RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

yok ablam ya hiç uğraşmayalım. zorla hamile çıkarcaksınız beni demi :) resmen kabak gb negatif işte. ışıkta baktığımda çoooookkk ama çooookkk belirsiz bir gölge var sanki. 2. çizginin testin yapısındaki yeri bence benim gördüğüm o belirsiz gölge. o yüzden hiç umutlanmıyorum. üzerinde durmaya bile gerek yok yani. canımı sıkmıyorum emin ol. her türlü anne olucam her türlü bir bebeğe sahip olacağım ben. bu kadar gönülden istediğim için ALLAH verecek bana biliyorum..

Ya ben de gördüm silik çizgiyi inşallah hamilesindir ya yarın tekrarlarsın olmazsa testi sabah yaparsın hem :KK16:

yarın değil ama adet olmazsam perşembe günü tekrarlarım ama emin olun hiç umudum yok :) çokk belirsiz bişi çünkü, iyi gördünüz maşallah heee :) ben bile ışıkta zor gördüm..

yapmayın kızlarrr... hiiiiççç sanmıyorum. adet olduğumda yazarım :)

peki tatlım hamiş deilsin dielim şimdilik ama gunun 1 gun gecerse yenıden yap.. bu arda ılk ve ıkıncı resım aynı test mi? ayrıysa ikisinci umutlu gorundu o yuzden öyle yorum yaptım canım :KK30:

1-henüz reglin geçmedi
2-yiyip içtiğin halde testi yaptın
3-kızım sen dayak istiyorsun :)))
4-tabiki gölge gibi çıkacaktı ne yani aynı renkmi bekliyordun hcg henüz ne kadar salgılandı ki.

ben yapayım gölge çıkacakmı peki:))

yapmayın kızlarrr... hiiiiççç sanmıyorum. adet olduğumda yazarım :)

bende 2.silik çizgiyi gördüm ve benim negatiflerde hiç böle bişey bile belli olmamıştı bence hamile olabilirsin kan testi yaptır bence varsa çıkar hemen rahat edersin

peki tatlım hamiş deilsin dielim şimdilik ama gunun 1 gun gecerse yenıden yap.. bu arda ılk ve ıkıncı resım aynı test mi? ayrıysa ikisinci umutlu gorundu o yuzden öyle yorum yaptım canım :KK30:

canım aynı test. bi resimde kalorifer peteğine koydum dışardan ışık gelsin diye, 2.resimde banyonun aynasının önüne koyup ordan çektim.

1-henüz reglin geçmedi
2-yiyip içtiğin halde testi yaptın
3-kızım sen dayak istiyorsun :)))
4-tabiki gölge gibi çıkacaktı ne yani aynı renkmi bekliyordun hcg henüz ne kadar salgılandı ki.

ben yapayım gölge çıkacakmı peki:))

evet reglim geçmedi ablam haklısın. valla sabah yedim içtim burda da haklısın :) dayak değil ama bebek istiyorum :) çok hafif bişe abla valla bu hafiflikten umutlanmak istemiyorum ben. tamamen umudumu kesmiştim, şimdi siz böle konuşunca tekrar hamile psikolojisine giriyorum amaaaa... adet olana kadar rahat yok anlaşılan :) abla hcg çok azdır eminim ama ne bileyim yaaaaa :) sağ kasıkta batmam devam ediyor, ya adet olacam yada gerçekten gebeyim...

cnm hangı bılgılerı verıcm bılmıyorum ama

19.07.1987 dogum tarıhm dogum saatm gece 12
eşimin dogum tarıhı 26.08.1986 dogum saatını bılmıyorm cnm
baska bilgiye grek varsa söyle canımmm .)

19 dan 20 ye gecerken mi 18 den 19 a gecerken mi canım yani ayın 18 i 23,59 mu alıyım ayın 19 u 23,59 mu alayım..

evet reglim geçmedi ablam haklısın. valla sabah yedim içtim burda da haklısın :) dayak değil ama bebek istiyorum :) çok hafif bişe abla valla bu hafiflikten umutlanmak istemiyorum ben. tamamen umudumu kesmiştim, şimdi siz böle konuşunca tekrar hamile psikolojisine giriyorum amaaaa... adet olana kadar rahat yok anlaşılan :) abla hcg çok azdır eminim ama ne bileyim yaaaaa :) sağ kasıkta batmam devam ediyor, ya adet olacam yada gerçekten gebeyim...

canım aynı test. bi resimde kalorifer peteğine koydum dışardan ışık gelsin diye, 2.resimde banyonun aynasının önüne koyup ordan çektim.

anladım canım bak bende dun sabah yaptım ama fotodan bu kadar sılık goruncek kadar yoktu mesela..umutlandırmak için deildi, ha olmayadabılır hayırlısı.. gecıkırsen bi kere daha yaparsın .. şimdilik yokmus gıbı dusun ..daha rahat olur ..optum senı..

anladım canım bak bende dun sabah yaptım ama fotodan bu kadar sılık goruncek kadar yoktu mesela..umutlandırmak için deildi, ha olmayadabılır hayırlısı.. gecıkırsen bi kere daha yaparsın .. şimdilik yokmus gıbı dusun ..daha rahat olur ..optum senı..

canım yok gibi düşünüyorum zaten :) testi zor yaptım ellerim zangır zangır titredi... bende seni öptüm canım :KK16:

X