- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 36
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.181
benimde batima 4 gün var. yarindan itibaren 3, 2, 1 veeeeeeeeeeeeeeeeee süpriiiizzzzzz
İnşallah gönlüne göre olur canım. Bende demiştim ya bu ay hissediyorum regl olucam diye gerçektende öyle oldu. Napalım umudum bi dahaki aya kaldı canım:2:
EEE kızlar niye herkez susuyor
herkes erken yatıyor canım ben çalışmadığım için gececiyim zaten eşimde hep bu saatlerde geliyor mecbur onu bekliyorum :):) kimse olmuyor bu saatte bende hep kaçıyorum genelde :)
Doğrudur canım çalışanlar haliyle erken çıkıyor. Bende gece kuşuyum valla
:) :) :) sırf eşim geç geliyor diye çalışmıyorum zaten çalışsam hiç görüşemicez sabah ben yokum akşam o geliyo ben uyuyorum olcak :):) şimdilik bakalım evimin kadını çocuklarımın kısmetse anası olacam :):)[/QUOTE
,
İnşallah canım inşallah en kısa zamanda gönlünden geçeni Allahım nasip etsin.
:) :) :) sırf eşim geç geliyor diye çalışmıyorum zaten çalışsam hiç görüşemicez sabah ben yokum akşam o geliyo ben uyuyorum olcak :):) şimdilik bakalım evimin kadını çocuklarımın kısmetse anası olacam :):)[/QUOTE
,
İnşallah canım inşallah en kısa zamanda gönlünden geçeni Allahım nasip etsin.
aminn inşallah canım hepimize inşallah :) bu ay iyi çalışmak gerek :)
ben de buralardayım, gececilerden yani.
aminn inşallah canım hepimize inşallah :) bu ay iyi çalışmak gerek :)
Aynen canım bu ay işi sıkı tutmak lazım
farkettim canım dünkü hikayelerinden :) sabah sabah bir tuhaf oldum :)
Aynen canım bu ay işi sıkı tutmak lazım
evet canım sanırım batlarımızda yakın ben suan regliyim 3.günüm 20 29 arası çalışıcam bakalım :):) zaten ovi testimde hazır sağlama alcam inş kendimi soğanda kullandım temizledim kendimi :):)
Topiğin nöbetçisi benim, kimse yokken ben burda oluyorum. sabah 6ya kadar falan