- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.361
iLKİ GİBİ BÜYÜT BAKALIM BEN GÖRDÜM GÖLGEYİİİİ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewet bende silik ikinci çizgiyi gördümmmm oleyy hamişsin büyük ihtimalle
yapmayın kızlarrr... hiiiiççç sanmıyorum. adet olduğumda yazarım :)
rimel cnm bende bılgılerımı versem bakarmsın
yapmayın kızlarrr... hiiiiççç sanmıyorum. adet olduğumda yazarım :)
yarın değil ama adet olmazsam perşembe günü tekrarlarım ama emin olun hiç umudum yok :) çokk belirsiz bişi çünkü, iyi gördünüz maşallah heee :) ben bile ışıkta zor gördüm..
peki tatlım hamiş deilsin dielim şimdilik ama gunun 1 gun gecerse yenıden yap.. bu arda ılk ve ıkıncı resım aynı test mi? ayrıysa ikisinci umutlu gorundu o yuzden öyle yorum yaptım canım
bakarım tabiiki canım
1-henüz reglin geçmedi
2-yiyip içtiğin halde testi yaptın
3-kızım sen dayak istiyorsun :)))
4-tabiki gölge gibi çıkacaktı ne yani aynı renkmi bekliyordun hcg henüz ne kadar salgılandı ki.
ben yapayım gölge çıkacakmı peki:))
cnm hangı bılgılerı verıcm bılmıyorum ama
19.07.1987 dogum tarıhm dogum saatm gece 12
eşimin dogum tarıhı 26.08.1986 dogum saatını bılmıyorm cnm
baska bilgiye grek varsa söyle canımmm .)
evet reglim geçmedi ablam haklısın. valla sabah yedim içtim burda da haklısın :) dayak değil ama bebek istiyorum :) çok hafif bişe abla valla bu hafiflikten umutlanmak istemiyorum ben. tamamen umudumu kesmiştim, şimdi siz böle konuşunca tekrar hamile psikolojisine giriyorum amaaaa... adet olana kadar rahat yok anlaşılan :) abla hcg çok azdır eminim ama ne bileyim yaaaaa :) sağ kasıkta batmam devam ediyor, ya adet olacam yada gerçekten gebeyim...
canım aynı test. bi resimde kalorifer peteğine koydum dışardan ışık gelsin diye, 2.resimde banyonun aynasının önüne koyup ordan çektim.
anladım canım bak bende dun sabah yaptım ama fotodan bu kadar sılık goruncek kadar yoktu mesela..umutlandırmak için deildi, ha olmayadabılır hayırlısı.. gecıkırsen bi kere daha yaparsın .. şimdilik yokmus gıbı dusun ..daha rahat olur ..optum senı..