- 29 Temmuz 2012
- 1.486
- 2
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.301
eliff hamılemısın canımm cok sevındım yyaaaaa:))
belli değil ecrin galiba...
ayyy biliyorum kuzummmmmm:18::18::18::18:
Allahım inşallah hamileysem rahat bi hamilelik geçiririmmmmmmmmm..tüm arkadaşlarım da rahat geçirirrrrrr..8 ay çalışayım inşallahhhhhhhhhaminnnnnnnnnnnnnnnnn
eliffff vallaha sıra sendeee zaten ateş tablosu da güzellll..az kaldı alıcaz haberiiiii
Suveyma
1001 Ayet-El Kürsi
Asbelove:101
kabilarda:100
Elfida:50
RainbowColors:200
savas5482:100
8scorpions:50
Kalan:400
Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin
inşallah bende haber veririm ama ben hemen kan tahlili yada idrar yapmam biraz beklerim.en azından perşembeye kadar tabi dayanabilrisem...
bu arada klomen ı kullandım 5. tabletın dün attım.bitti salı gııdcem sanırım yumurtalarımı görmek ıcın cagırdı dr.salı gunu 12.gunum..
kızlar yarını da bekleyemedim test yaptım.şu an 5 dakka geçti ikinci çizgi çıktı silik ama varrrr
elim ayağıma dolandıııı.oturdum ağlıyorummgerçekmidir bu test şimdiii..çok ta inanmak istemiyorummm kanda çıkmazsa çook üzülücem çünküüüü:26:
inşallah bende haber veririm ama ben hemen kan tahlili yada idrar yapmam biraz beklerim.en azından perşembeye kadar tabi dayanabilrisem...
bu arada klomen ı kullandım 5. tabletın dün attım.bitti salı gııdcem sanırım yumurtalarımı görmek ıcın cagırdı dr.salı gunu 12.gunum..
inş. canım seninde hayırlı haberlerini alacağız bu sıralar
canım sen zaten yumurta geliştirici ilaç kullanbdığın için yumurta takibi yapma hap zaten senni yumoşları geliştirdi.şimdi çatlaması kaldı.bu akşam ilişkiniz olsun bence her ihtimale karşı salı dr.a gittiğinde o zaten sana çatlayıp çatlamadığını söyler.Eğer çatlamadıysa kendiliğinden çatlatma iğnesi verecektir sana.O zamanlarda da ilişki ister dr.un
canım hamileysen beraber doğururuz çatır çatır Allahın izniyle.seninkide ozaman eylül bebeklerinden olacak desene....
aybikecim bende dün klomeni bitiridimbanada 1 hafta sonra gel demişti yarın gidicem inşallah hayırlı haberler veririrz
savaş cnm bu sabah oldu ilişkı..salıya kadr ilişkı olmasın dıosun sanırım öyle anladım erken catlarsa fln korkuyorum kacırmaktn.
scorpi cnm hemen belirdiyse silikde olsa bebiş vardır cnm inşallah kan testiye bunuda kesinleştireceksin yarın.şimdiden tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
elif darısı başına sıra sende genelde bebiş haberleri peşpeşe geliyor....
aybike senin yumoşlarda büyümüştür inşallah ay sonunda senin içinde halay çekeriz.
ayyy canımmmmmmmmm teşekkür ederimmmmmm.şu an çok tedirginimmm test bozukmu acaba diyeeeeeeee.:26::26::26::26::26:ama 2 gün geciktimmmmm..inşallah hamileyimdirrrr.bu heyecanı ilk sizlerle paylaşıyorummmm inşallahhhh sevincimiz devam eder..inşallah yarın kanda güzel bi değer çıkarrr..inşallah tüm canım arkadaşlarıma nasipolsunn..burada kurduğumuz gönül bağımız hiççç kopmasın inşallahhhhh..
öyle çok duaya sebebp oldun öyle çok dua aldın kiii Rabbim inşallah en yakın zamanda sanada ikinci bebişini nasipetsin tatlımmmmm..herşeye vesile sensinnnn..ben seni çoookk seviyorummmm..inşallahh hiç kopmayızzzz
biz de seni çok seviyoruz Rainbowummmm..tabi bizsekkkk
yarın kanı görelim de bol bol halay çektiricem zaten sizzzzzzeeeeeeeeeeeee
ayyyyyyyyyyy cookkkkkkkkk ama cok ozledim seni nasil oldunnn habibtemmmm..insallah daha iyisindir....beni halaya alirmisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yerimde duramiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
rainbowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hersey senin sayendeee bu kadar hamis senin sayende oldu allah razi olsun senden...allah gonlune gore versinn..seni cok ama cok seviyorummmm....iyiki burdayimmmm iyiki sizinleyimmmmmmmmmm....canimdan bir parcsin benim icin kurban olurum sana...sevgi sozcukleri yetmiyor seni sevmeme...senin saynde senin vesilenle hamileyizzz...canimsin kanimsin herseykmsinnn benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm