- 17 Ekim 2012
- 1.005
- 0
-
- Konu Sahibi RainbowColors
Ablacım Rabbim biliyor ya,bu haberi rainbow ablacım duyunca nasıl sevinecek dedim öğrendikten 5 dk. sonra inan.
çünkü ben yazdıklarından hissettiğini anlıyordum.
ki ben seni tanımıyorum,ama yürekten seviyorum bunu unutma.hemde bu kadar kısa zamanda.
ve şuan yalnızca sizler biliyorsunuz.kesinleşmeden söylemeyeceğim kimseye.
Duaların için sağolasın,Rabbim sizlere de tatlı minnoş bebikler versin inşaAllahhhhhh tez zamanda.
Ben sizin dualarınız sayesinde,Ayetel Kürsinin verdiği o kalkanla bu zamana kadar sıkıntısız geldim.
inş. bundan sonra da öyle olacak.
Eşime hamilenin duası kabul olurmuş inş. hepsi hamile kalır hemen dedim
burdayım ablacım,sıkıntı olmadıkça bir yere gitmem
ya bnde mı test yapsam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
Kızlar nasılsiniz ya hepinizden özür diliyorum netim yok geçemiyorum taife benim için dua okuyan arkadaslara teşekkür ediyorum allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin hamile kalan arkadaslara tebrik ediyorum hayirlisiyla kucağınıza alırsınız hepinizi öpüyorum cepten bağlandım zar zor lütfen kusuruma bakmayın
Kızlar...
Öncelikle hepinize merhaba.
Rabbimin izniyle,dualarla 4 haftalık hamileyim
Aslında dün idrar testi yaptım,eşim dayanamamış almış getirmiş.Emin olmak için bugün doktora gittik.
Bugün 4. haftamın son günü,beta hcg=>1272
Kese görünmedi tabi,ama dış gebelik sıvısı yok,rahim duvarı kalınlaşmış dedi.
pazar günü ve çarşamba günü tekrar gideceğim.
Öğrenir öğrenmez hepinize dua ettim,Rabbim tez zamanda hepinize yaşatsın bu duyguları,
İnanması bile güç şuan.
Bu ay öyle sıkıntılı günler yaşadım ki,Allahım bu sıkıntıyı alacak bir bebek ver bize dedim.
Yakarıştı ve içten ettim bu duayı.
Meğer önce o sıkıntıları yaşayıp,bebeği falan unutup,öyle hamile kalmam gerekiyormuş.
Herşeyde bir hayır vardır ya öyle işte...
bu ay hiç umudum yoktu,hiç kasmadık,folik asiti bile beni kasıyor diye bırakmıştım.
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı hamilelikler ve doğumlar yaşatsın inş.
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM KIZLAR....................
heyecandan regindadan alıntı yapmışım bak heleeeeee
heyecandan regindadan alıntı yapmışım bak heleeeeee
yerim ben senin heyecanını
Canım benim diz dirsek mutlaka :))) Sonra birde akıntıyı parmak arasına al afedersin sümüğümsü uzuyor mu :))
Halaycı başı haydi halayaaaa.Tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kız ne duruyon burda halaaa haydinnnnnnnnnnn çalışmaaaaaaaaaaaa:))
Eşimde bana bakıyor kafayı yedi bu kadın diyo.Gülüyom ya kendi kendime
kız bu ne güzel smiley :118::118::118::118:
zeynocaaaaaaannn eviniz hayırlı olsuuuuuuuunn güle güle otur canımcım...bize de dua et alalım kendi evimizi, hoş asker karısı olarak kiraya ve lojmana mahkumum ama olsun yine de
çok teşekkür ederim canım amin amin ederim tabiki bana da okudunuz ev sahibi olduk bakönemli olan ev huzuru canım zaten gerisi fasa fiso 1200 kira vermekten bıkmıştık en azından onu borca öderiz
gece çalışsak olmaz mı yaaavv ben çok yoruldum
heee aha ben de bunlar gibi dans ediyom şuan :118::118::118::118: halay felan çekiyom eşim de böyle