- 23 Mart 2011
- 5.993
- 7
- Konu Sahibi RainbowColors
ablacım elfida'ya da benden 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yehan için 20 tane okudum. Allah kabul etsin.
İyi geceler herkese!
Kızlar mrb. Bişi sorucam ya,, şimdi çok afedersiniz iç çamaşırım kırmızıydı. Az önce lavaboya gittim, sadece 1 damla kadar bi leke gördüm ama çamaşır kırmızı olduğu için normal akıntı mı yoksa kan mı kavrayamadım. ama kana daha çok benzettim, kırmızı çamaşırın üstünde biraz kahvemsi duruyor çünkü. eğer kansa, bu nedir şimdi_?
valla lanet ettim kendime yaa.. tam emin olamıyorum, adet olurum belki diye kırmızı giymiştim. adetliyken öle giyiyorum. yok kuru değil ıslak daha taze ama elime pembelik gelmedi. peçeteme de gelmedi. akıntı desem akıntı gb durmuyo, kan desem evet hafif kahvemsi ama emin olamıyorum. inanın ıslaklıkla kan arası bi görüntü. pembelik de olabilir bu durumda..
Yehan cnm benim ya.Sana bir abla önerim olacak.Reglin gelmezse yarın mutlakakan testi yaptır çünküü kafana çok takıyorsun biliyorum ki negatifte pozitifte olsa sonucu öğrenmek seni rahatlatacak.Dilerim pozitif olsun sonucun tüm kalbiml diliyorum.
ablam sağol.. yarın pazar ve kan testi yaptırabilir miyim bilmiyorum ama evet kafama çok taktığımı biliyosun sen. Amin ablacım inşallah pozitif olur. ben muallaktayım ne gebelik var diyebiliyorum ne de adet olcam diyebiliyorum