- 21 Nisan 2012
- 766
- 44
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.521
Arkadaslar yasınlerinizi okudum ALLLAH kabul etsin duanız kabul olsun aminnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ne desem bos üzül agla su anda ama yarin yine kalk ayağa öyle pes etmek yok hemen dr.a git tabi kontrollerini yaptir ki icin rahat etsin canim ve dua et dualarim seninle Rabbim kabul edecektirkızlar malesef kırmızılar geldi bu ayda bitti bebek falan yok ne yazık ki artık doktora gitmeyi kesin düşünüyorum kendiliğinden olmadı 7 aydır 8. aya girdik artık daha fazla beklemek istemiyorum dua edin lütfen ben herkese ediyorum ama inanın çöktüm yoruldum artık Allah herkese sabır versin inş ara ara gelmeye çalışırım bilgisayar eşimde olduğu için sürekli gelemiyorum herkese iyi akşamlar
Arkadaslar yasınlerinizi okudum ALLLAH kabul etsin duanız kabul olsun aminnnnnnn
ne kusuru ablam olur mu bakma işte konuşuyorm ben..yazn yazan yazmayanın canı saolsun...
reglim yeni bitti dua okuyaym kendime gelirim Allahın izniyle...
şu bozuk gebelik testi beni mafetti..moralim bozuldu..ovulasyn testim var ama kullanmayacm günaşırı ilişki 10-12-14-16-18-20 günlerde deneyecm..herhalde sorun olmaz bide böle deneyecm..ne zormuş bu işler ya..hemen bebişim olur diye dşünüydm ama..
kızlar malesef kırmızılar geldi bu ayda bitti bebek falan yok ne yazık ki artık doktora gitmeyi kesin düşünüyorum kendiliğinden olmadı 7 aydır 8. aya girdik artık daha fazla beklemek istemiyorum dua edin lütfen ben herkese ediyorum ama inanın çöktüm yoruldum artık Allah herkese sabır versin inş ara ara gelmeye çalışırım bilgisayar eşimde olduğu için sürekli gelemiyorum herkese iyi akşamlar
Kiraz cnmmmmmm hoşgeldinnn
Dr.randevun nasıl geçtii
hoşbulduk canım, doktor randevum iyi geçmedi malesef, kanamanın sebebini bulamadı, biraz da moralimi bozdu, klomenle yumurta takibiyle tedavi edilebilecek bir hasta değilmişim ben, rahim filmi çektir dedi yine, artık bakalım ne yapacağız bilmiyorum
sen nasılsın canım
Canım benim çok isterim ben kendime yazdım 205 ama okumadım henüz istediğin kadar alabilirsin cnm.Allah razı olsunnn
Saol tatlım Daha iyiyimm.Evet ya bende özledim görüşemiyoruz bu ara :2:
kızlar moralim çok bozuk, bizim gelin bugün aradı beni ağlıyor kocası yani benim kardeşim onu aldatıyormuş kesin emin güvendiği için bir tek benimle paylaştı,yeminler ettirdi kimseye anlatma diye bir de 8 aylık hamile
ona nasıl teselli verebilirim kolu kanadı kırılmış kızcağzın
kızlar moralim çok bozuk, bizim gelin bugün aradı beni ağlıyor kocası yani benim kardeşim onu aldatıyormuş kesin emin güvendiği için bir tek benimle paylaştı,yeminler ettirdi kimseye anlatma diye bir de 8 aylık hamile
ona nasıl teselli verebilirim kolu kanadı kırılmış kızcağzın
Hayatimsinav
1001 Ayet-El Kürsi
kalan:1001