RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

selam kızlar:KK3:
hayırlı akşamlar diliyorum hepinize:KK16:
ben bugün doktora gittim, reglim çok az az geliyor dedim, hormon tahlili istedi, çoğaltmak için ne yapmalıyım dedim, hiç bi cevap vermedi, sizce ne yapmalıyım, soğan suyu mu içsem, hayıt suyu var evde ondan mı içsem, aslan pençesi, civan perçemi vs çayı var onlardan mı içsem:26:

reglin az geliyor olmasi sorun muymus??

hormon tahlil sonucunu bekle canim rahat ol ortada bisey yok ki

tahlıl sonucun gelsın normal cıkrsa eger adetının 10.15, gunlerınde nar ye, 15i yada yumrtlamadan sonra her gün 1 tane haslanmıs yumurta ye bunlar bebek ıcınde faydalı dıe bılıorum..

ben bugün doktora gittim, reglim çok az az geliyor dedim, hormon tahlili istedi, çoğaltmak için ne yapmalıyım dedim, hiç bi cevap vermedi, sizce ne yapmalıyım, soğan suyu mu içsem, hayıt suyu var evde ondan mı içsem, aslan pençesi, civan perçemi vs çayı var onlardan mı içsem:26:

Canım benim sana başka bir önerim olacak maydanoz suyu.Adet söktürür hormonlarınıda bozmaz.

selam ben dee varim =))

ayet el kursi mi okuosunuz?? ben de unuttum die uzuluodum yeniden hatirlamis olurum

kac taneye tammaliyorsunuz

hoşgeldin cnm.
313 kez okuyoruz sıradaki arkadaşa.

merhaba kızlar..
bu ara aksattım girmedim sayfamıza ovulasyon zamanı girersem stres oluyorum da..
ovulasyondan çıkınca geliyorum:KK1:
geçti gitti şükür adete az kald ama benim sivilcelerim gene göründü pek umudum yok ama hayırlısı..

hamile arkadaşlarımız varmış..
tebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..:nazar::nazar:

hoşgeldin cnm.
Bugün gelmeyenleri silerken listeden seni gördüm dedimki mutlaka gelecek :)) bizi bırakmaz o.Geldinde kalp kalbe karşı.
Canım beliritilere aldanma inş.Bebeğin seninledir. Eşin test yaptırdımı cnm varmı değişiklik.

hoşgeldin cnm.
Bugün gelmeyenleri silerken listeden seni gördüm dedimki mutlaka gelecek :)) bizi bırakmaz o.Geldinde kalp kalbe karşı.
Canım beliritilere aldanma inş.Bebeğin seninledir. Eşin test yaptırdımı cnm varmı değişiklik.

sağol canım silmediğine sevindim ben bi ara aksatrım ama döner doşalır gelirim..silme beni:KK19:
canım ilacı en az 3 ay kullanmamız gerekiyor bizim 2 ay bitti bakalım ne zaman yaptırabileceğiz..
biz ilçedeyiz test yeri bize uzak bakalım.çok meraktaym bende inş.düzelme olmuştur..:13:

ulleeeeeennn beni neden çıkartmak istiyosunuz topikten listeden, nettim ben yavvv :KK33:

hepsini birbirine kat iç bacım :KK9: şaka bi yana hayıt ve soğan iyi gelir

merhaba kızlar..
bu ara aksattım girmedim sayfamıza ovulasyon zamanı girersem stres oluyorum da..
ovulasyondan çıkınca geliyorum:KK1:
geçti gitti şükür adete az kald ama benim sivilcelerim gene göründü pek umudum yok ama hayırlısı..

hamile arkadaşlarımız varmış..
tebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..:nazar::nazar:

kııııızzzzzzzzzz nerdesin seeeeennn hoşgeldin :KK16: beyazlım da yok ortada

Aynı şekilde, maydanozun da yoğun C vitamini dışında, adet döneminde adet söktürücü özelliği olduğu bilinir. Hatta yıllar önce Apyol Enver diye bitkisel bir ilaç vardı, şimdi artık satılmıyor. Özü tümüyle maydanoz köküne dayalıydı. Ve özelliği adet söktürmek, adet dönemindeki sancıyı gidermekti.

alıntıdır***

Canım nette araştırdım özel bir kaynama süresi varmı diye ama bulamadım.
maydanozun özellikle dalları iyi geliyor.1/3 demet maydanozu 2 su bardağında 7/8 dakika kaynat soğuyunca suyu nu süz iç.varsa hemen başla adetini söktürür.Kanama çok olursa bırak ama devam etme.

sağol canım silmediğine sevindim ben bi ara aksatrım ama döner doşalır gelirim..silme beni:KK19:
canım ilacı en az 3 ay kullanmamız gerekiyor bizim 2 ay bitti bakalım ne zaman yaptırabileceğiz..
biz ilçedeyiz test yeri bize uzak bakalım.çok meraktaym bende inş.düzelme olmuştur..:13:

Yok yok silmem cnm ama sen gel bırakma :KK20::KK20: harekete etkisi 3 ay sürmüyor cnm o daha çok sayıya çünkü spermler 72 günde üretiliyor.inşAllah işe yaramıştır cnm.

Aynı şekilde, maydanozun da yoğun C vitamini dışında, adet döneminde adet söktürücü özelliği olduğu bilinir. Hatta yıllar önce Apyol Enver diye bitkisel bir ilaç vardı, şimdi artık satılmıyor. Özü tümüyle maydanoz köküne dayalıydı. Ve özelliği adet söktürmek, adet dönemindeki sancıyı gidermekti.

alıntıdır***

Canım nette araştırdım özel bir kaynama süresi varmı diye ama bulamadım.
maydanozun özellikle dalları iyi geliyor.1/3 demet maydanozu 2 su bardağında 7/8 dakika kaynat soğuyunca suyu nu süz iç.varsa hemen başla adetini söktürür.Kanama çok olursa bırak ama devam etme.

sağol canım çoook teşekkür ederim:KK16: hemen uygulayacağım inşallah:KK68:

kııııızzzzzzzzzz nerdesin seeeeennn hoşgeldin :KK16: beyazlım da yok ortada
:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK19::KK19:hoşbuldum canımm..işte bi varım bi yok:KK1::KK1::KK19::KK19:
Yok yok silmem cnm ama sen gel bırakma :KK20::KK20: harekete etkisi 3 ay sürmüyor cnm o daha çok sayıya çünkü spermler 72 günde üretiliyor.inşAllah işe yaramıştır cnm.

hıhı canım 72 gün ama dr lar en az 3 ay kullanıp test yaptırın diyorlarda o yüzden..
buralarda hemen gideceğimiz yerde yok zaten.3 ay dolsun gideriz inş.:KK55::KK55:

ben su an okuyamam ama ben de katilmak isterim bi kac gun sonra
cok guzel dusunmussunuz ozellikle birbirini ttanimayan insanlarin birbiri icin dua etmesi cok guzel

benim bat da 7 aralikmis baktm simdi

ablaaa aramızda kalsın amma:KK22: bence bu topikten gidecek biri varsa o da feryal ve esengül, şutlayın gitsinler :KK9::KK9::KK52::KK52:

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK19::KK19:hoşbuldum canımm..işte bi varım bi yok:KK1::KK1::KK19::KK19:

hıhı canım 72 gün ama dr lar en az 3 ay kullanıp test yaptırın diyorlarda o yüzden..
buralarda hemen gideceğimiz yerde yok zaten.3 ay dolsun gideriz inş.:KK55::KK55:

İnşAllah buna gerek kalmaz cnm.

ben su an okuyamam ama ben de katilmak isterim bi kac gun sonra
cok guzel dusunmussunuz ozellikle birbirini ttanimayan insanlarin birbiri icin dua etmesi cok guzel

benim bat da 7 aralikmis baktm simdi
kesinlikle öyle Rabbim kabul etsin inşAllah.

ablaaa aramızda kalsın amma:KK22: bence bu topikten gidecek biri varsa o da feryal ve esengül, şutlayın gitsinler :KK9::KK9::KK52::KK52:

:KK4::KK4::KK9::KK9::KK9: Bencede :13::KK9::KK9:

kızlar hepinize iyi akşamlarrrrr özlem bu kızlar kesin hamile yapacak bence sen bu ay bak gör hamiş listesine atanacaksın banada öyle geliyor haydi özlem haydi tam zamanı şimdi okula da alışmışız oh neguzel en azından kafanı dağıtıyorsun

merhaba hatunlar...bugün okula giderken kızım bebek nezaman gelecek diye sordu bende güldüm tabi eşimde varmı yoksa diye nasıl heycanlandı yok dedim .oda ümitle bekliyor sanırım zaten regl olduğumu moral bozukluğundan anlıyor teselli ediyor ama .allahım kocacıma bu c.tesi süpriz yapabilirim inşallah

X