlamadım ama sımdılk az kullan dedı

savaş cnm bu sabah oldu ilişkı..salıya kadr ilişkı olmasın dıosun sanırım öyle anladım erken catlarsa fln korkuyorum kacırmaktn.

canım bugün ilişki olduysa yarın akşamıda (yada sabahı) değerlendirebilirsin.bende bu akşam ,ilişki olsun derken eğer kendiliğinden çatlarsa kaçırma diye söylemiştim

inşallah canımmm teşekkür ederimmmmmmmmmmmm

kızlarrr birazdan eşim gelicekkk..ya ben dayanamıycam ona söyliycemmmmm:26::26::26:belki hemen bi yere gidip kan veririz diyorum hemmm:18::18:
testi şık bi kutuya koydum.içine de bişeyler yazıyam..tabi bu heyecanla elim titremezseeeeee..gelince vericem sanırımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:18::18::18:
çok mu acele ediyom yaaa ama bilmek onun da hakkı dimiiiii

biz de seni çok seviyoruz Rainbowummmm..tabi bizsekkkk
yarın kanı görelim de bol bol halay çektiricem zaten sizzzzzzeeeeeeeeeeeee

ayyyyyyyyyyy cookkkkkkkkk ama cok ozledim seni nasil oldunnn habibtemmmm..insallah daha iyisindir....beni halaya alirmisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yerimde duramiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

Scorpicim Yehanı sunbalı hatırla senden çok daha siliktiii.Canım ha-mi-le-sinnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sağlıkla kucağına almakta nasib olsunn.:118:

pinpincimmmmmmmm bende duaların gücüne çok amaaaaaaaaaaaa çokkkkkkkkkkkk inanıyorum.Bıkmadan usanmadan hep dua ettik ediyoruz bir birimize.Rabbim katında en çok kabul gören dua bu.Şükürler olsun kiii hamişlerr çoğunlukta listede.İnşAllahhhhhhh kalan tüm arkadaşlarda tek tek hamiş kalırız..Benimde bugünlerde riskli günlerimm nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr banada dua Hepiniz benim duamdasınız her zamannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…