- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.481
Fatmacım inşAllah canım yavrum demek bebek istiyor oy kıyamam kuzuma.Rabbim bekletmeden göndersin inşAllah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fatmacım inşAllah canım yavrum demek bebek istiyor oy kıyamam kuzuma.Rabbim bekletmeden göndersin inşAllah.
cnm bence soğan suyunuda uygulayabilirsin gunde iki kere yemeklerden yarım saat önce rahmi çok guzel temizliyor ben birkaçkez yaptım çok faydasını gördum cnm öneririm
cnm senin oğlan istemiyormu yoksa kardeş benim oğlum da çok istiyor
kızlar hepinize iyi akşamlarrrrr özlem bu kızlar kesin hamile yapacak bence sen bu ay bak gör hamiş listesine atanacaksın banada öyle geliyor haydi özlem haydi tam zamanı şimdi okula da alışmışız oh neguzel en azından kafanı dağıtıyorsun
merhaba hatunlar...bugün okula giderken kızım bebek nezaman gelecek diye sordu bende güldüm tabi eşimde varmı yoksa diye nasıl heycanlandı yok dedim .oda ümitle bekliyor sanırım zaten regl olduğumu moral bozukluğundan anlıyor teselli ediyor ama .allahım kocacıma bu c.tesi süpriz yapabilirim inşallah
cnm benim bat 10 aralık oldu şimdi listeye baktım soru işareti var bilgilendireyim dedim teşekkurler cnm kızlar ben iğneye gidiyorum şimdilik hoşçakalın göruşuruz
cnm senin oğlan istemiyormu yoksa kardeş benim oğlum da çok istiyor
kızlar merhaba ben geldım
Benide listeye ekleyebilirsin. Aşılama yaptim bu ay ve sonuç negatif. Onumuzdeki ay sogan kürü denerim belki ama igne yemicegşm kesin.Bir ara hiç istemiyordu bende bu fikre alışsın diye epeyce bir özendirdim.Şimdide ısrarla hemen bekliyor bebeği. Bilseki elimden gelen her çabayı gösteriyorum
yaş geçince istemiyor çocuklar ama bir doğsun nasıl sevecek :)benim oğlan da istiyorum diyor ama, çok değil galiba, tek çocuk olmaya alıştı malesef
Benide listeye ekleyebilirsin. Aşılama yaptim bu ay ve sonuç negatif. Onumuzdeki ay sogan kürü denerim belki ama igne yemicegşm kesin.
yaş geçince istemiyor çocuklar ama bir doğsun nasıl sevecek :)
inşallah dediğin gibi olur, bide okulda kardeş olması iyi değil demişler çocuğa, aklını karıştırmışlar, iyi bişey oğlum falan dedim, ikna oldu gibi
hoşbulduk canımmmhoş geldiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
Asbelove hadi gel cnm ver müjdeyiiiiiiiiiiii