RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlar malesef kırmızılar geldi bu ayda bitti bebek falan yok :KK43::KK43: ne yazık ki artık doktora gitmeyi kesin düşünüyorum kendiliğinden olmadı 7 aydır 8. aya girdik artık daha fazla beklemek istemiyorum dua edin lütfen ben herkese ediyorum ama inanın çöktüm yoruldum artık Allah herkese sabır versin inş ara ara gelmeye çalışırım bilgisayar eşimde olduğu için sürekli gelemiyorum herkese iyi akşamlar
Canim ne desem bos üzül agla su anda ama yarin yine kalk ayağa öyle pes etmek yok hemen dr.a git tabi kontrollerini yaptir ki icin rahat etsin canim ve dua et dualarim seninle Rabbim kabul edecektir
Arkadaslar yasınlerinizi okudum ALLLAH kabul etsin duanız kabul olsun aminnnnnnn

Allah razi olsun canim

ne kusuru ablam olur mu bakma işte konuşuyorm ben..yazn yazan yazmayanın canı saolsun...

reglim yeni bitti dua okuyaym kendime gelirim Allahın izniyle...

şu bozuk gebelik testi beni mafetti..moralim bozuldu..ovulasyn testim var ama kullanmayacm günaşırı ilişki 10-12-14-16-18-20 günlerde deneyecm..herhalde sorun olmaz bide böle deneyecm..ne zormuş bu işler ya..hemen bebişim olur diye dşünüydm ama..

Rica ederim cnm benim bu ay yaşadığın gerçekten çok kötü olmuş:KK43: Çok etkilenmişsin belli gördüğün son negatif test olsun inşAllah bu ay gördüğün.Gün aşırı ilşki doğru bir karar cnm inşAllah güzel heberler alacağız sendende.Dualarımdasınn

kızlar malesef kırmızılar geldi bu ayda bitti bebek falan yok :KK43::KK43: ne yazık ki artık doktora gitmeyi kesin düşünüyorum kendiliğinden olmadı 7 aydır 8. aya girdik artık daha fazla beklemek istemiyorum dua edin lütfen ben herkese ediyorum ama inanın çöktüm yoruldum artık Allah herkese sabır versin inş ara ara gelmeye çalışırım bilgisayar eşimde olduğu için sürekli gelemiyorum herkese iyi akşamlar

Hakkında hayırlısını nasib etsin Mevlam dualarımız tüm dostlarmızlaa..

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

RainbowColors

4444 Salatı Tefriciye:Reann:KK52::KK52::21::21::21::21::21::21::21:

Allahım bin kez razı olsun kabul etsin inşAllahhhh

4444 Salat-ı Tefriciye

-oz_lem:112
-Asbelove:1000
-8scorpions:1000
-kiraztepe:250
-muhat:130
-rimel_84:114
-elif5507:230
-kabilarda:100
-fatmaipek:308
-Alminna:300
-nartanesii:100
-rochak:100
-arkadaşım:50
-ALPPIN:50
-muhat:30
-Elfida:50
-hayatimsinav:115
-zerbas:200
-RainbowColors:205

Toplam:4444 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

Arkadaşlarr Cüzler dağıtıldı Tefriciyem bitti Tefriciyede sırada Zerbas var ben başlatayaım kendisi takip eder inşAllah sonrasında okutmak sıraya girmek isteyen lütfen öze mesajla bana isim yazdırsın.Kendisi takip edebilecek arkadaşlar lütfen mesaj yazsın.Ben bir süre uygun olamayacağım ne yazıkki.

Hayatim sinav Ayet-El Kürsini takip edebilirmiisn cnm edemezsen bir arkadaştan rica edebiliriz.Beni bir süre için affedin arada gelir yazarım ama takip edebilecek kadar sık kalamam ne yazıkki.Miisaifrlerim var öncesindede yoğun işlerimm...

Anlayışınız için çokkkkk teşekkürlerrr

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

Zerbas

4444 Salatı Tefriciye

Kalan:4444 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

Son düzenleme:
Kiraz cnmmmmmm hoşgeldinnn :KK16:

Dr.randevun nasıl geçtii:KK3:

hoşbulduk canım, doktor randevum iyi geçmedi malesef, kanamanın sebebini bulamadı, biraz da moralimi bozdu, klomenle yumurta takibiyle tedavi edilebilecek bir hasta değilmişim ben, rahim filmi çektir dedi yine, artık bakalım ne yapacağız bilmiyorum:KK50:
sen nasılsın canım:KK16:

Feryalcim takipler eksik kaldığında lütfen sen destek oll olurmu canım benim:KK16: Sana Özlem ve asbeciğimde yardım eder.Bende fırsat buldukça gelip sohbete katılırım:KK16:

hoşbulduk canım, doktor randevum iyi geçmedi malesef, kanamanın sebebini bulamadı, biraz da moralimi bozdu, klomenle yumurta takibiyle tedavi edilebilecek bir hasta değilmişim ben, rahim filmi çektir dedi yine, artık bakalım ne yapacağız bilmiyorum:KK50:
sen nasılsın canım:KK16:

Canı peki kanamaya bakarakmı söyledi bunu.Rahimde görünen sorun yok değil mi.Daha önce rahim filmi çektirmişmiydin peki.Rahim filmine bakıpmı aşılama yapmaya karar verecek.

Bende hamdolsun fena değilim cnm tansiyon sorunum var.Önümüzdeki hafta dr gideceğim bendee.Bu ay çörek otu karışımı yapıyorum midem kalka kalka:KK9: Bakalım hayırlısııı

Ablacigim senin tefriciyeni okumak isterdim reglimbitti bugun.kalan varsa okuyayim tabiki takip ederim ablam

kızlar moralim çok bozuk, bizim gelin bugün aradı beni ağlıyor kocası yani benim kardeşim onu aldatıyormuş kesin emin güvendiği için bir tek benimle paylaştı,yeminler ettirdi kimseye anlatma diye bir de 8 aylık hamile
ona nasıl teselli verebilirim kolu kanadı kırılmış kızcağzın

kızlar moralim çok bozuk, bizim gelin bugün aradı beni ağlıyor kocası yani benim kardeşim onu aldatıyormuş kesin emin güvendiği için bir tek benimle paylaştı,yeminler ettirdi kimseye anlatma diye bir de 8 aylık hamile

Canim yaa Allah yardimcisi olsun sen hep yaninda ol madem icine kapanmasin

8 Aylık hamile bir kadın için bu durum kötününde kötüsü ne yazıkki.Kardeşin olduğu için çokta yorum yapamıyorum ama ben olsaydım ne yapardım diye düşündümde mutlaka kardeşimle konuşur onu utandırırdım.Aileden birinin bilmesi onun yaptığı hatadan döndürür diye düşünüyorum.Ama olan yengene olacak çocuğu için ayrılmayacak ama hiç unutmayacakta.Rabbim şaşırtmasın kimseyiii

X