RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ben kaçıyorum kızlar kolum ağrıdı mause tutmaktan herkese allah rahatlık versin bol hamişli bir hafta olsun ben yine yakaladıklarımı yazarım

bu gün baya bekledim hamiş haberi, biraz uzaklardan da olsa geldi çok şükür,:emir_bebek: yarın bizim kızlardan bekliyorum, inşallah yarın güne hamiş haberiyle başlarız
ben çıkıyorum, size hayı:KK34:rlı geceler

Merhaba hanımlar yine sohbeti kaçırmışım :KK25:
Akşam misafirlikteydik, ev sahiplerinin iki kızı vardı ay nasıl hoşuma gittiler ya.
Elbise giymişler, cici cici dolaşıyorlardı ortalarda :nazar: Maşallah ya..
Ben önce kız istiyorum galiba ya :KK49: Hayırlısı..
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyeyim :emir_bebek:
Dua sırası da bana gelmiş mutlu oldum öyle bu ara içim kıpır kıpır beklediğimiz bir haber var ya heyecanlanıyorum rüyasını da gördüm bi de :KK34:
Bi de tabi bat da yaklaşıyo.
Ben ne olsa yok ya hamilelik değildir diyorum böyle diye diye bir mucize yaşar mıyım acaba? :KK49: :KK52:
Mesela şiddetli baş ağrısı, ara sıra kasık batması, akıntı belirti midir?Yoksa regl işareti midir? :26: Offf...

Unutmuşum yazmayı.
loori ve çiğdemd için 30 tane okumak istiyorum.

Son düzenleme:
bende uyuyayım iyi geceler.

Yarın listeye birçözüm bulacağım.Sohbete katılma şartı koyacağım.Bir kaç gün içinde sohbete gelmeyenleride sileceğim ne yazıkki.
Motivasyonumuzu etkileyecek hiçbirşey olmamalı topikte.

benim de çok az kaldı heyecan had safhalarda :) ben de ilk çocuk kız istiyorum. ALLAH nasip ederse. sağlıklı olsun da önemli değil ama içimden geçen kız ne yalan sölim. daha önce hamile kalmış olsam az çok anlayacam kendimi ama şimdi gördüğüm belirtilere isim koyamıyorum. sizin batlara ne kadar kaldı ?

firarcığım daha güzel bebekler sana nasip olsun inşAllah sağlıklı hayırlı
Adet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynı deniyor tabi herkeste aynı olmaz mutlaka.Rabbim ol derse ne olmaz ki.

Allah kabul etsin cnm

benim de çok az kaldı heyecan had safhalarda :) ben de ilk çocuk kız istiyorum. ALLAH nasip ederse. sağlıklı olsun da önemli değil ama içimden geçen kız ne yalan sölim. daha önce hamile kalmış olsam az çok anlayacam kendimi ama şimdi gördüğüm belirtilere isim koyamıyorum. sizin batlara ne kadar kaldı ?
Aynen ben de heyecanlanıyorum, umutlanmıyım diyorum daha bu ilk ay diyorum. Ama işte aklımdan çıkaramıyorum. Hamilelik herkeste farklı değişikliklere sebep oluyomuş insan kestiremiyor ki hiç. Benim bata 4 gün var alırsak peş peşe alıcaz inşallah müjdeleri :KK49:

firarcığım daha güzel bebekler sana nasip olsun inşAllah sağlıklı hayırlı
Adet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynı deniyor tabi herkeste aynı olmaz mutlaka.Rabbim ol derse ne olmaz ki.

Allah kabul etsin cnm

Ablacım sağolasın inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim. :KK16:
Rabbim büyük gerçekten.

İçeriye bir gittim sağı solu toparla saat kaç oldu, muhabbet de kaçmış. Bu arada loori'ye 10 tane okudum. Herkese iyi geceler:)

Aynen ben de heyecanlanıyorum, umutlanmıyım diyorum daha bu ilk ay diyorum. Ama işte aklımdan çıkaramıyorum. Hamilelik herkeste farklı değişikliklere sebep oluyomuş insan kestiremiyor ki hiç. Benim bata 4 gün var alırsak peş peşe alıcaz inşallah müjdeleri :KK49:

Ablacım sağolasın inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim. :KK16:
Rabbim büyük gerçekten.

benimde batima 4 gün var. yarindan itibaren 3, 2, 1 veeeeeeeeeeeeeeeeee süpriiiizzzzzz:KK49::emir_bebek:

Allah hepimize önce sağlıklı sonra da hayırlı evlat versin. Kız-erkek fark etmez:)

İnşallah gönlüne göre olur canım. Bende demiştim ya bu ay hissediyorum regl olucam diye gerçektende öyle oldu. Napalım umudum bi dahaki aya kaldı canım:2:

X