RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

cnm benim bat 10 aralık oldu şimdi listeye baktım soru işareti var bilgilendireyim dedim teşekkurler cnm kızlar ben iğneye gidiyorum şimdilik hoşçakalın göruşuruz

Fatmacım inşAllah canım yavrum demek bebek istiyor oy kıyamam kuzuma.Rabbim bekletmeden göndersin inşAllah.

bizimki kerdeşmi istiyor kendine oyuncakmı bilmiyorum bebek görmeye gittik geçen pazar bebeğin beşiğini sallayıp uyutuyor alt açmaya emzik vermeye pek meraklı benim kız .bana yardımcı olacak heralde allahtan aşırı kıskançlığıda yok.haziranda ki bebişimiz dursaydı şimdi 25 haftalık olacaktı.hayırlısı demek buymuş inşallah daha fazla bekletmez bizi bebiş

kızlar hepinize iyi akşamlarrrrr özlem bu kızlar kesin hamile yapacak bence sen bu ay bak gör hamiş listesine atanacaksın banada öyle geliyor haydi özlem haydi tam zamanı şimdi okula da alışmışız oh neguzel en azından kafanı dağıtıyorsun

anaaaammm inşallah hep beraber bana bi tekme atın da uçayım hamiş topiğine bu ay:KK52::KK52::KK52:..bi de biliyosunuz kocişle 10. yıl dönümü kutlayacaz, güzel bi hediye olur valla:KK19:

merhaba hatunlar...bugün okula giderken kızım bebek nezaman gelecek diye sordu bende güldüm tabi eşimde varmı yoksa diye nasıl heycanlandı yok dedim .oda ümitle bekliyor sanırım zaten regl olduğumu moral bozukluğundan anlıyor teselli ediyor ama .allahım kocacıma bu c.tesi süpriz yapabilirim inşallah

aaaayyy kıyamam onaaaa, inşallah inşallaaaaaaaahhh hamile radarımız bizim :KK1: ben de bazen bebek odalarına, hastanelere ve ihtiyaç listelerine bakıp duruyorum aynı sapıklık bende de var, eşimle de tartışıyoruz ne yapalım ne alalım diye, hatta geçen hastane çıkışını fenerbahçeli istemiyorum diye kavga bile çıkarıyodum :KK53::KK53::KK53:

cnm benim bat 10 aralık oldu şimdi listeye baktım soru işareti var bilgilendireyim dedim teşekkurler cnm kızlar ben iğneye gidiyorum şimdilik hoşçakalın göruşuruz

cnm senin oğlan istemiyormu yoksa kardeş benim oğlum da çok istiyor

Bir ara hiç istemiyordu bende bu fikre alışsın diye epeyce bir özendirdim.Şimdide ısrarla hemen bekliyor bebeği.:KK9::KK9: Bilseki elimden gelen her çabayı gösteriyorum :KK55::KK9::KK9:

canım benide eklermisin listeye bende bu ay boş geçti ama aralıkta inş ovulasyon testi ile hamile kalmayı düşünüyorum inşaallah anne olurum bende :KK49:

Benide listeye ekleyebilirsin. Aşılama yaptim bu ay ve sonuç negatif. Onumuzdeki ay sogan kürü denerim belki ama igne yemicegşm kesin.

İnşAllah doğal yoldan gelir bebeğin.Bu soğan kürünü herkes çok söylüyor bendemi yapsam.reglin kaçıncı günü başlanıyordu
batını söyle yazayım olurmu ama lütfen sohbetlere katıl ismini yazdırıp gelmiyor arkadaşlar silmek zorunda kalıyorum ne yazıkki :KK43:

X