RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

8 Aylık hamile bir kadın için bu durum kötününde kötüsü ne yazıkki.Kardeşin olduğu için çokta yorum yapamıyorum ama ben olsaydım ne yapardım diye düşündümde mutlaka kardeşimle konuşur onu utandırırdım.Aileden birinin bilmesi onun yaptığı hatadan döndürür diye düşünüyorum.Ama olan yengene olacak çocuğu için ayrılmayacak ama hiç unutmayacakta.Rabbim şaşırtmasın kimseyiii

canım senin yapacağın o yorumların hepsini ben yapıyorum merak etme,kardeşimde olsa gözümün ışığıda olsa yaptığı çok kötü,şimdi gelinle konuştumda anneme söylemesi için ısrar ettim oofffffffff

kızlar yasinlerinizi okudum dualadım,Allahım kabul etsin inş.

hayatımsınava 35 tane ayetel kürsi okudum ablam.

cüzlere de bvaşladım inş. bitirince yazarım

rochak cnm çok üzüldüm Allahım tez zamanda yoluna koyar inş. bu durumu...

Iyi akşamlar nasılsınız hanımlar?

Rainbow ablam geçmiş olsun bu aralar çok rahatsizlaniyorsun dr.a gorunsene.

Rochak,Ne diyeceğimi bilemedim.umarım gerçek değildir.bencede annenın yerine kardesinle sen konussan daha iyı olur.

Iyi akşamlar nasılsınız hanımlar?

Rainbow ablam geçmiş olsun bu aralar çok rahatsizlaniyorsun dr.a gorunsene.

Rochak,Ne diyeceğimi bilemedim.umarım gerçek değildir.bencede annenın yerine kardesinle sen konussan daha iyı olur.

Canım kanımada baktırdım düşük değil stresten olabilirr..Geçer inşAllahhh.Sen nasılsın cnm.

rochak canim cok zor bir durum:26:
birde kizcagizin hamile olmasi daha kotu olmus.yorum yapabilmek cok zor:26:
nasil asilir kim nekadar zaman alirr ins.kim nekadar zarar gorur bilemeyecegim amains biranonce bir cozum yolu bulursunuz

rochak canim cok zor bir durum:26:
birde kizcagizin hamile olmasi daha kotu olmus.yorum yapabilmek cok zor:26:
nasil asilir kim nekadar zaman alirr ins.kim nekadar zarar gorur bilemeyecegim amains biranonce bir cozum yolu bulursunuz

tşk ederim kızlar ya beynim patlamak üzere hepimiz ayrı illerdeyiz birde yakın olsam daha çok destek olabilirim ama anneme söylemesi için ikna ettim bakalım ne olacak,hoş düzelsede insan unutamaz ki

Aslında annenden ziyade senin söylemen uygun olur diye düşünüyorum ben kadıncağız ne çok üzülecek kimbilir.Ben olsaydım ayağını denk al kapat bu defteri yoksa herkesin haberi olur derdim.En azından olay kapanırdı ama yengendeki yara hep taze kalacak ne yazıkki:KK43:

kızlar yasinlerinizi okudum dualadım,allahım kabul etsin inş.

Hayatımsınava 35 tane ayetel kürsi okudum ablam.

Cüzlere de bvaşladım inş. Bitirince yazarım

rochak cnm çok üzüldüm allahım tez zamanda yoluna koyar inş. Bu durumu...

allah razı olsun canım ınşllh rabbım dualarımızı kabul eylerr

kuzum netten ekol hoca var mat dersi için onu dinleyebilir eşin..iyi anlatıyor :KK66:

elifcimm senin yine az ...:nazar::nazar:

bana bak bisürü ..oh olsun bana tutmazsam bunca zaman :KK20::KK4:

Rabbim herkesi borcunu ödedikten sonra canını alsın ..zoorr hakket...

canım ben sana ayetele yetısemedim için içimde kalmıstı sana yasin okumak istedim içimden geldi..çok acılar yasamıssın canım :KK43: Rabbim sana tez zamanda evlat nasp etsin..yuzun gulsun ınsallah çok öopüyorumm

hayatımsınav anca gördüm misafirim vardı.Allah razı olsun canım.inşallah tez zamanda Rabbim hepimizin yüzüne gülsün inşşşaaalllaaahhh.bunu canı gönülden diliyor ve dileniyorum Allahımdan....

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

RainbowColors

4444 Salatı Tefriciye:Reann:KK52::KK52::21::21::21::21::21::21::21:

Allahım bin kez razı olsun kabul etsin inşAllahhhh

4444 Salat-ı Tefriciye

-oz_lem:112
-Asbelove:1000
-8scorpions:1000
-kiraztepe:250
-muhat:130
-rimel_84:114
-elif5507:230
-kabilarda:100
-fatmaipek:308
-Alminna:300
-nartanesii:100
-rochak:100
-arkadaşım:50
-ALPPIN:50
-muhat:30
-Elfida:50
-hayatimsinav:115
-zerbas:200
-RainbowColors:205

Toplam:4444 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

maşalllaaahhhhhh .Allah kabul etsin. :nazar:

kızlar bende de yumurtlama sorunu var galiba.hesağlamalara göre 31 aralıkta yumurtlamam lazım.ateş ölçme yi denedim bi halt anlamadım.bidüşüyor bi çıkıyor hiç sabitte kalmadı.akıntıma ve bel-kasık ağrısına göre 4-5 ocakta yumurtladım bugünde kasığım bir ağrıyorki anlatamam yumurtluyom mu çatlıyor mu.çatladıda tutturdum mu dölleniyor mu hiç bişey anöadım.yalnız akıntım yumurta beyazı gibi ama yapışkan sulu değil.fikri olan....

Canım kanımada baktırdım düşük değil stresten olabilirr..Geçer inşAllahhh.Sen nasılsın cnm.

Ozaman stresten uzak durmaya bak ablacim.herşeyi tak tak nereye kadar.rahat ol.bunu sana söylüyorum ama kendimde yapamiyorumki :)
Benim karnım ağrıyor sürekli.akşamları daha çok ağrıyor.bide şişiyor karnım kocaman oluyor.karnimin buyumesi için çok erken.mide bulantisida istahimi kapatıyor pek bişey yiyemiyorum onun için bebis ne durumda çok merak ediyorum.

iyi aksamlarrrr habibteler nasilsinizz...ben cok yorgunummm temizlik yaptimmm...yemek falan derken..ancak oturabildim...kndimi yormadan yavas yavas yaptimm...siz nasilsinizz herkes iyidir umarimmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar bende de yumurtlama sorunu var galiba.hesağlamalara göre 31 aralıkta yumurtlamam lazım.ateş ölçme yi denedim bi halt anlamadım.bidüşüyor bi çıkıyor hiç sabitte kalmadı.akıntıma ve bel-kasık ağrısına göre 4-5 ocakta yumurtladım bugünde kasığım bir ağrıyorki anlatamam yumurtluyom mu çatlıyor mu.çatladıda tutturdum mu dölleniyor mu hiç bişey anöadım.yalnız akıntım yumurta beyazı gibi ama yapışkan sulu değil.fikri olan....

elifcim çok anlamıyorum bende bu yumurtlama zamanını.seni şimdiden heveslendirmek istemem ama benim icimden geçen tutturdugundur.inşallah da öyle olur.

canolaaaaaarrr napıyosunuz? bu ara ihmal ediyorum sizleri ama hem ev arama hem sınav karne derken çok yoruluyorum:KK50:

biz bugün yine ev aradık karış karış yok tabiki hep apart tarzı :KK50: artık karar verdik ev sahibimizi çağırıp adam akıllı konuşcaz, 3. odayı boşaltıp evi tadilattan geçirecek biz kirayla karşılayacaz, eşim resti çekecem dedi bakalım:KK33: bacaklarım kopuyor resmen:KK50:

yarın ve öbürgün sınavlar yapacam, okuması, karnesi yine yoğun geçecek amaaaa 2.dönem çalışmayacağımmmm yerime öğrtemen atadılar:KK52: valla üzülmem lazım ama mutluyum çok yoruluyodum, o kadar yolu gittiğime değmiyordu :KK9:

abloşum nasılsın, tansiyonun düşmüş? bana hamuuuyy yapaaaaamısın:nazar::KK9:

rochakcım nerelerdesin sen yahu kayboldun bi ara:KK16: yengenin durumuna çok üzüldüm, bi de senin kardeşin olunca çok kötü arada kalırsın, ama yengene çok içim acıdı, 8 aylık hamile bi de :KK43: ahhhh bu erkekler ahhhhhhh:KK43:

Son düzenleme:
habibteeeeeeeeeeeemmm bebişinin doğum tarihi eşiminkiyle aynııııııııııııııı 06.09:KK52::KK52::KK52::KK16::KK16::KK16:

X