- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.381
19 dan 20 ye gecerken mi 18 den 19 a gecerken mi canım yani ayın 18 i 23,59 mu alıyım ayın 19 u 23,59 mu alayım..
cnm 18 den 19 a gecerken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
19 dan 20 ye gecerken mi 18 den 19 a gecerken mi canım yani ayın 18 i 23,59 mu alıyım ayın 19 u 23,59 mu alayım..
sabah testi mutlaka yenile.varmı testin
cnm kusura bakma eşim gelmiştide nete bakamadım şimdi gördum bence tam zamanında geliyor cnm bu ay bir boş bir dolu yap cnm ve sabah yapmaya çalışın cnm öyle daha iyiymiş inşş olur cnm ama o 10 gun çok iyi çalışın cnm tam yumoş gunlerin ve sakın hemen kalkıp duş alma cnmcnm bu ay eşim 13.günümde gelebılecek 10 gün kalacak yanımda 13.gun geç mi kalırız acaba
rimelcim sendede silikmi çıktı yoksa.kaç gün var regline peki.
cnm kusura bakma eşim gelmiştide nete bakamadım şimdi gördum bence tam zamanında geliyor cnm bu ay bir boş bir dolu yap cnm ve sabah yapmaya çalışın cnm öyle daha iyiymiş inşş olur cnm ama o 10 gun çok iyi çalışın cnm tam yumoş gunlerin ve sakın hemen kalkıp duş alma cnm
cnm hangı bılgılerı verıcm bılmıyorum ama
19.07.1987 dogum tarıhm dogum saatm gece 12
eşimin dogum tarıhı 26.08.1986 dogum saatını bılmıyorm cnm
baska bilgiye grek varsa söyle canımmm .)
cnm teşekkür edrm valla güzel şeyler cıkmıs bu araada ıkızlerım olsun ıstıyorum umarım bir kzım bır oglum olur :) bu arada güzel santlr demıssın resım öğretmenıyımgüneş yengeç
ay burcu boğa ( küçük yaşlardan itibaren kendı ayakları ustunde duran,hayatta güçlü ve emin adımlarla ilerleyen,başta çekingen am her zaman içten,bazen inatcı ,madııyata kişisel guvenliği için onem veren)
merkür yengec ( genelde aile işini yurutmeye yatkın, yada işleri duyguları ve sezgılerıne gore yapan,güzel sanatlara düşkün)
venus yengec( anaç evcımen, sevıklerını koruyan ozellıkle kendı kurduğu aılesıne ve cocuklarına duskun)
mars aslan( sıcak kalplı eli açık comert ve ihtişamlı, aldıgı kadar vermek ısteyen,önder)
cocuk sayısı olarak 2-3 gorunuo canım
sıralama olarak ta erkek-erkek-erkek
eşinin
güneş burcu başak
ay burcu boğa ( küçük yaşlardan itibaren kendı ayakları ustunde duran,hayatta güçlü ve emin adımlarla ilerleyen,başta çekingen am her zaman içten,bazen inatcı ,madııyata kişisel guvenliği için onem veren)
merkur aslan ( iş ve çalışmayla ilgili bağımsız, ii bi öğrenci ve hemen ardından yönetici olabılcek bi yapı)
venus terazı( venus burda kendı evındedır temız uyumlu güzelliklere düşkündür, sosyal ortamları sever)
mars burcu oğlak( onun için işi en onemlı seylerden bırıdır, etrafındakılerın calısma ıstegını guduler,, çok dikkatlı ne ıstedıgını bılenbiri, yalnızca gercek sevgıye karsılık verir )
mars oğlak
Aybikecim zaten ayrısınız siizn bolca çalışma yapmanız mantıklı olan.
neşe söylediğinde haklı gün aşırı ilişki spermleri kuvvetlendirir ama işte durum başkaa:)
kızlar üzgünüm kırmızılar geldı bu sabah
Canım üzülme hayırlısı hakkımızda bi daha ki aya daha iyi çalışırsın dersinee
kızlar yaptım ve malesef tek çizgi... Nasip diyelim. İçim biraz buruldu ama iyiyim. Adet olmazsam tekrar bakarım. Güzel haber vermek isterdim ama üzgünüm..
:):) cnm dr gıdınce yumurtalrmn catladıgını nasıl kontrol edıo .
güneş burcun yengeç
ay burcun duyguların koç (her alanda birinci olmak isteyen , bağımsız aktif dışa dönük,öğütten hoşanmayan,güçlü sezgilere sahip bi yapı)
merkür burcun aslan ( iş ve çalışmayla ilgili bağımsız, ii bi öğrenci ve hemen ardından yönetici olabılcek bi yapı)
venüs burcu aslan ( görkemli, karşı tarıfın üzerinde dikkat çekici , anlatma yeteneği olan,sevdiğini hoşnut eden ve aynısını bekleyen)
mars burcu akrep ( kuvvetli irade, kendı ıcın daıma ii olanı yapma,çok güvenılır ve herkesın oyle olması gerektıgını dusunen bi yapı )
çocuk içinde en az 1 en fazla 3 gorunuo canım
cinsiyet sıralaması erkek- kız-kız olarak